Dit zijn de 7 grootste fouten die mensen maken na seks

Chelsy Vanlerberghe-28 juni 2024 om 13:38

Seks is geweldig, maar wat er daarna gebeurt, is net zo belangrijk. Hoe je na de seks met elkaar omgaat, kan de hele ervaring voor je partner maken of breken. Holly Robinson, de intimiteitscoach achter de online cursus 'Surrender With Holly', deelt zeven dingen die je echt moet vermijden om de positieve vibes te behouden.

Negativiteit
Na seks is het moment om te zeggen wat je geweldig vond, niet wat beter kon. Kritiek kan als een koude douche voelen en de intieme sfeer verpesten. Bewaar feedback voor een later moment als jullie allebei ontspannen zijn en openstaan voor een gesprek.

Denigrerende termen
In bed kunnen vuile praatjes leuk zijn, maar daarna kan het raar overkomen. Wat spannend en opwindend klinkt tijdens seks, kan kwetsend of ongemakkelijk zijn zodra de spanning is weggevallen. Hou het lief en respectvol na de seks om misverstanden te voorkomen.

Meteen je telefoon pakken
Het is verleidelijk om meteen je berichten te checken, maar dat kan een grote afknapper zijn. Je partner kan zich genegeerd voelen, alsof je meer geïnteresseerd bent in je telefoon dan in hen. Geef het minstens 15 minuten om weer bij bewustzijn te komen en om de connectie met je partner vast te houden.

Exen noemen
Dit lijkt logisch, maar het gebeurt vaak. Nu is niet het moment om over je ex te praten. Het kan je partner het gevoel geven dat je mentaal niet volledig aanwezig bent en dat je aan je ex aan het denken was tijdens de daad. Focus op je partner en het moment samen, zonder oude koeien uit de sloot te halen.

Huishoudelijke klusjes bespreken
Begin niet meteen over wat er allemaal nog moet gebeuren. Dat kan de romantische en ontspannen sfeer direct verpesten. Geniet van elkaars aanwezigheid in plaats van takenlijsten te bespreken.

Meteen uit bed springen
Je kunt misschien de drang voelen om meteen uit bed te springen en je te wassen, maar blijf even liggen en knuffel. Dit versterkt de band tussen jullie en zorgt ervoor dat de gelukshormonen zoals oxytocine blijven stromen. Het helpt ook om de intimiteit en connectie na de seks te behouden, waardoor de hele ervaring bevredigender wordt.

Boos worden
Na een orgasme kan je partner zich anders voelen dan jij. Misschien wil jij opstaan en iets doen, terwijl je partner wil slapen, of andersom. Neem het niet persoonlijk. Iedereen reageert anders na seks, en dat is oké. Begrip en flexibiliteit zijn belangrijk om de goede sfeer te behouden.

Prime Day 2024 is van start gegaan

Chelsy Vanlerberghe-16 juli 2024 om 07:28

Jaaaaaa! Hou je portemonnee maar in de aanslag, want het is zover: Prime Day 2024 is van start gegaan op amazon.com.be! Dat betekent: 48 uur lang de beste deals scoren én kans maken op unieke money-can't-buy-experiences. Shoppen maar!

Het is de tweede editie van Prime Day in België. Tijdens Prime Day 2023 hebben Prime-leden wereldwijd meer dan €2,95 miljard bespaard. Yes, you heard it right: miljarden! Dit jaar belooft het nog groter en beter te worden, met aanbiedingen in meer dan 25 categorieën. Van kleding tot elektronica en van keukenartikelen tot schoonheidsproducten, er is voor ieder wat wils. Elke 5 minuten worden er nieuwe deals gelanceerd. Dus refreshen = nieuwe deals scoren!

Dit jaar heeft Amazon een paar extraatjes in petto om Prime Day nog spectaculairder te maken. Prime-leden kunnen meedoen om tickets te winnen voor een aantal unieke experiences: een turbo triathlon met Average Rob, een comedy night met Pablo Andres en een Prime Rave met Amber Broos laten de Belgische Prime-leden toe om Prime Day op een bijzondere manier te vieren. Dit zijn money-can't-buy ervaringen speciaal voor Prime-leden.

Wat moet je doen om kans te maken op deze ervaringen? Het is simpel: word Prime-lid! Voor slechts €2,99 per maand of €25 per jaar krijg je niet alleen toegang tot Prime Day deals, maar ook onbeperkte gratis levering, Prime Video, Prime Gaming, Amazon Photos en nog veel meer. Meld je hier snel aan voor een Prime-lidmaatschap of een gratis 30-daagse proefperiode.

MAAAAAR.... extra goed nieuws, want TAGMAG geeft ook een hele hoop tickets weg voor de allereerste Prime Rave met Amber Broos! Tickets winnen doe je hier.

Als je maar één bodypart zou mogen scheren, welke zou dat dan zijn?

Simon Smetryns-08 juli 2024 om 16:20

De eerste festivalnacht hakt erin, maar gelukkig is de Philips Refresh Bar er om de festivalgangers terug op te knappen! Borsthaar, beenhaar of teenhaar? Philips OneBlade to the rescue! Clémentine stelt scherpe vragen.

Ontdek meer