Hebben: heerlijke geurkaarsen van 'Harry Potter'

Dieter Blarinckx-02 januari 2023 om 18:09

Potterheads, deze is speciaal voor jullie! Nog op zoek naar een manier om de Wizarding World bij jullie thuis binnen te halen? Dan is deze heerlijke 'Harry Potter'-collectie van het kaarsenmerk Homesick wel iets voor jou!

"Verleid de zintuigen met geuren geïnspireerd op de Wizarding World. Natte steen en weelderig groen omringen het kasteel van Zweinstein (Hogwarts in het Engels). Bewegende trappen en zwevende spoken zijn slechts het begin van de magie binnenin", klinkt het in de officiële beschrijving van de populaire en felbegeerde Hogwarts-kaars.

Naast de algemene Hogwarts-kaars hebben ze ook per afdeling een specifieke en afzonderlijke geurkaars met ieder zijn specifieke en aparte geur.

De geurkaarsen van de afdelingen kosten zo'n 44 dollar. Ben je liever fan van de grote Hogwarts-kaars? Dan betaal je direct 75 dollar.

Het ganse assortiment kan je hier vinden.

Lumos Nox!

Strengere regels voor vape-winkels gaan deze week in

Dieter Blarinckx-08 januari 2023 om 17:33- Foto:

Gezondheidsnet.nl

Belangrijk nieuws voor de vapers onder jullie, want de vape-winkels zullen zich aan strengere regels moeten houden in België. De strengere regelgeving heeft vooral betrekking op de reclame die de vape-winkels maken.

De laatste jaren is de vape aan een enorme opmars bezig. Vooral jongeren grijpen tegenwoordig meer naar de vape dan naar een klassieke sigaret. Wat een vape net zo aantrekkelijk maakt? De verschillende smaakjes. Van watermeloen tot tropische vruchten en zelfs vanille, tegenwoordig vind je de meest zotte smaakjes in vape-variant.

Om ervoor te zorgen dat jongeren niet beginnen vapen, mag je in ons land geen reclame meer maken voor die smaakjes. Vanaf nu moeten er - net zoals bij klassieke sigaretten - ook waarschuwingen op de verpakking van vapes worden geplaatst.

Die nieuwe regels zijn vanaf deze week ingegaan.

Bewezen: luisteren naar kerstmuziek maakt gelukkiger

Dieter Blarinckx-26 december 2022 om 10:51

Hoewel Kerstmis nu al een dagje voorbij is, zal de kerstmuziek nog wel even blijven klinken in de winkels en bij je thuis. Maar dat is misschien nog niet zo slecht, want onderzoek heeft aangetoond dat luisteren naar kerstmuziek je ook gelukkiger maakt!

Wie aan Kerst denkt, krijgt ook vaak dat warme, gezellige en vooral nostalgische gevoel. Wie dus luistert naar kerstmuziek, krijgt datzelfde gevoel waardoor je automatisch ook vrolijk wordt. Dat wil zeggen dat je vaak met een glimlach zit en een buik vol nostalgische feelings. En dat maakt je juist zo gelukkig en vrolijk.

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt namelijk dat kerstmuziek zorgt voor een heleboel positieve en vrolijke gevoelens die nog eens versterkt worden als je ze luistert met geliefden tijdens de feestdagen. Zo zijn veel mensen tijdens de feestdagen ook een bom vol geluk!

Speciaal voor die vrolijke mensen hebben we hieronder een video gestoken die je helemaal in die gelukkige en vrolijke vibe brengt!

Ontdek meer