Gekke kortingen en unieke experiences? Dat is Prime Day!

Chelsy Vanlerberghe-25 juni 2024 om 09:12

Zin in een exclusieve rave met beats van Amber Broos en The Subs? Of word je liever uitgedaagd door Average Rob tot een Prime Turbo Triathlon? Of eerder in de mood voor een comedy night met Pablo Andres? Dan mag je zeker Prime Day 2024 niet missen op 16 en 17 juli!

Prime Day keert terug voor zijn tweede editie in België, en dit jaar belooft het nog groter en beter te worden. Voor wie het nog niet wist: Prime Day is Amazon’s jaarlijkse deal festijn voor Prime-leden, en het vindt plaats van 16 juli 00:01 tot 17 juli 23:59. Dat betekent 48 uur non-stop kortingen en speciale ervaringen die je niet wilt missen.

Dit jaar heeft Amazon een paar extraatjes in petto om Prime Day nog spectaculairder te maken. Prime-leden kunnen meedoen om tickets te winnen voor een aantal te gekke evenementen. Een triathlon, een rave en een comedy night laten de Belgische Prime-leden toe om Prime Day op een bijzondere manier te vieren. Dit zijn money-can't-buy ervaringen speciaal voor Prime-leden.

Average Rob heeft speciaal voor dit event zijn eerste triathlon ontworpen: de Prime Turbo Triathlon. Het is zijn manier om meer mensen te laten proeven van de sport waar hij van houdt. "Zoals mijn volgers weten, ben ik een grote fan van Amazon.com.be en vind ik er steeds opnieuw geweldige deals, maar deze samenwerking is tot nu toe mijn meest favoriete deal! Dankzij Amazon heb ik de kans gekregen om mijn eerste Turbo Triathlon te maken, waarvoor je je tijdens Prime Day kunt inschrijven", klinkt het. "De Turbo Triathlon is ontworpen zodat iedereen kan deelnemen en ik hoop dat wie een plekje bemachtigd heeft, net zo verliefd wordt op triatlons als ik dat ben.”

Tijdens Prime Day 2023 hebben Prime-leden wereldwijd meer dan €2,95 miljard bespaard. Jup, miljarden! Dit jaar belooft niet anders te zijn, met aanbiedingen in meer dan 25 categorieën. Van kleding tot elektronica en van keukenartikelen tot schoonheidsproducten, er is voor ieder wat wils. Elke 5 minuten worden er nieuwe deals gelanceerd, dus je kunt blijven refreshen en de beste koopjes scoren.

Wat moet je doen om kans te maken op deze ervaringen? Het is simpel: word Prime-lid! Voor slechts €2,99 per maand of €25 per jaar krijg je niet alleen toegang tot Prime Day deals, maar ook onbeperkte gratis levering, Prime Video, Prime Gaming, Amazon Photos en nog veel meer. Meld je hier snel aan voor een Prime-lidmaatschap of een gratis 30-daagse proefperiode.

De Sugababes komen naar Antwerpen!

Chelsy Vanlerberghe-22 oktober 2024 om 09:37

Markeer 22 april 2025 alvast in je agenda, want de iconische Sugababes staan dan in de Lotto Arena. Na meer dan twee decennia en een bomvolle Dance Hall op Pukkelpop afgelopen zomer, bewijzen de Sugababes dat ze nog steeds de ultieme girlband zijn.

Sugababes werden opgericht in 1998 en hebben sindsdien de popwereld veroverd met bangers als 'Overload', 'About You Now' en 'Push The Button'. De originele line-up – Mutya, Keisha en Siobhán – maakte in 2022 een comeback en sindsdien zijn ze helemaal terug van weggeweest.

Tickets zijn vanaf 25 oktober om 11u verkrijgbaar via livenation.be, met prijzen vanaf €39,90. Wil je voorrang? Mastercard-houders kunnen al een ticket kopen vanaf 23 oktober.

Laura Tesoro krijgt eigen documentaire

Karen Luiken-21 oktober 2024 om 06:31

Laura Tesoro gaat haar fans een eerlijk inkijkje geven in de weg die ze moet bewandelen om haar muzikale droom te realiseren. Hoe? Met de gloednieuwe documentaire ‘Meer dan een droom’, die vanaf morgen exclusief te zien zal zijn op VTM GO.

Laura heeft in de afgelopen jaren veel meegemaakt. Ze werd tweede in ‘The Voice van Vlaanderen’, deed mee aan het Eurovisiesongfestival en schitterde in verschillende televisieprogramma’s zoals ‘Liefde Voor Muziek’, ‘Tien Om Te Zien’ en ‘The Voice Kids’. Maar naast dit drukke bestaan blijft er toch één ding altijd prioriteit voor Laura, en dat is muziek.

In 2024 besloot Laura alles uit de kast te halen en zich volop te focussen op muziek. Dat neemt heel veel ups met zich mee, maar ook downs. In haar nieuwe docu laat ze zowel de mooie als mindere kant van haar wereldje zien.

“Ik ben op een punt in mijn carrière beland waar televisie maken mijn beroep is en inkomsten genereert, maar muziek blijft mijn grootste passie”, aldus Laura. “Het wordt steeds moeilijker om je brood te verdienen met muziek en ik vind dat daar opvallend weinig over gepraat wordt. Met deze documentaire wil ik dat taboe doorbreken en laten zien hoe hard en uitdagend, maar ook hoe prachtig de muziekindustrie kan zijn. ‘Meer dan een droom’ toont hoe moeilijk het soms kan zijn om je droom te realiseren en hoe je daar met veel toewijding en doorzettingskracht toch voor kan blijven vechten.”

Ontdek meer