EXIT Festival onthult line-up Dance Arena

Joyce Vander Auwera-26 maart 2024 om 13:00

Carl Cox, Black Coffee, Bonobo, Maceo Plex, I Hate Models, Carlita, Patrick Mason en meer staan klaar voor unieke sets van 11 tot 14 juli bij EXIT Festival's spectaculaire stage in het Fort van Petrovaradin, Servië.

EXIT begon als een studentenprotest maar groeide uit tot een topfestival in Europa, met jaarlijks meer dan 200.000 bezoekers op deze unieke locatie in het prachtige Servië. Eerder bevestigde namen zijn onder andere Kobosil, Black Eyed Peas, Carl Cox, Gucci Mane, Klangkuenstler en Rudimental. Nu zijn dus ook Black Coffee, Carlita, I Hate Models, Maceo Plex, OGUZ, Patrick Mason, Sara Landry en meer toegevoegd aan de line-up.

De mts Dance Arena is dé plek voor elektronische muziek, genesteld in het historische Fort van Petrovaradin waarvan de geschiedenis teruggaat tot in de Romeinse tijd. Met namen als Carl Cox en Maceo Plex belooft het een onvergetelijk feest te worden.

De line-up voor vrijdag 12 juli moet nog gereleased worden, waarover in de wandelgangen rondgaat dat het een echte verrassing zal zijn. Naast alle bekende artiesten zullen er ook exclusieve b2b-sets zijn van lokale talenten. Bekijk de line-up op de affiche hieronder.

Tickets? Die scoor je hier aan slechts 109 euro voor de volle vier dagen!

De volledige line-up van Hype'O Dream is bekend!

Chelsy Vanlerberghe-17 april 2024 om 09:57

De verjaardagseditie van Hype'O Dream wordt één groot feest. Op 12 en 13 juli strijkt het dancefestival voor de tiende keer neer in Waregem. Verspreid over 4 podia geven meer dan 100 artiesten 2 dagen lang het beste van zichzelf. De volledige line-up is compleet.

Het festival mikt op feestvierders van alle soorten, dat bewijst de gevarieerde line-up. Op de affiche staan namen als Amber Broos, Lil' Kleine, Omdat Het Kan Ft. Average Rob, Joyhauser, Jebroer, en meer! Technoliefhebber, of eerder fan van Nederhop? Er is voor elk wat wils. De volledige line-up check je hier.

Er is dit jaar ook een TAGMAG-chillzone waar er van alles te beleven valt.

Dit jaar is er ook een TAGMAG chillzone, waar er van alles te beleven valt.

Een ticket voor vrijdag kost 56 euro, voor zaterdag betaal je 67 euro. Een combi heb je al voor 93,50 euro. Wil jij erbij zijn? Haast je, want de tickets vliegen de deur uit! Wave 2 is al 93% uitverkocht. Tickets kopen doe je hier!

Pukkelpop maakt 34 nieuwe namen bekend

Karen Luiken-17 april 2024 om 09:02- Foto:

Pukkelpop

Nog geen kaartje voor Pukkelpop? Je krijgt er vandaag heel veel redenen bij om er eentje aan te schaffen. De organisatie van het festival heeft maar liefst 34 nieuwe namen aangekondigd, en geloof ons: dat zijn niet de minsten!

Pukkelpop vindt dit jaar plaats in het weekend van 15 tot en met 18 augustus. Het officiële festival opent op vrijdag 16 augustus en begint meteen goed met nieuwe namen als Andromedik, Artemas, Cellini, Dizzee Rascal, Flansie, SLIFT, MCR-T, Nieve Ella en Wasia Project.

Van plan om zaterdag te gaan? Dan kun je genieten van de muziek van Amber Broos, BERRE, Blck Mamba, English Teacher, grandson, Jazz Brak, Kevin de Vries, Kleine Crack & Slagter, KI/KI, Snelle, Meg10, New West en Wunderhouse.

De laatste dag wordt het festival in stijl afgesloten met optredens van onder anderen Channel Tres, Becky Hill, Ahadadream, Bibi Seck, Bolis Pupul, DEBBY FRIDAY, FUTURE UTOPIA, Glass Beams, Hot Milk, Jesus Piece, MSPAINT en I. Jordan.

Tickets voor zondag zijn nog te koop via de website van Pukkelpop. De overige dagen zijn al weken uitverkocht.

Ontdek meer