Ga met ons mee naar The Island Festival 2024!

Chelsy Vanlerberghe-20 maart 2024 om 10:30

Verzeker vandaag jouw plekje op The Island in Kroatië. Het bookingplatform gaat open om 20u00. Mensen die pre-registreerden, krijgen al om 16u00 toegang. De villa’s zullen net zoals vorig jaar de deur uitvliegen, dus snel zijn is de boodschap.

Van 7 tot 14 september en van 14 tot 21 september, wordt het idyllische eiland Pag (Kroatië) weer omgetoverd tot een heus feestparadijs. Een afgehuurd eiland, in combinatie met de beste beachclubs, poolparty’s, een discotheek op het water en veel zon, zijn de ingrediënten van een echte topvakantie.

Topartiesten als Regi, Nina Black en Tola OG zorgen voor de sfeer! Nog op de affiche? Viktor Verhulst, Flavour Drop, Hide N Seek, Manuals, MEAGHAN, Unregular, Jael Öst & MagiK en nog veel meer!

Uiteraard kunnen wij dit feest niet missen, dus TAGMAG gaat ook mee.

En als dat nog niet genoeg is, krijg je ook nog de hele week gratis toegang tot de meest legendarische club van Kroatië: Noa Beach Club. Een discotheek die zich midden op het water bevindt.

Op The Island verblijf je in het Noa Glamping Resort, met meer dan 150 mini-villa’s die allemaal een eigen privézwembad hebben. Of je nu met 2, 4 of 6 personen bent, er is altijd een perfecte accommodatie voor jou. Voor grote groepen is er ook 'The Mansion', met privé poolparty’s, een DJ Booth, eigen bar en restaurant.

Dus, waar wacht je nog op? Boek nu en zorg dat jij erbij bent!

De volledige line-up van Hype'O Dream is bekend!

Chelsy Vanlerberghe-17 april 2024 om 09:57

De verjaardagseditie van Hype'O Dream wordt één groot feest. Op 12 en 13 juli strijkt het dancefestival voor de tiende keer neer in Waregem. Verspreid over 4 podia geven meer dan 100 artiesten 2 dagen lang het beste van zichzelf. De volledige line-up is compleet.

Het festival mikt op feestvierders van alle soorten, dat bewijst de gevarieerde line-up. Op de affiche staan namen als Amber Broos, Lil' Kleine, Omdat Het Kan Ft. Average Rob, Joyhauser, Jebroer, en meer! Technoliefhebber, of eerder fan van Nederhop? Er is voor elk wat wils. De volledige line-up check je hier.

Er is dit jaar ook een TAGMAG-chillzone waar er van alles te beleven valt.

Dit jaar is er ook een TAGMAG chillzone, waar er van alles te beleven valt.

Een ticket voor vrijdag kost 56 euro, voor zaterdag betaal je 67 euro. Een combi heb je al voor 93,50 euro. Wil jij erbij zijn? Haast je, want de tickets vliegen de deur uit! Wave 2 is al 93% uitverkocht. Tickets kopen doe je hier!

Pukkelpop maakt 34 nieuwe namen bekend

Karen Luiken-17 april 2024 om 09:02- Foto:

Pukkelpop

Nog geen kaartje voor Pukkelpop? Je krijgt er vandaag heel veel redenen bij om er eentje aan te schaffen. De organisatie van het festival heeft maar liefst 34 nieuwe namen aangekondigd, en geloof ons: dat zijn niet de minsten!

Pukkelpop vindt dit jaar plaats in het weekend van 15 tot en met 18 augustus. Het officiële festival opent op vrijdag 16 augustus en begint meteen goed met nieuwe namen als Andromedik, Artemas, Cellini, Dizzee Rascal, Flansie, SLIFT, MCR-T, Nieve Ella en Wasia Project.

Van plan om zaterdag te gaan? Dan kun je genieten van de muziek van Amber Broos, BERRE, Blck Mamba, English Teacher, grandson, Jazz Brak, Kevin de Vries, Kleine Crack & Slagter, KI/KI, Snelle, Meg10, New West en Wunderhouse.

De laatste dag wordt het festival in stijl afgesloten met optredens van onder anderen Channel Tres, Becky Hill, Ahadadream, Bibi Seck, Bolis Pupul, DEBBY FRIDAY, FUTURE UTOPIA, Glass Beams, Hot Milk, Jesus Piece, MSPAINT en I. Jordan.

Tickets voor zondag zijn nog te koop via de website van Pukkelpop. De overige dagen zijn al weken uitverkocht.

Ontdek meer