Uitzending ‘Dancing With The Stars’ afgelast door extra besmettingen

Dieter Blarinckx-06 januari 2022 om 16:15

Deze ochtend brachten we jullie het nieuws dat zowel Nora Gharib als Lotte Vanwezemael positief getest hebben op corona. Daardoor zouden ze al sowieso een week uit zijn en niet te zien zijn in de nieuwe aflevering van ‘Dancing With The Stars’ nu zaterdag. Maar deze namiddag maakte zender Play4 bekend dat er na een preventieve testronde toch nog meerdere personen besmet blijken te zijn. Ze hebben dus besloten om de aflevering van zaterdag niet te laten doorgaan.

“Sinds de start van de show hanteert de productie van 'Dancing With The Stars' een streng testbeleid, waarbij zowel de kandidaten, hun danspartners als de crew meermaals en zorgvuldig worden getest. Uit deze testen bleken nog meerdere personen besmet te zijn met het virus dat Vlaanderen meer dan ooit in de tang houdt. Hierdoor zal er zaterdag uitzonderlijk geen liveshow zijn van de populairste danswedstrijd van Vlaanderen. Maar the show will go on: de friends and family-aflevering zal op zaterdag 15 januari te zien zijn.”

Als vervanger kunnen we zaterdagavond kijken naar de dansklassieker ‘Dirty Dancing’, die ingeleid zal worden door Gert Verhulst en Kat Kerkhofs.

Nieuw seizoen 'Blind Getrouwd Australië' vanaf maandag te zien

Karen Luiken-26 april 2024 om 08:19

Fans die geen genoeg kunnen krijgen van ‘Blind Getrouwd’ kunnen hun hart ophalen. Vanaf aanstaande maandag is het nieuwe Australische seizoen bij VTM 2 te zien.

In ‘Blind Getrouwd Australië’ beleven de deelnemende koppels de ups en downs van het huwelijk onder het kritische oog van de camera’s. Is het liefde op het eerste gezicht? Of worden ze tot het uiterste gedreven door de grillen van hun prille relatie?

In de eerste aflevering komt een vrijgezellenavond voorbij, krijgt een van de kandidaten slecht nieuws, ziet een ander koppel hun ceremonie letterlijk in het water vallen en is er sprake van een dramatische wending tijdens de receptie.

‘Blind Getrouwd Australië’ is vanaf 29 april van maandag tot donderdag om 18.45 uur te zien bij VTM.

Nieuwe docu over André Hazes komt naar je scherm

Karen Luiken-26 april 2024 om 08:07

André Hazes geeft zijn fans opnieuw een exclusief kijkje in zijn leven met een documentaire. In ‘André Hazes: The Next Chapter’, het vervolg op de vorig jaar verschenen ‘André Hazes: Crossroads’, laat hij zien hoe hij zijn leven weer oppakt na het overwinnen van zijn verslaving.

In de vorige documentaire stond de verslaving centraal, in de nieuwe reeks gaat het over het leven van André na zijn verslaving. Hoe is zijn leven veranderd? Hoe claimt hij zijn plek op het podium na bijna twee jaar afwezigheid? En hoe gaat het met zijn liefdesleven?

Je ziet het na dit weekend. Vanaf 29 april verschijnt er elke maandag om 21.50 een nieuwe aflevering van de docureeks op VTM2.

Ontdek meer