Gekke kortingen en unieke experiences? Dat is Prime Day!

Chelsy Vanlerberghe-25 juni 2024 om 09:12

Zin in een exclusieve rave met beats van Amber Broos en The Subs? Of word je liever uitgedaagd door Average Rob tot een Prime Turbo Triathlon? Of eerder in de mood voor een comedy night met Pablo Andres? Dan mag je zeker Prime Day 2024 niet missen op 16 en 17 juli!

Prime Day keert terug voor zijn tweede editie in België, en dit jaar belooft het nog groter en beter te worden. Voor wie het nog niet wist: Prime Day is Amazon’s jaarlijkse deal festijn voor Prime-leden, en het vindt plaats van 16 juli 00:01 tot 17 juli 23:59. Dat betekent 48 uur non-stop kortingen en speciale ervaringen die je niet wilt missen.

Dit jaar heeft Amazon een paar extraatjes in petto om Prime Day nog spectaculairder te maken. Prime-leden kunnen meedoen om tickets te winnen voor een aantal te gekke evenementen. Een triathlon, een rave en een comedy night laten de Belgische Prime-leden toe om Prime Day op een bijzondere manier te vieren. Dit zijn money-can't-buy ervaringen speciaal voor Prime-leden.

Average Rob heeft speciaal voor dit event zijn eerste triathlon ontworpen: de Prime Turbo Triathlon. Het is zijn manier om meer mensen te laten proeven van de sport waar hij van houdt. "Zoals mijn volgers weten, ben ik een grote fan van Amazon.com.be en vind ik er steeds opnieuw geweldige deals, maar deze samenwerking is tot nu toe mijn meest favoriete deal! Dankzij Amazon heb ik de kans gekregen om mijn eerste Turbo Triathlon te maken, waarvoor je je tijdens Prime Day kunt inschrijven", klinkt het. "De Turbo Triathlon is ontworpen zodat iedereen kan deelnemen en ik hoop dat wie een plekje bemachtigd heeft, net zo verliefd wordt op triatlons als ik dat ben.”

Tijdens Prime Day 2023 hebben Prime-leden wereldwijd meer dan €2,95 miljard bespaard. Jup, miljarden! Dit jaar belooft niet anders te zijn, met aanbiedingen in meer dan 25 categorieën. Van kleding tot elektronica en van keukenartikelen tot schoonheidsproducten, er is voor ieder wat wils. Elke 5 minuten worden er nieuwe deals gelanceerd, dus je kunt blijven refreshen en de beste koopjes scoren.

Wat moet je doen om kans te maken op deze ervaringen? Het is simpel: word Prime-lid! Voor slechts €2,99 per maand of €25 per jaar krijg je niet alleen toegang tot Prime Day deals, maar ook onbeperkte gratis levering, Prime Video, Prime Gaming, Amazon Photos en nog veel meer. Meld je hier snel aan voor een Prime-lidmaatschap of een gratis 30-daagse proefperiode.

Zesde seizoen 'Too Hot To Handle' vanaf nu te zien

Karen Luiken-19 juli 2024 om 08:12

Na wekenlang aftellen is het moment nu eindelijk daar. Het zesde seizoen van ‘Too Hot To Handle’ staat (voor een deel) op Netflix!

In het zesde seizoen staan er heel wat plottwists op het programma. Kijkers van het programma krijgen verrassing na verrassing te verwerken en krijgen niet alleen te maken met een nieuwe prijs, maar ook met nieuwe wendingen, een nieuwe sidekick van LANA die voor problemen zal zorgen én een aantal bekende gezichten.

Het zesde seizoen is opgedeeld in meerdere delen. De eerste vier afleveringen zijn vanaf vandaag op Netflix te zien. De overige afleveringen verschijnen een weekje later op 26 juli.

Disney+ deelt trailer van nieuwe Nederlandstalige dramaserie 'Nemesis'

Karen Luiken-18 juli 2024 om 09:50

Disney+ krijgt dit jaar voor het eerst een eigen Nederlandstalige dramaserie. De reeks heet ‘Nemesis’ en verschijnt op 16 oktober. De eerste trailer is vandaag verschenen.

‘Nemesis’ is een complotthriller over financiële misdaad en belastingontwijking in de top van Nederland: een schaduwwereld vol brievenbusfirma’s en doodlopende paper trails. Sylvia van Maele, officier van justitie in Den Haag, en Lars van Deurnen, rechercheur bij de FIOD, volgen geldsporen en criminele afrekeningen op zoek naar misdadigers. Ze worden geconfronteerd met een meedogenloze elite die ten koste van alles haar rijkdom en macht wil beschermen.

Wanneer de grens tussen Sylvia’s persoonlijke en professionele leven vervaagt, duurt het niet lang voordat ze zich realiseert dat de regels en praktijken die haar werk onmogelijk maken er niet zomaar zijn. Ze moet op haar intuïtie leren vertrouwen om te overleven, zelfs als dat betekent dat ze in opstand moet komen tegen de mensen die ze het meest vertrouwt.

De hoofdrollen worden gespeeld door Lies Visschedijk, Romana Vrede, Peter Blok, Jade Olieberg, Bram Suijker, Chris Peters en Florian Regtien.

Ontdek meer