Fictiereeks ‘Máxima’ binnenkort te zien bij VTM en Streamz

Karen Luiken-19 april 2024 om 08:24

Het nieuws waar we stiekem al op hoopten, is hier. De fictiereeks ‘Máxima’ komt ook naar ons land. Vanaf maandag 6 mei is de serie te zien bij VTM.

‘Máxima’ vertelt het fascinerende levensverhaal van de Nederlandse koningin Máxima Zorreguieta. Van haar turbulente jeugd in Argentinië en haar american dream in New York, tot haar leven als partner van kroonprins Willem-Alexander. Het geeft een blik achter de schermen van de royalty romance die ook bij ons de harten beroerd heeft en dat op heden nog steeds doet. Het moderne sprookje wordt overschaduwd door het bedenkelijke verleden van Máxima’s vader, waardoor het Nederlandse koningshuis flink onder druk kwam te staan en voor ongeziene dilemma’s stond.

De hoofdrollen worden gespeeld door Delfina Chaves, Martijn Lakemeier, Elsie de Brauw, Sebastian Koch, Valeria Alonso en Daniel Freire. Andere bekende namen die je terug gaat zien, zijn Jacob Derwig en Frank Lammers.

‘Máxima’ is vanaf maandag 6 mei zes weken lang om 21.55 uur te zien bij VTM en op VTM GO. Op maandag 29 april komt de eerste aflevering in preview bij Streamz.

Trailer van derde seizoen ‘Onder Vuur’ gelost

Karen Luiken-02 mei 2024 om 09:12

Niet één, niet twee, niet drie maar vier nieuwe gezichten doen vanaf 6 juni hun intrede in het derde seizoen van ‘Onder Vuur’. In een gloednieuwe trailer laat Streamz alvast een eerste voorproefje zien.

Het nieuwe seizoen van 'Onder Vuur' start ongeveer een jaar na het vorige. Post Oosteroever is samengesmolten met Post Noordhoek en krijgt hierdoor eindelijk de broodnodige versterking van vier nieuwe, jonge krachten: alleenstaande moeder Cassia, strikte adjudant Pieter, topchauffeur Nouri en tattoo-artieste Jade.

De nieuwe lichting zorgt voor een verfrissend tintje, maar tegelijkertijd ook voor frictie met de oude garde. Extra kopzorgen dus voor luitenant Dominique, die van de twee ploegen een 'nieuw samengesteld gezin' moet maken.

En wanneer Orlando onverwachts terugkeert uit Zweden en Tom ontspoort, komen de onderlingen spanningen en persoonlijke relaties nog meer onder druk te staan. Maar het wordt Post Oosteroever pas echt heet onder de voeten wanneer een gevaarlijke interventie misloopt en een jongeman dood wordt teruggevonden.

Naast Louis Talpe en Lien De Graeve zien we ook dit seizoen Lynn Van Royen, Sam Louwyck, Aimé Claeys, Ilse De Koe, Ann Tuts, Wouter Bruneel, Kasper Vandenberghe, Wim Willaert en Joke Devynck terug. De nieuwe personages worden gespeeld door Vincent Van Sande, Ellen Sterckx, Anushka Melkonian en L'Hamiti Izzy Ismael.

Het derde seizoen van 'Onder Vuur' gaat op 6 juni van start op Streamz met twee afleveringen. Daarna is er elke donderdag een nieuwe aflevering te zien.

Scheiding Britney Spears is rond

Karen Luiken-02 mei 2024 om 07:41

Britney Spears is weer vrijgezel, nu écht. De zangeres en Sam Ashgari hebben negen maanden nadat bekend werd dat ze uit elkaar gingen, hun scheiding (zo goed als) afgerond. Dat meldt Page Six.

Het koppel was op huwelijkse voorwaarden getrouwd en gaat op die manier ook uit elkaar. Britney krijgt diverse sieraden en andere persoonlijke spullen, plus de inkomsten die ze voor, tijdens en na het huwelijk met Sam heeft verdiend. De documenten voor de scheiding zijn ingediend en hoeven alleen nog maar ondertekend te worden door de rechter. Pas dan zijn ze écht officieel.

Britney en Sam stapten in juni 2022 in het huwelijksbootje en zijn veertien maanden getrouwd geweest. Afgelopen augustus werd bekend dat ze uit elkaar gingen.

Ontdek meer