Sziget dropt nieuwe namen: Halsey, RAYE, Janelle Monáe, en meer!

Chelsy Vanlerberghe-27 maart 2024 om 09:38

Ruim vier maanden voordat het Óbuda-eiland in Boedapest weer wordt omgetoverd tot The Island Of Freedom, dropt Sziget Festival een lading nieuwe namen. Halsey en Liam Gallagher staan naast Fred again.., Martin Garrix, Sam Smith en Stormzy als headliners op het festival. Ook Janelle Monáe, RAYE, Tom Odell, Editors en Skrillex prijken op de affiche.

Sziget vindt dit jaar plaats van 7 tot en met 12 augustus 2024. Het Hongaarse festival is één van de grootste festivals van Europa.Jaarlijks reizen bezoekers vanuit heel de wereld richting Boedapest. Er zijn honderden artiesten te zien, van grote acts tot nieuw talent. Er staat ook heel wat talent van eigen bodem op de affiche: eerder werd al bekendgemaakt dat onder meer Joost, Warhaus, Pip Blom en Goldband op Sziget staan, nu zijn Job Jobse, Tinlicker (live) en KI/KI aan dat lijstje toegevoegd.

De organisatie kondigt in totaal 40 nieuwe namen aan, waaronder het elektronische duo Modeselektor, het Deense popicoon MØ, de Amerikaanse pionier Skrillex en de Britse singer-songwriter Tom Odell. Andere nieuwe toevoegingen zijn onder meer Editors, Franc Moody, Neil Frances, Sven Väth en LANY.

Full Festival Passes, 3-Day Passes én nu ook dagtickets zijn hier te koop. Er zijn voor het eerst speciale Under 21 tickets: een speciaal tarief voor festivalgangers van 21 jaar en jonger.

De volledige line-up van Hype'O Dream is bekend!

Chelsy Vanlerberghe-17 april 2024 om 09:57

De verjaardagseditie van Hype'O Dream wordt één groot feest. Op 12 en 13 juli strijkt het dancefestival voor de tiende keer neer in Waregem. Verspreid over 4 podia geven meer dan 100 artiesten 2 dagen lang het beste van zichzelf. De volledige line-up is compleet.

Het festival mikt op feestvierders van alle soorten, dat bewijst de gevarieerde line-up. Op de affiche staan namen als Amber Broos, Lil' Kleine, Omdat Het Kan Ft. Average Rob, Joyhauser, Jebroer, en meer! Technoliefhebber, of eerder fan van Nederhop? Er is voor elk wat wils. De volledige line-up check je hier.

Er is dit jaar ook een TAGMAG-chillzone waar er van alles te beleven valt.

Dit jaar is er ook een TAGMAG chillzone, waar er van alles te beleven valt.

Een ticket voor vrijdag kost 56 euro, voor zaterdag betaal je 67 euro. Een combi heb je al voor 93,50 euro. Wil jij erbij zijn? Haast je, want de tickets vliegen de deur uit! Wave 2 is al 93% uitverkocht. Tickets kopen doe je hier!

Pukkelpop maakt 34 nieuwe namen bekend

Karen Luiken-17 april 2024 om 09:02- Foto:

Pukkelpop

Nog geen kaartje voor Pukkelpop? Je krijgt er vandaag heel veel redenen bij om er eentje aan te schaffen. De organisatie van het festival heeft maar liefst 34 nieuwe namen aangekondigd, en geloof ons: dat zijn niet de minsten!

Pukkelpop vindt dit jaar plaats in het weekend van 15 tot en met 18 augustus. Het officiële festival opent op vrijdag 16 augustus en begint meteen goed met nieuwe namen als Andromedik, Artemas, Cellini, Dizzee Rascal, Flansie, SLIFT, MCR-T, Nieve Ella en Wasia Project.

Van plan om zaterdag te gaan? Dan kun je genieten van de muziek van Amber Broos, BERRE, Blck Mamba, English Teacher, grandson, Jazz Brak, Kevin de Vries, Kleine Crack & Slagter, KI/KI, Snelle, Meg10, New West en Wunderhouse.

De laatste dag wordt het festival in stijl afgesloten met optredens van onder anderen Channel Tres, Becky Hill, Ahadadream, Bibi Seck, Bolis Pupul, DEBBY FRIDAY, FUTURE UTOPIA, Glass Beams, Hot Milk, Jesus Piece, MSPAINT en I. Jordan.

Tickets voor zondag zijn nog te koop via de website van Pukkelpop. De overige dagen zijn al weken uitverkocht.

Ontdek meer