Zien: Thibau Nys heeft een nieuw lief!

Dieter Blarinckx-21 september 2021 om 06:45

De 18-jarige Thibau Nys heeft via zijn Instagram zijn nieuwe vlam voorgesteld. Hij en de 19-jarige Anna zijn al enkele maanden samen, maar maakten het nog niet echt insta-official. Tot nu!

Anna is een Nederlandse sprintster, dus begrijpt de sport dedication van Thibau helemaal!

We wensen de twee tortelduifjes veel succes!!

Voor het eerst vrouwelijke scheidsrechters tijdens WK voetbal!

Dieter Blarinckx-21 mei 2022 om 07:46

Het is zot dat het zó lang heeft moeten duren, maar nu is er ein-de-lijk voor het eerst een vrouwelijke scheidsrechter tijdens het opkomende WK voetbal voor mannen!

En het gaat niet om één vrouw, maar wel om drie vrouwelijke scheidsrechters. Dat maakte de wereldvoetbalbond FIFA bekend. De Française Stéphanie Frappart, de Rwandese Salima Mukansanga en de Japanse Yoshimi Yamashita mogen dus tijdens de opkomende wedstrijden het felbegeerde fluitje in de mond nemen.

Succes!

Beeld: FIFA

De Betcenter Keizer Karel Cup is er eentje voor de ultieme voetballiefhebber

Karen Luiken-13 april 2022 om 10:00

Dit is een oproep aan alle sportievelingen onder ons. De Betcenter Keizer Karel Cup, hét evenement waar tal van ploegen jaarlijks reikhalzend naar uitkijken, gaat binnenkort van start. En dít is het moment om je aan te melden.

De Betcenter Keizer Karel Cup is al jaren het grootste minivoetbalevenement van het jaar. Natuurlijk niet zonder reden. Naast het feit dat je er de volledige voetbalwereld tegenkomt, staat het weekend ook bol van activiteiten voor de ultieme sportliefhebber. Voor profs maar ook voor amateurs. Je kunt het er allemaal vinden.

Het grootste voetbalfestival van Europa vindt plaats van 24 tot en met 26 juni en ontvangt dit jaar 420 ploegen op de Blaarmeersen in Gent. Oftewel: 5.000 enthousiaste deelnemers die - misschien wel net als jij - drie dagen lang de tijd van hun leven beleven.

Het programma gaat vrijdag om 17.00 uur van start en eindigt die dag met een zomerse party. Een dag later gaat het wekkertje al vroeg, want om 09.00 uur beginnen de wedstrijden. Om 10.00 uur kan er een potje beachvolley worden gespeeld en daarna vinden er een enorme barbecue en groot feest plaats. Op zondag worden er opnieuw wedstrijden gespeeld en is het aan het einde van de middag tijd voor de finales.

Elke avond sluiten ze af met een party met een zalige line-up met o.a. Proudmich, Louis XIV, Al Dente & Nina Black. Om het feest helemaal compleet te maken kunnen deelnemers van de Keizer Karel Cup kunnen tegen een goedkoop tarief overnachten op een speciale camping. Snel reserveren wordt aangeraden, aangezien het aantal plaatsen beperkt is.

Je team inschrijven? Dat doe je hier!

Kijk hier hoe het er in 2019 aan toe ging:

Ontdek meer