'De Mol': deze fragmenten mag je niet gemist hebben

Karen Luiken-22 april 2024 om 07:44

En wéér een aflevering van 'De Mol' zit erop. Er kwam heel wat voorbij: van mamabezoek tot een belangrijke vraag en van bijzonder gedrag tot een nieuwe afvaller. Dit mag je niet gemist hebben.

Mama's stellen belangrijke vraag aan hun kinderen
Nu de kandidaten herenigd zijn met hun mama's in Sicilië, kon de gekende vraag niet ontbreken. Is hun kind de mol?

De eerste reactie van de afvaller
Hoe heeft de vijfde afvaller van 'De Mol' het avontuur beleefd? Dit is de allereerste reactie na de exit.

Enzo Knol voor het eerst papa geworden

Karen Luiken-05 mei 2024 om 07:32

Babynieuws! Enzo Knol en zijn vriendin Myron Koops zijn deze week voor het eerst ouders geworden.

De YouTube-sterren verwelkomden hun kindje, een zoon, op woensdag 1 mei. Hij heeft de naam Riven Khen Knol gekregen. Via Instagram krijgen volgers een eerste glimp van hem te zien.

Enzo en Myron maakten in november vorig jaar bekend dat ze een kindje verwachtten. Een maand later lieten ze weten dat ze een zoontje zouden krijgen.

'The Boys' zijn terug in officiële trailer van vierde seizoen

Karen Luiken-05 mei 2024 om 07:27

‘The Boys’ are back! Prime Video heeft dit weekend de officiële trailer gedeeld van de populaire serie, waarvan het vierde seizoen vanaf donderdag 13 juni te zien zal zijn.

In het nieuwe seizoen staat de wereld aan de rand van de afgrond. Victoria Neuman is dichterbij dan ooit om de Oval Office te betreden terwijl Homelander zijn krachten misbruikt. Butcher heeft nog maar een paar maanden te leven, is ondertussen Becca's zoon kwijt en is niet meer de leider van The Boys. De rest van het team is klaar met zijn leugens. Nu de spanningen hoger dan ooit zijn opgelopen, moet het team een weg vinden om samen te werken en de wereld te redden voordat het te laat is.

De hoofdrollen in ‘The Boys’ worden gespeeld door Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capone, Karen Fukuhara, Colby Minifie, Claudia Doumit en Cameron Crovetti. Seizoen vier verwelkomt verder ook Susan Heyward, Valorie Curry en Jeffrey Dean Morgan.

De eerste drie afleveringen van het vierde seizoen zijn vanaf donderdag 13 juni te zien. Daarna volgt er iedere week een nieuwe aflevering, eindigend met de seizoensfinale op donderdag 18 juli.

Ontdek meer