Defqon.1 pakt uit met ijzersterke line-up

Joyce Vander Auwera-03 april 2024 om 10:00

Defqon.1 Weekend Festival viert zijn 20e editie met een spectaculaire line-up en een verlengde The Closing Ceremony van vijf uur. Het festival, bekend als 's werelds grootste in de harder styles, zal plaatsvinden van 27 tot en met 30 juni in Biddinghuizen, Nederland.

De line-up barst van de iconen, waaronder Ran-D, Angerfist, Showtek, Brennan Heart, Sound Rush en Sefa. Defqon.1 begint met The Gathering op donderdag, gevolgd door drie dagen vol muziek en entertainment. Op vrijdag opent Ran-D officieel de RED mainstage, terwijl hardcore legende Mad Dog de BLACK stage betreedt. De dag eindigt met een epische The Tribute bij de UV stage.

Zaterdag belooft een spektakel te worden met de terugkeer van de Warrior Workout op de grootste schaal ooit op de RED mainstage. Het POWER HOUR zorgt voor een explosie van energie, terwijl Angerfist de RED mainstage zal afsluiten, gevolgd door een onbeschrijfelijke The Endshow.

Sunday Funday biedt een dag vol vermaak, met als hoogtepunt de uitgebreide The Closing Ceremony op de laatste avond, inclusief een indrukwekkend vuurwerkspektakel en verrassende optredens van Defqon.1 legendes.

Naast de muziek biedt Defqon.1 ook een nachtprogramma met afterparty's en diverse activiteiten, zoals vuurshows en een wellness area. Meer details over het volledige programma zullen worden onthuld tijdens The Warming-Up op 23 mei, samen met de complete timetable.

Meer informatie en tickets vind je hier.

1
2

Als 's werelds grootste organisator van hardstyle-evenementen, blijft Q-dance marktleider met bekende merken zoals Defqon.1 Weekend Festival en Qlimax. Met indrukwekkende podia, meeslepende shows en een toegewijde fanbase, blijft Q-dance een pionier in de dancemuziek industrie.

De volledige line-up van Hype'O Dream is bekend!

Chelsy Vanlerberghe-17 april 2024 om 09:57

De verjaardagseditie van Hype'O Dream wordt één groot feest. Op 12 en 13 juli strijkt het dancefestival voor de tiende keer neer in Waregem. Verspreid over 4 podia geven meer dan 100 artiesten 2 dagen lang het beste van zichzelf. De volledige line-up is compleet.

Het festival mikt op feestvierders van alle soorten, dat bewijst de gevarieerde line-up. Op de affiche staan namen als Amber Broos, Lil' Kleine, Omdat Het Kan Ft. Average Rob, Joyhauser, Jebroer, en meer! Technoliefhebber, of eerder fan van Nederhop? Er is voor elk wat wils. De volledige line-up check je hier.

Er is dit jaar ook een TAGMAG-chillzone waar er van alles te beleven valt.

Dit jaar is er ook een TAGMAG chillzone, waar er van alles te beleven valt.

Een ticket voor vrijdag kost 56 euro, voor zaterdag betaal je 67 euro. Een combi heb je al voor 93,50 euro. Wil jij erbij zijn? Haast je, want de tickets vliegen de deur uit! Wave 2 is al 93% uitverkocht. Tickets kopen doe je hier!

Pukkelpop maakt 34 nieuwe namen bekend

Karen Luiken-17 april 2024 om 09:02- Foto:

Pukkelpop

Nog geen kaartje voor Pukkelpop? Je krijgt er vandaag heel veel redenen bij om er eentje aan te schaffen. De organisatie van het festival heeft maar liefst 34 nieuwe namen aangekondigd, en geloof ons: dat zijn niet de minsten!

Pukkelpop vindt dit jaar plaats in het weekend van 15 tot en met 18 augustus. Het officiële festival opent op vrijdag 16 augustus en begint meteen goed met nieuwe namen als Andromedik, Artemas, Cellini, Dizzee Rascal, Flansie, SLIFT, MCR-T, Nieve Ella en Wasia Project.

Van plan om zaterdag te gaan? Dan kun je genieten van de muziek van Amber Broos, BERRE, Blck Mamba, English Teacher, grandson, Jazz Brak, Kevin de Vries, Kleine Crack & Slagter, KI/KI, Snelle, Meg10, New West en Wunderhouse.

De laatste dag wordt het festival in stijl afgesloten met optredens van onder anderen Channel Tres, Becky Hill, Ahadadream, Bibi Seck, Bolis Pupul, DEBBY FRIDAY, FUTURE UTOPIA, Glass Beams, Hot Milk, Jesus Piece, MSPAINT en I. Jordan.

Tickets voor zondag zijn nog te koop via de website van Pukkelpop. De overige dagen zijn al weken uitverkocht.

Ontdek meer