De nieuwe drank hype onder studenten: STËLZ!

Lola Obasuyi Van Acker-17 oktober 2022 om 15:00

De hard seltzer-trend is in de Verenigde Staten al enorm populair. Maar het frisse drankje, gemaakt van bruiswater, alcohol en fruitaroma, is nu ook in ons eigen land niet meer weg te denken. Onze persoonlijke favoriet? STËLZ.

STËLZ is een verfrissende hard seltzer zonder toegevoegde suikers en met natuurlijke smaken zoals mango, limoen, framboos en pompelmoes. Met z'n 4,5% alcohol is het de perfecte vervanger voor de zwaardere dranken zoals bier en wijn want een blikje bevat slechts 63 kcal! Ideaal voor je lijn als je veel gaat feesten.

Het drankje is ondertussen al een hype onder de studenten en een must have voor elk feestje of festival. Staat er binnenkort een kotparty of verjaardagsfeest in je agenda? Pak dan uit met een tray STËLZ!

Studenten in Leuven, Brussel en Antwerpen kunnen bestellen via Andy die het, lekker makkelijk, aan huis levert. Woon je ergens anders? Je kan het ook halen in de Albert Heijn of bij je lokale drankenhandelaar. Onze absolute aanrader is mango! 🥭

Drink met verstand. No 18, no alcohol.

Het is bijna zover: Student Street Soccer

Chelsy Vanlerberghe-12 april 2024 om 14:32

Op woensdag 17 april en donderdag 18 april vindt de 15de editie van de Student Street Soccer plaats. Het voetbaltoernooi wordt georganiseerd door de VEK en is jaarlijks één van de hoogtepunten van het Gentse studentenleven. En natuurlijk kan TAGMAG daar niet ontbreken om alles vast te leggen.

Gent maakt zich klaar voor twee dagen voetbalgekte op het Sint-Pietersplein, waar duizenden studenten samenkomen om te voetballen, supporteren, of gewoon genieten van de sfeer. Met 76 teams die strijden voor de beker, is het zeker de moeite om eens te passeren.

De aftrap wordt woensdag om 12u gegeven met het eerste deel van de poules en de volledige vrouwencompetitie. De dames gaan voor goud, en hun finale staat gepland om 20u30. Op donderdagochtend gaat het feest door met de tweede helft van de poules vanaf 10u, gevolgd door de tweede ronde en met uiteindelijk de grote finale om 21u.

Wie liever niet voetbalt, kan zich ook wagen aan andere sportieve activiteiten zoals bierheffen, tafeldansen of beerpongen. Want het draait natuurlijk niet allemaal om voetbal. Student Street Soccer is vooral een groot feest met DJ's, een gigantisch terras en tal van andere activiteiten. En waar feest is, is TAGMAG. Wij zijn natuurlijk ook van de partij! Jij ook?

Nieuw in Gent: Oh!Ma - klassiekers, but make it vegan

Chelsy Vanlerberghe-12 april 2024 om 11:07- Foto:

via: Oh!Ma

Het nieuwe restaurant Oh!Ma heeft zijn deuren geopend in de Gebroeders Vandeveldestraat in Gent. Je kan er van dinsdag tot en met zaterdag terecht voor heerlijke plant-based gerechten.

Tijdens de Gentse Feesten kon je al 10 dagen lang proeven van de 100% plant-based keuken in de pop-upversie van het restaurant, en dat viel in de smaak. Oh!Ma is here to stay, bewijzen ze nu met een vaste stek in hartje Gent. Het restaurant serveert klassieke gerechten, met een verfrissende, vegan twist. Denk aan: vol-au-vent, spaghetti bolognaise, kaaskroketten en meer.

En voor wie het graag wat vettiger heeft, is er ook een plantaardige versie van het legendarische 'Julientje'. Aanrader!

Ontdek meer