Handig voor studenten: Action verkoopt pocket printer

Chelsy Vanlerberghe-08 april 2024 om 11:31

Moet jij als student vaak dingen printen, maar heb je geen ruimte voor een grote printer op je kot? Is het copy center te ver weg, of ben je simpelweg te lui om tot daar te gaan? Of, heb je wel een printer thuis, maar is de inkt al maanden op? Action biedt de oplossing: de draagbare en draadloze A4 pocket printer.

Deze compacte thermische printer is de ultieme bondgenoot voor studenten. Het beste van alles? Hij past gewoon in je zak! Met zijn handige formaat kun je hem overal mee naartoe nemen, of je nu in de bibliotheek bent, op campus of zelfs onderweg in de trein.

De compacte printer werkt met Bluetooth en de bijbehorende app. Het is gewoon een kwestie van verbinden en printen! De printer werkt op hitte, dus je hebt ook geen inkt nodig. Daarnaast gaat het handige toestel ongeveer 1,5 uur mee. Als de batterij leeg is, laad je hem gewoon weer op via USB. Binnen 3 tot 4 uur is hij weer helemaal klaar voor gebruik.

De pocket printer is te koop via de webshop van Action en kost 79,95 euro. Dus geen excuses meer voor uitstelgedrag: met deze handige printer heb je alles wat je nodig hebt binnen handbereik.

Win reis naar Europese stad door deze snelle bevraging

Chelsy Vanlerberghe-17 mei 2024 om 12:30

Bij TAGMAG zijn we altijd benieuwd naar de gedachten en keuzes van studenten. Hoe zit het tegenwoordig met jongeren en werk? Zijn we meer gefocust op onze carrière, of kiezen we toch vaker voor flexibiliteit en meer vrije tijd? TAGMAG en Deltaworx (uitzendkantoor voor studenten) slaan de handen in elkaar en willen weten hoe jij erover denkt!

De incentive is crazy - al zeggen we het zelf - want je kan een reis (inclusief hotel!) naar één van de hoofdsteden binnen Europa winnen! Welke hoofdstad dat is, blijft een surprise.

Vul onderstaand formulier in en maak kans op een gratis reis voor jou en een vriend(in)!

Je kan deelnemen tot en met vrijdag 7 juni 2024 (12u00).

Deze gel kan een kater voorkomen voordat hij begint

Chelsy Vanlerberghe-17 mei 2024 om 10:23

Er zijn al veel remedies bedacht tegen die ellendige katers: vettig eten, een dafalgan innemen voordat je gaat slapen en natuurlijk de meest gekende: opnieuw beginnen drinken. Wetenschappers hebben nu ook een gel ontdekt die je kater zou moeten voorkomen. Het is een gel met ingrediënten zoals kaasresten (ja, echt!), zout, water, ijzer, glucose en zelfs goud.

Hoe werkt het dan? Nou, je smeert het op je huid nadat je hebt gedronken. En dan begint het magische deel: de gel verplaatst als het ware de afbraak van alcohol van je lever naar je maag. Dus in plaats van dat je lever die stofjes aanmaakt die je kater veroorzaken, gebeurt dat in je maag. Maar let op: het werkt alleen als er nog alcohol in je maag zit. Dus als je alles er al hebt uitgekotst, zal het geen zin hebben.

Ze hebben deze gel al getest op muizen, en het lijkt te werken! Als ze de gel 30 minuten na het drinken op de muizen smeerden, daalde hun alcoholniveau met 40 procent. En na vijf uur was het zelfs met 56 procent gezakt. Maar wees niet te enthousiast, het is nog niet klaar voor menselijk gebruik. Wetenschappers moeten nog een hoop testen doen voordat ze het aan ons kunnen geven. Dus voorlopig moeten we nog even afzien.

Ontdek meer