WIN: Duoticket voor de Red Bull Study Club in Gent

Joyce Vander Auwera-31 mei 2023 om 09:45- Foto:

Red Bull Content Pool

Ben je het beu om in een saaie bib te vertoeven of ben je moe gekeken op de muren van je kamer? Kom dan van dinsdag 6 juni tot en met donderdag 8 juni studeren in de Red Bull Study Club in VIERNULVIER (het vroegere 'De Vooruit') in Gent. Jawel, je leest het goed, je kan studeren in één van de bekendste concertzalen van België!

Wat staat je te wachten? Je eigen studieparadijs op een unieke locatie, waar je kan profiteren van gratis elektriciteit en WiFi, handige goodies die je zullen verbazen, een eindeloze voorraad ijskoude Red Bull (om die zware hersenen te koelen) en een serene omgeving waar zelfs een mediterende zenmeester jaloers op zou zijn.

Maar wacht, er is nog meer! Want pauzeren is net zo belangrijk als studeren. Maak je dus klaar voor coole work-outs powered by Jims, lachyoga-sessies waarbij je buikpijn krijgt van het lachen en de iconische silent disco, waar je deze editie kan raven met Jonatan Medart!

Kortom: alles wat je nodig hebt om je examens te overleven, met een flinke dosis humor erbij!

Let op! Reserveren is niet mogelijk. Het aantal plaatsen is beperkt. First come = first served. Maar, gelukkig geven wij een duoticket weg voor de 3 volle dagen zodat jij én je bestie - of lief - gegarandeerd plaats hebben.

Doe snel mee met de giveaway hieronder en wie weet studeer jij volgende week in VIERNULVIER. 🤩

Red Bull Content Pool

'De Viking' in Gent gaat opnieuw open

Chelsy Vanlerberghe-22 maart 2024 om 09:32

Vanaf 23 maart opent De Viking in Gent opnieuw haar deuren. Het populaire danscafé vlakbij de Overpoort stond al een tijdje over te nemen en nu is het eindelijk zo ver!

De Viking zal zich blijven richten op twintigers en dertigers en zal vooral commerciële muziek draaien, met af en toe thema-avonden uit 90 en 00s. Het café is open op vrijdag en zaterdag vanaf 21 uur. Doorheen de week kan het worden afgehuurd voor privéfeesten.

De Viking wordt overgenomen door een West-Vlaamse twintiger die eigenaar is van vier frituren met de naam 'All You Can Friet'. Wie hoopt op een goeie portie frieten bij een frisse pint, zal zijn pak toch elders moeten halen, want in de nieuwe Viking zullen geen frietjes te verkrijgen zijn. Spijtig!

Bloedserieus Leuven hoopt op 2.200 bloedgevende studenten

Chelsy Vanlerberghe-19 maart 2024 om 10:33

Maandag ging de Leuvens Bloedserieusweek van start. Ongeveer 2.200 studenten worden verwacht om deze week mee te doen aan de grootste bloedinzamelingactie van heel België. De vorige editie brak verschillende records, een prestatie die Bloedserieus Leuven ook dit jaar nastreeft.

Bloedserieus Leuven is een studentenvereniging die samenwerkt met Rode Kruis Vlaanderen. Zij bestaat voornamelijk uit Leuvense studenten met een gemeenschappelijk doel om studenten in Leuven te overtuigen om bloed- en/of plasmadonor te worden.

Meer hogeschoolstudenten

Hoewel de Bloedserieusweek vorig jaar een recordopkomst sinds het begin van de coronacrisis mocht noteren, wordt er deze editie gemikt op een nog breder publiek. Bloedserieus Leuven zet deze editie extra in op het betrekken van hogeschoolstudenten. Door een samenwerking met Hogeschool UCLL én door meer promo te voeren op hun campussen, hoopt de organisatie ook deze studenten te bereiken om hen te overtuigen donor te worden.

Plasma


Niet enkel bloed is belangrijk, ook plasmadonaties zijn absoluut noodzakelijk voor Rode Kruis Vlaanderen. Wie deze week geen tijd heeft om bloed te doneren, kan binnenkort ook in het donorcentrum van Leuven terecht. Op 24 en 25 april organiseert Bloedserieus namelijk plasma-inzamelingen speciaal voor studenten. Daarnaast kan je natuurlijk ook dagelijks op afspraak in het donorcentrum terecht.