Ronaldo is best betaalde sporter ter wereld!

Dieter Blarinckx-03 mei 2023 om 12:32

Groot nieuws uit de sportwereld want de 38-jarige profvoetballer Cristiano Ronaldo is nu officieel de best betaalde sporter ter wereld. Vorig jaar ging die eer nog naar Lionel Messi. Dat maakte het Amerikaanse tijdschrift Forbes zopas bekend.

Forbes deed een onderzoek naar het inkomen van wereldbekende sporters. Ook voetballegende Cristiano Ronaldo kwam aan de beurt. De Portugese profvoetballer heeft vorig jaar zo’n brutoloon van 123,5 miljoen euro verdiend. Met dat impressionante cijfers mag hij zich nu trots de best betaalde sporter ter wereld.

Vorig jaar nog stond Lionel Messi op de eerste plaats, maar sindsdien is Ronaldo verhuisd naar Saoedi-Arabië, waar hij een dikke deal binnenhaalde en nu dus ook serieus was geld verdient. Maar laat ook wel duidelijk zijn: Ronaldo krijgt niet alleen geld binnen via het voetbal, maar ook door al zijn reclame- en marketingcampagnes.

Proficiat Ronaldo!

WIN: duoticket voor F1 Grand Prix van België in Spa

Chelsy Vanlerberghe-24 juli 2024 om 13:35

Zin in de ultieme adrenalinekick? TAGMAG en Red Bull geven een duo-combiticket weg voor de F1 Grand Prix van België in Spa, en jij kunt erbij zijn! Dit is je kans om de actie van heel dichtbij mee te maken en Max Verstappen te zien racen op het legendarische circuit van Spa-Francorchamps!

Het Circuit de Spa-Francorchamps is waar racegeschiedenis geschreven wordt! De eerste races hier dateren al van 1924. Hoewel de baan door de jaren heen veranderd is, blijft de legendarische bocht Eau Rouge een van de meest uitdagende en spannende secties voor elke coureur.

Wil jij erbij zijn? Red Bull en TAGMAG hebben een pakket samengesteld voor een onvergetelijk weekend:
Een duo combiticket voor de F1 Grand Prix van België in Spa, geldig voor vrijdag, zaterdag en zondag.

  • Silver 6 tribune-plaatsen - met geweldig uitzicht
  • 20 minuten karting op een van de dagen naar keuze
  • Campingplek voor 2 personen
  • Een exclusieve Red Bull-goodiebag

Wil jij deze once-in-a-lifetime experience winnen? Beantwoord dan de onderstaande vraag en wie weet ben jij de gelukkige winnaar!

Louis Tomlinson neemt TV mee naar Glastonbury om EK te zien

Chelsy Vanlerberghe-01 juli 2024 om 13:17

Voormalig One Direction-lid Louis Tomlinson werd tot held van Glastonbury gekroond toen hij een tv meebracht naar het Britse festival om de EK-wedstrijd tussen Engeland en Slowakije uit te zenden. Dit deed hij nadat de festivalorganisatie had besloten de wedstrijd niet uit te zenden.

De organisatie had de festivalgangers laten weten dat ze de wedstrijd tussen Engeland en Slowakije niet zouden laten zien. Veel fans waren teleurgesteld, omdat het om een belangrijke wedstrijd ging die zou beslissen wie er naar de kwartfinales zou gaan.

Maar Louis, bekend van zijn tijd bij One Direction en nu als soloartiest, bleef niet bij de pakken neerzitten. Hij nam het heft in eigen handen en kocht een tv. Hij installeerde de tv op de camping, wat hem meteen zeer populair maakte. Al snel vormde zich een grote groep rond de tv. Niet alleen Tomlinson scoorde met zijn acties, maar ook Engeland ging door met een 2-1 overwinning en plaatste zich voor de kwartfinale.

Ontdek meer