Zien: 's werelds grootste reuzenrad opent met waanzinnige stunt

Christophe Moons-22 oktober 2021 om 08:43

In Dubai is donderdag Ain Dubai, 's werelds grootste en hoogste reuzenrad, met een stevig feestje geopend.

Afgelopen zomer kon je op TAGMAG de opmerkelijke feiten en cijfers van Ain Dubai al lezen en nu is het reuzenrad van maar liefst 250m hoog dus ook officieel open voor publiek.

Om dat te vieren vond er donderdagavond een heuse openingsceremonie plaats. Op het programma: een licht- en drone show, dj's en groots vuurwerk, maar ook een waanzinnige stunt van de populaire (en knappe) kroonprins van Dubai, Hamdan bin Mohammed Al Maktoum a.k.a. Fazza. Die kroop met een kopje koffie helemaal bovenop het reuzenrad en dat leverde spectaculaire drone beelden op.

Ticketje boeken? Dat kan al vanaf 30 euro en wel hier. (Vliegtuig en hotel niet inbegrepen, oeps!)

Kom mee skiën met TAGMAG in San Sicario!

Samuel Wornoo-08 november 2021 om 13:50

De krokusvakantie komt er snel aan en dan is het natuurlijk tijd om te skiën of snowboarden! Van 22 februari tot 6 maart 2022 organiseert The Graduates by Route Du Soleil in samenwerking met TAGMAG dé perfecte skivakantie voor Belgische jongeren die er voor een betaalbaar prijsje even tussenuit willen.

Het Olympic Center Hotel in San Sicario (Italië) werd speciaal voor de Graduates volledig afgehuurd. De appartementen, die aan 4-8 personen onderdak bieden, zijn volledig uitgerust met een eigen balkon en badkamer. Vlakbij het complex wordt een privé après-ski terras gebouwd waar na het skiën perfect verbroederd en gefeest kan worden!

Het Graduates-team zal er voor zorgen dat er ook naast de piste één en ander te beleven valt en voorziet een paar spectaculaire activiteiten die volledig gratis zijn voor iedereen. Uiteraard zijn die niet verplicht en kan er meegedaan worden wanneer men wilt. Zo kan je de lucht in gekatapulteerd worden door de big air bag, gaan skiën in je beste kerstmankostuum tijdens de santa ski, snelheidsrecords breken met de snowscooter, en zorgen dat je je de dag niet meer herinnert tijdens de après-ski. Meer dan genoeg te doen dus!

Wie kan zich inschrijven?
Iedereen tussen de 16-18 jaar die goesting heeft in een fantastisch leuke vakantie. Voor meer informatie kan je terecht op de website van The Graduates, of als je je meteen wilt inschrijven kan dat hier (vergeet TAGMAG niet te vermelden bij je inschrijving).

We zien je graag op je skilatten in Italië!

Je kunt overnachten in het SATC-appartement van Carrie Bradshaw

Karen Luiken-04 november 2021 om 07:54

Heb jij je altijd al willen wanen in de wereld van Carrie Bradshaw? Ben jij stikjaloers op haar schattige appartementje in New York, haar overvolle kledingkast en de vele Cosmopolitans die ze naar binnen werkt? Goed nieuws: je kunt nu haar leven leiden. Airbnb verhuurt in november een appartement dat verdacht veel lijkt op het stekkie waar Carrie in ‘Sex in the City’ vertoeft.

De woning bevat alles wat een fan van SATC begeert. Gasten worden virtueel begroet door Sarah Jessica Parker en krijgen vervolgens volledige toegang tot haar huis. Inclusief het bureau waar ze haar vele columns schreef, een goedgevulde inloopkast (mét tutu) en vrolijke kleurtjes.

Sarah Jessica Parker, die Carrie Bradshaw speelt, deelt het nieuws met een foto via Instagram. “Airbnb heeft het ‘Sex and the City’-appartement van Carrie Bradshaw nagebouwd”, schrijft ze. “Ik werk met hen samen om gelukkige gasten een overnachting aan te bieden. Het is heerlijk om in zo’n vertrouwde omgeving te zijn, en we denken dat je dol zult zijn op alle herinneringen aan Carrie die je hier aan zal treffen. Ga kijken wat er in de kast hangt, probeer een beetje te schrijven en neem een Cosmo.”

Omdat het inmiddels 23 jaar geleden is dat de originele ‘Sex and the City’ verscheen, betaal je voor een nacht maar 23 dollar. Enige nadeel is dat het appartement slechts twee nachten verhuurd wordt. Boeken kan vanaf 8 november, dus wees er snel bij!

1
2
3

Ontdek meer