De nieuwe drank hype onder studenten: STËLZ!

Lola Obasuyi Van Acker-17 oktober 2022 om 15:00

De hard seltzer-trend is in de Verenigde Staten al enorm populair. Maar het frisse drankje, gemaakt van bruiswater, alcohol en fruitaroma, is nu ook in ons eigen land niet meer weg te denken. Onze persoonlijke favoriet? STËLZ.

STËLZ is een verfrissende hard seltzer zonder toegevoegde suikers en met natuurlijke smaken zoals mango, limoen, framboos en pompelmoes. Met z'n 4,5% alcohol is het de perfecte vervanger voor de zwaardere dranken zoals bier en wijn want een blikje bevat slechts 63 kcal! Ideaal voor je lijn als je veel gaat feesten.

Het drankje is ondertussen al een hype onder de studenten en een must have voor elk feestje of festival. Staat er binnenkort een kotparty of verjaardagsfeest in je agenda? Pak dan uit met een tray STËLZ!

Studenten in Leuven, Brussel en Antwerpen kunnen bestellen via Andy die het, lekker makkelijk, aan huis levert. Woon je ergens anders? Je kan het ook halen in de Albert Heijn of bij je lokale drankenhandelaar. Onze absolute aanrader is mango! 🥭

Drink met verstand. No 18, no alcohol.

Yummm: Tony’s Chocolonely en Ben & Jerry’s lanceren 2 nieuwe repen

Karen Luiken-03 februari 2023 om 10:00

Tony’s Chocolonely en Ben & Jerry’s komen met het beste van twee werelden. De merken hebben de handen ineengeslagen en lanceren samen twee overheerlijke nieuwe chocoladerepen. Allebei geïnspireerd op ijssmaken van Ben & Jerry’s.

De eerste reep is voorzien van de smaak van romige donkere melk brownie en chewy stukjes brownie. De tweede bevat vleugjes van witte chocola, aardbei, cheesecake en knapperige koekjes. Beide traktaties worden verkocht onder de naam Chocolately Love A-Fair.

Proeven? Dat kan! De repen zijn vanaf nu te vinden in de supermarkt, in cadeau- en speciaalzaken, en in Tony’s online chocoshop.

ChatGPT komt met tool die docenten bedrog laat herkennen

Karen Luiken-02 februari 2023 om 07:54- Foto:

Photo by Wes Hicks on Unsplash

Een schoolproject door ChatGPT laten maken? Dat kan binnenkort zomaar eens afgelopen zijn. OpenAI, het bedrijf dat de AI-chatbot ChatGPT in het leven riep, heeft nu een tool ontwikkeld waarmee docenten kunnen zien of een tekst door studenten of AI geschreven is.

Met ChatGPT kun je binnen no time een stuk tekst of schoolessay schrijven zonder daar al te veel moeite voor te doen. Voor studenten lekker makkelijk, voor docenten iets minder plezant. Zij zullen dan ook blij zijn met de nieuwe tool. Daarmee kan gecheckt worden of een project ‘waarschijnlijk’ tot ‘zeer onwaarschijnlijk’ door ChatGPT is gemaakt.

Hoewel de tool een helpende hand kan bieden bij docenten, moet men het niet voor de volle honderd procent vertrouwen. Lama Ahmad, beleidsonderzoeksdirecteur bij OpenAI, geeft toe dat het systeem onvolmaakt is.

“We raden niet aan om waterdicht op deze tool te vertrouwen, omdat er fouten in zitten”, zegt De OpenAI-medewerker. “We benadrukken hoe belangrijk het is om mensen hun werk te laten doen.”

Ontdek meer