OnePlus lanceert speciale ‘Harry Potter’ smartwatch

Dieter Blarinckx-19 oktober 2021 om 14:29

Het bekende smartphone-merk OnePlus heeft bekendgemaakt dat ze met een wel zéér magische limited edition komen van hun smartwatch. De editie staat namelijk helemaal in het teken van ‘Harry Potter’! Maar vooraleer je begint te hopen, moeten we je even met de voetjes terug op de grond brengen, want deze limited edition is (voorlopig) enkel nog maar in India verkrijgbaar.

OnePlus ging voor een elegante bruine leren band met 'Harry Potter'-branding en een koperkleurige behuizing. Op het scherm pronkt het magnifieke Hogwarts-logo. Daarnaast krijg je er gratis nog enkele coole 'Harry Potter'-wijzerplaten bij!

In India zal de horloge vanaf 21 oktober te koop zijn voor zo’n 195 euro. Helaas is het dus nog niet geweten over die binnenkort ook naar Europa zou komen…

Check hieronder alvast de video:

OnePlus onthult vier nieuwe producten

Chelsy Vanlerberghe-16 juli 2024 om 14:00

OnePlus heeft vandaag vier gloednieuwe producten onthuld. Tijdens het Summer Launch Event in het altijd stylish Milaan, kregen pers en fans een exclusieve sneak peek van deze nieuwe must-haves. Maak kennis met de OnePlus Nord 4, OnePlus Pad 2, OnePlus Watch 2R en de OnePlus Nord Buds 3 Pro. Hier is alles wat je moet weten!

“Ik ben blij dat we onze nieuwe reeks producten eindelijk aan het grote publiek hebben getoond tijdens ons Summer Launch Event in Milaan.", klinkt het bij Kinder Liu, OnePlus President en COO. “OnePlus Nord-toestellen zijn over de hele wereld geliefd en ik ben trots op het werk dat ons team heeft gedaan om de nieuwste versie mogelijk te maken.”

Dus, wat is er nieuw?

OnePlus Nord 4

De ster van de show was de OnePlus Nord 4. Dit toestel is een echt metalen beauty, superdun met slechts 7,99 mm dik en gemaakt uit één stuk aluminium. Het is een knipoog naar de metalen telefoons van vroeger, maar dan met moderne 5G-tech. Met compacte 5G-antennes en een vernieuwd moederbord is deze telefoon helemaal future-proof. Het combineert high-end technologie met een betaalbare prijs. Plus, het heeft de langste softwareondersteuning ooit van OnePlus, dus je zit goed voor de komende jaren.

De Nord 4 komt in drie toffe kleuren: Obsidian Midnight, Mercurial Silver, en Oasis Green. Prijs? Vanaf €499 voor de 12GB/256GB versie en €599 voor de 16GB/512GB variant. Verkrijgbaar vanaf 8 augustus!

OnePlus Pad 2

Als je op zoek bent naar een tablet die zowel je werk als je vrije tijd aankan, dan is de OnePlus Pad 2 jouw nieuwe BFF. De tablet beschikt over de toonaangevende Snapdragon 8 Gen 3-chipset, superhandige connectiviteitsfuncties en een 12,1-inch scherm. Perfect voor multitasking, met AI-tools zoals AI Eraser 2.0 om ongewenste objecten uit foto's te verwijderen en AI Writer voor het maken van teksten.

Vanaf 30 juli kun je de Pad 2 in huis halen voor € 549. Wil je de volledige ervaring? Scoor dan ook de Stylo 2 (€ 99), het Smart Keyboard (€ 149) en de Case (€ 59).

OnePlus Watch 2R

Op zoek naar een smartwatch die alles kan? De OnePlus Watch 2R is jouw match. Of, ja, watch. Het is het lichtere broertje van de bekroonde OnePlus Watch 2 en zet deze uitstekende prestaties voort. Hij draait op Wear OS 4, zodat je toegang hebt tot apps als Google Maps, Assistant en meer direct vanaf je pols. En met Google Pay betaal je makkelijk en snel. De watch maakt indruk met een batterijduur tot wel 100 uur, Wear OS 4 en een dual-chipset architectuur. De watch is nu al beschikbaar voor €279.

OnePlus Nord Buds 3 Pro

De OnePlus Nord Buds 3 Pro zijn de ultieme oordopjes voor een heldere en ruisvrije luisterervaring. De Hybrid Adaptive ANC zorgt voor uitstekende ruisonderdrukking over een ultrawijd frequentiebereik. In combinatie met audio van studio-kwaliteit, BassWave™ 2.0-technologie, een batterijduur tot wel 44 uur en Bluetooth 5.4-connectiviteit, leveren de OnePlus Nord Buds 3 Pro een zorgeloze ervaring voor gebruikers die vaak onderweg zijn.

Olivia Rodrigo brengt eigen Stanley Cup op de markt

Chelsy Vanlerberghe-03 juli 2024 om 11:17

Het is helemaal officieel: Olivia Rodrigo gaat samenwerken met Stanley Cup! De popster heeft het nieuws bekendgemaakt door een foto te delen op haar Instagramverhaal, waar ze de drinkbeker vasthoudt.

Stanley heeft samen met Olivia een tumbler ontworpen die geïnspireerd is op confetti die gestrooid wordt tijdens de GUTS World Tour, verkrijgbaar in paars (Olivia's favoriete kleur!). Hoe cool is dat? Hij kost $55 (€50 EUR) en vanaf 9 juli kun je hem scoren op Stanley1913.com.

Aangezien deze drinkbeker meteen in de smaak viel bij fans, zal Stanley ervoor zorgen dat alles eerlijk verloopt. Geen bots die alles opkopen, gewoon een eerlijke kans voor de fans!

De H.20 Thirst Quencher, een van hun bestsellers, houdt je drankjes maar liefst twee dagen ijskoud en tot wel 11 uur lekker fris. Hij is gemaakt van 18/8 gerecycleerd roestvrij staal met dubbelwandige vacuümisolatie, en je kan hem gewoon in de vaatwasser doen. Handig, hij past ook nog eens makkelijk in bijna elke bekerhouder door zijn slanke design aan de onderkant.

Cheers!

Ontdek meer