Camine en Source zijn beste breakers van België

Simon Smetryns-02 mei 2023 om 13:40

Afgelopen zaterdag vond in Brussel de Red Bull BC One Cypher Belgium plaats, de Belgische finale van de wereldwijde breaking battle Red Bull BC One.

De beste b-boys en b-girls van België verzamelden in een uitverkochte KVS om één tegen één hun skills te tonen. Uiteindelijk koos de internationale jury voor Ismaël 'Source' Boulate (19) uit Gent en Camine Van Hoof (26) uit Antwerpen als winnaars. Ze zullen België vertegenwoordigen op de wereldfinale in Parijs later dit jaar.

Voorafgaand aan het evenement werd geschiedenis geschreven toen Tiro (31) uit Brussel als allereerste Belgische b-boy ooit een rechtstreekse invite kreeg voor de top 16 van de Red Bull BC One World Final. Naast Tiro zullen ook Camine en Source deelnemen aan de World Final in Parijs.

Louis Tomlinson neemt TV mee naar Glastonbury om EK te zien

Chelsy Vanlerberghe-01 juli 2024 om 13:17

Voormalig One Direction-lid Louis Tomlinson werd tot held van Glastonbury gekroond toen hij een tv meebracht naar het Britse festival om de EK-wedstrijd tussen Engeland en Slowakije uit te zenden. Dit deed hij nadat de festivalorganisatie had besloten de wedstrijd niet uit te zenden.

De organisatie had de festivalgangers laten weten dat ze de wedstrijd tussen Engeland en Slowakije niet zouden laten zien. Veel fans waren teleurgesteld, omdat het om een belangrijke wedstrijd ging die zou beslissen wie er naar de kwartfinales zou gaan.

Maar Louis, bekend van zijn tijd bij One Direction en nu als soloartiest, bleef niet bij de pakken neerzitten. Hij nam het heft in eigen handen en kocht een tv. Hij installeerde de tv op de camping, wat hem meteen zeer populair maakte. Al snel vormde zich een grote groep rond de tv. Niet alleen Tomlinson scoorde met zijn acties, maar ook Engeland ging door met een 2-1 overwinning en plaatste zich voor de kwartfinale.

LeBron en Bronny James worden eerste vader-zoon-duo in NBA

Chelsy Vanlerberghe-28 juni 2024 om 10:01- Foto:

Los Angeles Lakers via X

De LA Lakers hebben Bronny James gekozen in de NBA draft. De 19-jarige basketballer zal komend seizoen dus samen met zijn vader en basketballegende LeBron James spelen.

De NBA is de hoogste basketbalcompetitie in de Verenigde Staten, waar de beste spelers ter wereld samenkomen. LeBron James heeft al meerdere keren aangegeven dat het zijn droom is om samen op het veld te staan met een van zijn zonen. Die droom is nu wat dichterbij gekozen, want de LA Lakers hebben LeBron James junior, oftewel Bronny, gekozen in de DBA draft. Het is voor het eerst in de geschiedenis dat een vader en zoon in hetzelfde team in de competitie speelt. Op Instagram deelde papa 'KingJames' hartverwarmende foto's van hem en Bronny. "LEGACY!!!" schreef hij er trots bij.

Ontdek meer