Fictiereeks ‘Máxima’ binnenkort te zien bij VTM en Streamz

Karen Luiken-19 april 2024 om 08:24

Het nieuws waar we stiekem al op hoopten, is hier. De fictiereeks ‘Máxima’ komt ook naar ons land. Vanaf maandag 6 mei is de serie te zien bij VTM.

‘Máxima’ vertelt het fascinerende levensverhaal van de Nederlandse koningin Máxima Zorreguieta. Van haar turbulente jeugd in Argentinië en haar american dream in New York, tot haar leven als partner van kroonprins Willem-Alexander. Het geeft een blik achter de schermen van de royalty romance die ook bij ons de harten beroerd heeft en dat op heden nog steeds doet. Het moderne sprookje wordt overschaduwd door het bedenkelijke verleden van Máxima’s vader, waardoor het Nederlandse koningshuis flink onder druk kwam te staan en voor ongeziene dilemma’s stond.

De hoofdrollen worden gespeeld door Delfina Chaves, Martijn Lakemeier, Elsie de Brauw, Sebastian Koch, Valeria Alonso en Daniel Freire. Andere bekende namen die je terug gaat zien, zijn Jacob Derwig en Frank Lammers.

‘Máxima’ is vanaf maandag 6 mei zes weken lang om 21.55 uur te zien bij VTM en op VTM GO. Op maandag 29 april komt de eerste aflevering in preview bij Streamz.

'Belgium's Next Top Model' komt terug met deze gastjuryleden

Chelsy Vanlerberghe-24 mei 2024 om 09:40

Vanaf juli 2024 gaat op Streamz opnieuw op zoek naar 'Belgium's Next Top Model'. Vorig jaar werd Gilles door de kijkers en jury gekroond, maar nu is het de beurt aan een nieuwe lichting van aspirerende modellen om hun stempel te drukken op de catwalk. Zij zullen het beste van zichzelf laten zien en hun comfortzone ver achter zich laten.

Een deskundige jury, bestaande uit topmodel Hannelore Knuts, designer Inge Onsea van Essentiel Antwerp, stylist Tom Eerebout en Tom Van Dorpe van NOAH Mgmt, staat klaar om de modellen te begeleiden gedurende tien afleveringen. Maar dat doen ze niet alleen, er staat een resem van experts en gastjuryleden klaar.

Fans van het vorige seizoen zullen Julius Poole herkennen, de creatief directeur en casting director uit New York, die opnieuw zijn kennis met de modellen deelt. Ook Elodie Ouedraogo, olympisch atlete en ontwerper, sluit zich voor een aflevering aan bij de jury. Nieuwe gezichten zijn onder meer Olga Leyers en Giancarlo Angeletti, bekend van Vier Antwerp. De modellen zullen alles uit de kast moeten halen om de juryleden te imponeren en hun plekje in de finale veilig te stellen.

De winnaar ontvangt niet alleen de eer en de titel 'Belgium's Next Top Model 2024', maar ook een covershoot voor L'Officiel en een modellencontract bij NOAH mgmt.

Komt er een reünie van 'Modern Family'?

Chelsy Vanlerberghe-24 mei 2024 om 08:35

Zit er een reünie van Modern Family aan te komen? Jesse Tyler Ferguson, die Mitchell Pritchett speelt in de sitcom, wakkert speculaties aan met een recente social media post. In de Instagramstory zie je de set van de show, met als opschrift: "dit zicht heb ik al een tijdje niet gezien!"

De show viert dit najaar zijn 15-jarig jubileum, een perfect moment voor een Pritchett-Dunphy familiereünie. Maar zijn er al plannen? TV Insider vroeg het aan Ed O'Neill, die de rol van Jay Pritchett vertolkt. "Ik hou niet van dat soort dingen," gaf de acteur toe. Maar hoewel hij niet zo happig is op het herhalen van oude rollen, sluit hij zich niet helemaal af voor het idee. "Ik sta er voor open," zegt hij. "Ik mag iedereen die erbij betrokken is, dus ik zou niet degene zijn die nee zegt als iedereen het wil."

De show, die in 2020 stopte na 11 seizoenen, volgt de Pritchett-Dunphy familie. Het verhaal draait om Jay Pritchett (O'Neill), zijn jongere vrouw Gloria (Sofia Vergara), hun kinderen en kleinkinderen.

Of er een reünie zit aan te komen, is dus nog even afwachten... maar Jesse Tyler Fergusons post lijkt veelbelovend. Daarnaast is de 'Modern Family'-truck ook nog gespot door fans... Spannend!

Ontdek meer