OnlyFans-ster heeft twee vagina's

Karen Luiken-12 april 2023 om 15:54

Evelyn Miller is een 31-jarige vrouw uit Australië met een bijzonder OnlyFans-account. Ze deelt content waarop ze vertelt over haar twee vagina’s en twee baarmoeders.

Jep, dat hoor je goed. Evelyn heeft twee vagina’s en twee baarmoeders. Ze kwam er in 2011 achter en hoewel ze zich daar in eerste instantie veel zorgen over maakte, gaat het hartstikke goed met haar. Via OnlyFans vertelt ze andere vrouwen over haar aandoening. “OnlyFans heeft me geholpen om mijn aandoening te omarmen”, vertelt ze. “Het is geweldig om content te maken en mensen hiermee te laten fascineren.”

Evelyn, die ooit bang was nooit moeder te kunnen worden maar toch twee kinderen kreeg, heeft naar eigen zeggen ‘een vagina om te werken en een om mee te spelen’. Ze verdient er bakken met geld mee. Volgens verschillende media krijgt ze zo’n 13.500 euro per maand.

Hema komt met tompoucevibrator

Karen Luiken-26 oktober 2023 om 06:56

Voor seksspeeltjes hoef je niet meer naar een speciaalzaak. Je koopt ze tegenwoordig ook gewoon bij Hema. Vorig jaar lanceerde de winkel een complete collectie seksspeeltjes en daar komt nu een nieuw item bij. Hema brengt een tompoucevibrator op de markt!

Als je aan Hema denkt denk je aan tompouce en andersom. De winkel en traktatie zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden en er bestaan inmiddels verschillende combinaties van. Er zijn tompoucekerstballen, tompoucebiertjes, tompoucetaarten, tompoucepepernoten, en jep: sinds kort dus ook tompoucevibrators.

Het seksspeeltje werkt met luchtdruk en voegt daar volgens de omschrijving een ‘extra laag sensatie aan toe door de zuigende bewegingen die je clitoris zacht omhelzen’. Ook zijn er trillingen voor - we citeren - ‘extra opwinding’.

Geïnteresseerd? Je kunt de vibrator, die in samenwerking met EasyToys is gemaakt, hier kopen.

Oudste hond ter wereld (31) overleden

Karen Luiken-24 oktober 2023 om 06:59

Bobi, de oudste hond ter wereld, is overleden. Zijn Portugese baasje heeft bekendgemaakt dat de harige viervoeter op 31-jarige leeftijd zijn laatste adem uitblies in een dierenziekenhuis.

De hond woonde samen met zijn baasje Leonel Costa en vier katten op een boerderij in het dorp Conqueiros in Portugal. Hij werd geboren op 11 mei 1992, toen zijn baasje nog maar acht jaar oud was.

Bobi was een Rafeiro do Alentejo, een Portugees hondenras dat normaal gesproken tien tot veertien jaar oud wordt. Maar Bobi werd veel ouder; hij wist de 31 jaar en 165 dagen aan te tikken.

Hoe Bobi het zo lang vol heeft kunnen houden? Het geheim zit ‘m volgens zijn baasje in goed eten, veel frisse lucht en nog veel meer liefde. “Bobi eet hetzelfde als wij”, zei Leonel in een eerder gesprek met Associated Press.