Zien: Thibau Nys heeft een nieuw lief!

Dieter Blarinckx-21 september 2021 om 06:45

De 18-jarige Thibau Nys heeft via zijn Instagram zijn nieuwe vlam voorgesteld. Hij en de 19-jarige Anna zijn al enkele maanden samen, maar maakten het nog niet echt insta-official. Tot nu!

Anna is een Nederlandse sprintster, dus begrijpt de sport dedication van Thibau helemaal!

We wensen de twee tortelduifjes veel succes!!

Chapeau! Noa Lang van Club Brugge komt op voor mentale gezondheid

Samuel Wornoo-21 oktober 2021 om 11:41

Noa Lang, topvoetballer bij Club Brugge, vertelt in een gesprek met straatvoetballer en presentator Soufiane Touzani openhartig over zijn mentale gezondheid.

Het is in het topvoetbal niet evident om over mentale gezondheid te praten. Voor de doorsnee mens al is het al geen makkie, maar stoere voetballers hebben er zéker niet meteen oor naar om met een psycholoog te praten.

"De voetbalwereld is soms een neppe, vieze wereld, met heel veel druk", zegt Noa Lang in het NOS-interview met Soufiane. Daarom kiest hij er sinds een aantal jaar voor om zich psychologisch te laten bijstaan. "Ik raad iedereen een psycholoog aan!", sluit hij breed lachend af. Mooi om te zien dat mentale gezondheid steeds minder en minder taboe wordt, ook in de sportwereld.

Kamp jij zelf met mentale problemen? Dan kan je altijd terecht bij jongerenhulplijn awel.

Crazy battles op Red Bull Dance Your Style!

Simon Smetryns-20 oktober 2021 om 10:43

Michael Amani trok naar Red Bull Dance Your Style waar 16 van de beste street dancers van ons land een uitverkochte KVS in Brussel in vuur en vlam zetten. Eén tegen één, op de meest verrassende muziek. Van house tot rock. Van hiphop tot electro. Van Michael Jackson tot Dua Lipa.

Het publiek kon telkens kiezen wie de battle won. Dat werd uiteindelijk Joffrey Anane uit Antwerpen na een zinderende finale tegen Alex Thecage!

Ontdek meer