'De Mol': deze fragmenten mag je niet gemist hebben

Karen Luiken-15 april 2024 om 06:49

En wéér een aflevering van 'De Mol' zit erop. Er kwam heel wat voorbij: van een hackende mol tot een eliminatietest en van bijzonder gedrag tot een nieuwe afvaller. Dit mag je niet gemist hebben.

De mol hackt eliminatietest
Wanneer iedereen de eliminatietest invult, verschijnt plots de mol op hun scherm. En die legt iedereen even op de rooster...

De eerste reactie van de vierde afvaller
Hoe heeft de vierde afvaller van De Mol het avontuur beleefd? Dit is de allereerste reactie na de exit.

Je kan de woning van Soléne uit 'The Idea of You' huren op Airbnb

Chelsy Vanlerberghe-22 mei 2024 om 09:11

Je kan het huis waarin Anne Hathaway's personage Sólene woont in de romcom 'The Idea of You' nu huren op Airbnb voor 350 euro per nacht.

In de film woont Sólene in Silver Lake, Californië, maar het echte huis staat in Atlanta, Georgia. Ondanks de andere locatie ziet het huis er precies zo uit als in de film.

inDe film gaat over de romantiek tussen de 40-jarige gescheiden moeder Solène en de 24-jarige popster Hayes. In het huis zijn veel belangrijke scènes opgenomen, zoals Sólene en Hayes' eerste date (inclusief de stomende make-out sesh) en de heftige ruzie tussen Sólene en haar ex-man, wanneer hij ontdekt dat ze een jongere vriend heeft.

Interese? Klik hier!

Thibaut Courtois krijgt documentaire op Amazon Prime

Chelsy Vanlerberghe-22 mei 2024 om 08:49

Op Amazon Prime kan je binnenkort kijken naar een documentaire over Thibaut Courtois. De doelman heeft zich maandenlang laten volgen tijdens het revalidatieproces voor zijn knieblessures.

De documentaire volgt Courtois' herstel na een gescheurde voorste kruisband in augustus en een gescheurde interne meniscus in maart. De documentaire laat ook het moment waarop hij geblesseerd raakte tijdens een trainingssessie zien.

Hoewel er zorgen waren dat de Real Madrid-keeper twee maanden uitgeschakeld zou zijn en mogelijk de rest van het seizoen zou missen, keerde hij dit seizoen terug op het veld. Courtois maakte zijn comeback eerder deze maand en hield de nul bij een 3-0 overwinning op Cadiz. Die overwinning, samen met de nederlaag van Barcelona tegen Girona later die dag, bezorgde Madrid hun 36e titel in de clubgeschiedenis.

De documentaire bevat interviews met Courtois, zijn entourage en Madrid-medewerkers. Wanneer de documentaire te zien zal zijn, is nog onduidelijk.

Ontdek meer