Handig voor studenten: Action verkoopt pocket printer

Chelsy Vanlerberghe-08 april 2024 om 11:31

Moet jij als student vaak dingen printen, maar heb je geen ruimte voor een grote printer op je kot? Is het copy center te ver weg, of ben je simpelweg te lui om tot daar te gaan? Of, heb je wel een printer thuis, maar is de inkt al maanden op? Action biedt de oplossing: de draagbare en draadloze A4 pocket printer.

Deze compacte thermische printer is de ultieme bondgenoot voor studenten. Het beste van alles? Hij past gewoon in je zak! Met zijn handige formaat kun je hem overal mee naartoe nemen, of je nu in de bibliotheek bent, op campus of zelfs onderweg in de trein.

De compacte printer werkt met Bluetooth en de bijbehorende app. Het is gewoon een kwestie van verbinden en printen! De printer werkt op hitte, dus je hebt ook geen inkt nodig. Daarnaast gaat het handige toestel ongeveer 1,5 uur mee. Als de batterij leeg is, laad je hem gewoon weer op via USB. Binnen 3 tot 4 uur is hij weer helemaal klaar voor gebruik.

De pocket printer is te koop via de webshop van Action en kost 79,95 euro. Dus geen excuses meer voor uitstelgedrag: met deze handige printer heb je alles wat je nodig hebt binnen handbereik.

Welke student heeft meeste geld op rekening?

Simon Smetryns-29 april 2024 om 16:45

Vorige week ging in Leuven de Kiesweek door. Wij trokken met Martijn naar de Jungle Jam TD van Ekonomika (Ploeg Elysium).

Wie van de studenten heeft het meeste geld op hun rekening?

Loopschoenen klaar? 30 april is het tijd voor de Antwerpse 10-urenloop!

Chelsy Vanlerberghe-29 april 2024 om 08:22

Wat is 10 miles als je ook 10 uur aan een stuk rondjes kan lopen aan de Scheldebocht? Dinsdag 30 april trekken de Antwerpse studenten weer hun loopschoenen aan, want de Sportraad van UAntwerpen organiseert een nieuwe editie van de 10-urenloop.

Het concept is simpel: verschillende Antwerpse studentenclubs nemen het tegen elkaar op in een 10 uur lange estafettewedstrijd. Elke club loopt zoveel mogelijk rondjes in 10 uur tijd. De club die op het einde van het evenement de meeste rondjes achter zijn naam heeft staan zal zich het komende jaar niet enkel de snelste van ’t stad kunnen noemen, maar gaat ook naar huis met een felbegeerde beker. Bovendien is elk gelopen rondje goed voor één gratis consumptie. Vermoeide lopers kunnen genieten van een gratis massage.

Geen zin om je loopschoenen aan te trekken? Geen probleem! Er valt voldoende te beleven aan de zijlijn. Er is een DJ contest, goede muziek, randanimatie, foodtrucks en het belangrijkste: een goed gevulde dranktoog.

En ook TAGMAG kan natuurlijk niet ontbreken op dit feest. Het evenement gaat van start om 12u aan het Droogdokkenpark (Scheldebocht). See you there?

Ontdek meer