Zien: mamabezoek voor kandidaten in 'De Mol'

Karen Luiken-21 april 2024 om 11:18

Nog voordat de kandidaten uit het huidige seizoen van ‘De Mol’ op reis vertrokken voor het grote avontuur, kregen ze te horen dat hun mama’s op bezoek zullen komen in Sicilië. Hoe ze daarop reageerden? “Oh nee, daar ga je mee afzien”, klinkt het in onderstaande video.

Disney+ deelt nieuwe poster van ‘The Kardashians’

Karen Luiken-03 mei 2024 om 07:12

Disney+ heeft een nieuwe trailer gedeeld van het aankomende vijfde seizoen van ‘The Kardashians’. De realityserie keert deze maand terug met nieuwe afleveringen.

In ‘The Kardashians’ krijgen kijkers een exclusief kijkje achter de schermen. Van het witte doek tot babygeluk: de familie blijft de verwachtingen overtreffen in al wat ze ondernemen. De camera's draaien terwijl Kourtney, Kim, Khloé, Kendall en Kylie navigeren door een strijdlustige zussendynamiek, allemaal onder het toeziend oog van ieders favoriete matriarch, Kris.

Het vijfde seizoen van de reeks gaat op 23 mei in première bij Disney+.

Muziek Harry Styles en Billie Eilish terug op TikTok

Karen Luiken-03 mei 2024 om 06:58- Foto:

Reuters

De kans is zeer aanwezig dat de muziek van Harry Styles en Billie Eilish binnenkort weer op TikTok te vinden is. Hun nummers werden eerder dit jaar van het platform verwijderd.

Universal Music Group, het muzieklabel van Harry en Billie, haalde in februari de muziek van de artiesten van TikTok omdat er geen deal met het platform kon worden gesloten. ByteDance, het bedrijf achter TikTok, zou volgens het label geen eerlijke prijs willen betalen voor de muziekrechten. TikTok ontkende dat.

Een paar maanden later is het Universal Music Group en TikTok toch gelukt een nieuwe overeenkomst te sluiten. Met als zeer waarschijnlijk gevolg dat de liedjes van Harry en Billie binnenkort weer op het platform verschijnen. Wanneer dat gebeurt, is nog niet bekend.

Ontdek meer