OnePlus lanceert speciale ‘Harry Potter’ smartwatch

Dieter Blarinckx-19 oktober 2021 om 14:29

Het bekende smartphone-merk OnePlus heeft bekendgemaakt dat ze met een wel zéér magische limited edition komen van hun smartwatch. De editie staat namelijk helemaal in het teken van ‘Harry Potter’! Maar vooraleer je begint te hopen, moeten we je even met de voetjes terug op de grond brengen, want deze limited edition is (voorlopig) enkel nog maar in India verkrijgbaar.

OnePlus ging voor een elegante bruine leren band met 'Harry Potter'-branding en een koperkleurige behuizing. Op het scherm pronkt het magnifieke Hogwarts-logo. Daarnaast krijg je er gratis nog enkele coole 'Harry Potter'-wijzerplaten bij!

In India zal de horloge vanaf 21 oktober te koop zijn voor zo’n 195 euro. Helaas is het dus nog niet geweten over die binnenkort ook naar Europa zou komen…

Check hieronder alvast de video:

LEGO brengt pratende sorteerhoed uit 'Harry Potter' tot leven

Nico De Greef-06 februari 2024 om 20:28

LEGO komt met een unieke bouwset die is gebaseerd op de pratende sorteerhoed uit 'Harry Potter'. De set bevat een geluidssteen die het allemaal nog echter moet laten aanvoelen en wordt vanaf maart in de winkelrekken verwacht.

Heb je je altijd al eens afgevraagd in welke afdeling je zou terechtkomen in de wereld van Harry Potter, dan heeft LEGO daar nu een mooie oplossing voor: de speelgoedfabrikant brengt binnenkort namelijk een Pratende Sorteerhoed op de markt.

Eens je deze magische muts in elkaar hebt geknutseld, kan hij je vertellen in welke afdeling je thuishoort middels een unieke geluidssteen. Ook bijgevoegd is een standaard waarop de hoed geplaatst kan worden met daarop de verschillende afdelingssymbolen van Griffoendor, Zwadderich, Huffelpuf en Ravenklauw.

Uiteraard mag Harry Potter zelf niet ontbreken en bevat deze unieke LEGO set ook een minifiguur van de wereldberoemde tovenaar uitgedost met zijn geheel eigen sorteerhoed(je).

De Pratende Sorteerhoed van LEGO bestaat in totaal uit 531 onderdelen en bevat verder nog 27 andere geluiden en/of gesproken zinnen.

LEGO-fans die nu al niet meer kunnen wachten tot de officiële release in maart kunnen de set nu al pre-orderen voor de adviesprijs van €99,99 via de LEGO webshop.

'RuPaul's Drag Race' krijgt eigen Monopoly-variant

Dieter Blarinckx-15 mei 2023 om 16:45

Wie zot is van 'RuPaul's Drag Race' en al eens graag een gezelschapsspelletje speelt, let nu best even op! Er komt namelijk een heuse Monopoly-variant van de succesvolle en populaire 'Drag Race'-franchise!

Op 20 juni droppen World of Wonder, de producenten van de 'Drag Race'-franchise, en Monopoly een heuse en fabulous variant van hun wereldbekende bordspel.

In deze diva-fied versie van het klassieke bordspel kunnen de spelers beter werken als ze in de huid kruipen van een van de iconische deelnemers van de 'Drag Race'-franchise om zo dan iconische locaties uit de competitie te kopen, verkopen of te ruilen. Denk zo bijvoorbeeld aan locaties zoals de Winners Circle, All Stars Hall of Fame, Judges Panel, en meer.

Deze leuke variant zal vanaf 20 juni te koop zijn in de World of Wonder-webshop. Pre-orderen kan nu al! Hier kan je meer info vinden.

Shantay you stay!

Ontdek meer