Winnaars Red Bull Street Style bekend

Karen Luiken-09 december 2023 om 09:24- Foto:

Red Bull Content Pool.

De Belgische Soufiane Bencok is deze week in de achtste finales gestrand tijdens de Red Bull Street Style Global Championship in Brussel. De 23-jarige Jay Hennicke uit Australië en de 22-jarige Anastasia Bagaglini uit Italië werden gekroond tot wereldkampioen.

De finale stond plaats in een uitverkochte Docks Dome. Zestien van ’s werelds beste freestyle voetballers gingen daar de strijd aan om de wereldtitel. Jay Hennicke was één van de winnaars. "Wow, dit had ik echt niet verwacht! Ik heb het nog nooit tot de top acht van een wedstrijd geschopt”, zo klinkt het. “Dit was zó cool. Ik voelde me geweldig en was ook echt op m'n gemak vanavond. Waarschijnlijk omdat ik met een paar van m'n beste vrienden op het podium stond? Great energy, Brussels! Ik heb hier geen woorden voor. Bedankt!"

Voor de andere winnaar, Anastasia Bagaglini, was het de eerste deelname ooit aan Red Bull Street Style. "Ik voel me heel goed. Heel, heel, heel, heel goed. Ik doe al sinds zeven jaar aan freestyle voetbal en ik train elke dag. Deze overwinning is een mooie beloning voor al m'n werk!”

Van Belgische bodem deed Soufiane Bencok mee. Hij streed in zijn thuisstad mee aan de titel, maar haalde de kwartfinales helaas niet. "Het was een eer om voor zo'n geweldig publiek te mogen freestylen, en dan nog in m'n thuisstad!”

Eerste beelden van 6e seizoen 'Formula 1: Drive to Survive'

Simon Smetryns-15 februari 2024 om 13:35

Het zesde seizoen van de populaire serie 'Formula 1: Drive to Survive' zal vanaf 23 februari op Netflix te zien zijn. Dit seizoen biedt fans opnieuw een exclusief kijkje achter de schermen, met nooit eerder vertoonde beelden van de voorbereidingen van coureurs en teams op het FIA Formule 1-wereldkampioenschap van 2023.

De serie volgt nieuwe teamopstellingen, intense vriendschappen en rivaliteit tijdens een opwindend seizoen op het Formule 1-circuit. Netflix onthulde deze week de eerste beelden van seizoen 6.

WIN: Duoticket Red Bull Street Style + voetbal!

Joyce Vander Auwera-29 november 2023 om 13:45- Foto:

Red Bull Content Pool

Op donderdag 7 december wordt Docks Dome in Brussel dé place to be voor freestyle voetbalfans! Het zal er bruisen van energie wanneer 24 topatleten uit alle hoeken van de wereld samenkomen voor een spektakel dat je niet mag missen. Soufiane 'Bencok' El Marnissi zal België verdedigen op de Global Championship van Red Bull Street Style! En jij kan erbij zijn.

Red Bull Street Style begon in Brazilië in 2008 en groeide uit tot een legendarisch evenement in de freestyle voetbalwereld. Dit jaar markeert het elfde seizoen, en de competitie heeft alleen de crème de la crème van freestyle talent uitgenodigd - een exclusieve lijst van 12 mannelijke en 12 vrouwelijke voetbalartiesten van over de hele wereld. Het format krijgt een nieuwe twist: geen standaard 3-minuten battles meer, maar 4 minuten pure magie, waarbij twee spelers het tegen elkaar opnemen, met een maximum van 2 minuten per speler.

Goed nieuws, TAGMAG geeft een duoticket weg samen met een Red Bull Street Style voetbal aan één gelukkige winnaar. Daarnaast geven we nog een voetbal weg aan een andere winnaar. Winnen? Easy, vul onderstaand wedstrijdformulier in en wie weet zien we jou daar!

PS: Liever zeker van je tickets? Je kan ze hier bestellen.

Red Bull Content Pool

Ontdek meer