Dara Oguntubi vergezelt cast 'Thuis'

Karen Luiken-15 april 2024 om 06:58

De cast van ‘Thuis’ krijgt er vanaf vandaag een nieuw gezicht bij. Actrice Dara Oguntubi gaat het personage Therèse spelen.

Therèse is een introvert personage dat geen gemakkelijke jeugd heeft. Ze heeft een moeilijke relatie met haar moeder en weinig geld thuis. Op school is ze een van de slimmere studenten, maar ze hoort er niet echt bij en wordt gepest door de andere leerlingen. Ze leest graag en verzet haar gedachten met skaten.

Je kunt Dara, die de rol van Therèse vertolkt, onder meer kennen als Mila uit ‘wtFOCK’. Ook deed ze in 2022 mee aan ‘Wie wordt wrapper’ op Ketnet. Haar debuut in ‘Thuis’ is vanavond om 20.15 uur te zien bij VRT 1 en VRT MAX.

Andromedik kondigt eigen indoorrave aan

Karen Luiken-30 april 2024 om 08:08

Andromedik heeft iets leuks in petto. De 25-jarige dj en producer doopt zijn populaire ‘Andromedik Invites’-concept dit najaar om tot een negen uur durende rave.

Andromedik gaat als een trein. Het uit Edegem afkomstige talent geeft optredens over de hele wereld en verkocht deze week maar liefst twee keer de Trix uit. Hij heeft al flink wat mijlpalen bereikt en doet er daar begin november nog een schepje bovenop met zijn eigen indoorrave.

Het feest krijgt de naam ‘Andromedik Invites – Antwerp Expo' en vindt plaats op 2 november in de – je raadt het al – Antwerp Expo. Zowel muzikale vrienden als familieleden en fans van Andromedik zijn uitgenodigd. Binnenkort wordt de complete line-up van de rave bekendgemaakt.

Kaartjes gaan vanaf donderdag 2 mei om 16.00 uur in de verkoop via de website van de dj.

Trailer van nieuwe film 'The Lion King' gedropt

Karen Luiken-30 april 2024 om 06:58

Disney is al een tijdje bezig met het maken van een nieuwe ‘The Lion King’-film. Het verhaal, dat dit keer vanuit Simba’s vader Mufasa verteld wordt, verschijnt eind dit jaar in de bioscoop. De trailer is nu verschenen.

Het verhaal in ‘Mufasa: The Lion King’ wordt in flashbacks verteld aan Kiara, de dochter van Simba en Nala, en introduceert Mufasa als een weesjong, verdwaald en alleen, totdat hij een sympathieke leeuw genaamd Taka ontmoet, de erfgenaam van een koninklijke bloedlijn. De toevallige ontmoeting zet een uitgebreide reis in gang van een buitengewone groep buitenbeentjes die op zoek zijn naar hun lot. Hun banden zullen op de proef worden gesteld terwijl ze samenwerken om een bedreigende en dodelijke vijand te ontwijken.

De stem van Mufasa wordt ingesproken door Aaron Pierre. Beyoncé leent haar stem uit voor Nala en haar dochter Blue Ivy doet hetzelfde voor leeuwtje Kiara. Andere sterren die meewerken aan de film zijn onder meer Kelvin Harrison, Mads Mikkelson, Seth Rogen, Donald Glover en Billy Eichner.

‘Mufasa: The Lion King’ gaat op 20 december in première.

Ontdek meer