Little Amadeus sluit de deuren

Simon Smetryns-01 augustus 2023 om 14:13

Vanaf nu zullen studenten in Gent naar het centrum van de stad moeten gaan als ze willen genieten van de heerlijke ribbetjes van Amadeus. Helaas is Little Amadeus, gelegen tegenover de Vooruit, voorgoed gesloten. Dat laat Het Nieuwsblad weten. De eigenaren hebben besloten zich te concentreren op hun grotere vestigingen.

Ze hebben geen plannen om de Amadeus-restaurants af te bouwen en zijn zelfs van plan later dit jaar een nieuwe grote zaak te openen. Gelukkig blijven de vestigingen in Antwerpen, Brugge, Brussel en Lozer wel gewoon geopend.

Win exclusieve TAGMAG & Poliakov preparty op kot

Joyce Vander Auwera-12 februari 2024 om 16:30- Foto:

Mirco Buyls

Hey party animals! De exclusieve TAGMAG & Poliakov preparty is helemaal terug van weggeweest. Ook dit jaar toveren we jouw kot om tot de ultieme preparty cave: we komen langs met dj, licht, geluid én uiteraard met lekkere Poliakov Vodka cocktails.

Altijd al een epische preparty willen organiseren met alles erop en eraan? Waar jij en je vrienden nog weken over nababbelen? Good news want we hosten samen met Insiders Clémentine Caron en Kobe Peeters twee exclusieve preparties bij jou thuis of op kot.

De troostprijs is dit jaar net zo cool: 20 flessen Poliakov Premium Vodka voor die extra kick op jouw eigen preparties.

Vul onderstaand wedstrijdformulier in, deel je Instagram of TikTok handle en wie weet staat Clémentine of Kobe binnenkort aan jouw deur. De winnaars van de preparties (donderdag 22/02 en dinsdag 27/02) worden door TAGMAG persoonlijk op de hoogte gebracht.

Snel zijn is de boodschap, want op 23/02 om 17u sluiten we de boel af. Let's get this party started! 🚀

Pizza kan beter ontbijt zijn dan ontbijtgranen

Karen Luiken-03 januari 2024 om 14:33- Foto:

Photo by Ivan Torres on Unsplash

Zin in een vet ontbijt? Pak een stuk pizza. Volgens voedingsdeskundige Chelsey Amer kan dat veel beter zijn dan een kom met suikerhoudende ontbijtgranen.

Laten we vooropstellen dat het niet gezond is om elke dag met pizza te ontbijten. Maar volgens voedingsdeskundige Chelsey Amer is het ook niet goed om iedere dag te starten met een kommetje melk en ontbijtgranen die vol met suiker zitten. Als je tussen die twee moet kiezen, kan pizza de betere optie zijn.

“Verrassend genoeg kan pizza een evenwichtiger ontbijtoptie zijn dan veel met suiker gevulde ontbijtgranen”, aldus de expert. “Een stuk pizza met gewone kaas bevat een goede balans tussen koolhydraten, eiwitten en vet. Een kom suikerhoudende ontbijtgranen met magere melk bevat grotendeels suiker en is extreem koolhydraatrijk.”

Ontdek meer