Donna krijgt gevoelens voor Temptation-verleider Jimi

Karen Luiken-09 oktober 2021 om 06:00

Donna is tot nu toe erg trouw gebleven in ‘Temptation Island’. Oké, ze praatte hier en daar slecht over haar vriend Nico, maar écht over de schreef gaan deed ze niet. Met de nadruk op ‘deed’. Sinds ze de laatste kampvuurbeelden met daarbij een videoboodschap van Nico heeft gezien, lijkt er een knop om te zijn gegaan. Ze heeft de deur wagenwijd opengezet om de aandacht van de vrijgezelle mannen – en dan met name van Jimi – toe te laten. “Ik heb echt een grote crush op hem.”

Temptations Bert emotioneel over zijn pomeriaantje Fiona

Karen Luiken-22 oktober 2021 om 15:16

Het zit Bert allemaal niet mee. Zijn relatie met Delphine is over en hoewel dat hem - zo lijkt het - niet erg zwaar valt, wordt hij toch verdrietig als hij over de toekomst nadenkt. Hij beseft dat zijn pomeriaantje Fiona bij Delphine zal blijven en dat maakt hem emotioneel. "Ik kan er niet alleen voor zorgen."

Bert doet schokkende onthulling in 'Temptation Island'

Karen Luiken-22 oktober 2021 om 15:12

Bert zit vol met verrassingen. Hij heeft menig kijker én deelnemer van 'Temptation Island' al meerdere keren geshockeerd met zijn woorden of daden. In de aflevering van vanavond zal dat niet anders zijn. Tijdens een gesprek met verleidster Chelsy biecht hij iets op. "Grote kans dat er thuis iemand op mij zit te wachten."

Ontdek meer