OnlyFans-ster heeft twee vagina's

Karen Luiken-12 april 2023 om 15:54

Evelyn Miller is een 31-jarige vrouw uit Australië met een bijzonder OnlyFans-account. Ze deelt content waarop ze vertelt over haar twee vagina’s en twee baarmoeders.

Jep, dat hoor je goed. Evelyn heeft twee vagina’s en twee baarmoeders. Ze kwam er in 2011 achter en hoewel ze zich daar in eerste instantie veel zorgen over maakte, gaat het hartstikke goed met haar. Via OnlyFans vertelt ze andere vrouwen over haar aandoening. “OnlyFans heeft me geholpen om mijn aandoening te omarmen”, vertelt ze. “Het is geweldig om content te maken en mensen hiermee te laten fascineren.”

Evelyn, die ooit bang was nooit moeder te kunnen worden maar toch twee kinderen kreeg, heeft naar eigen zeggen ‘een vagina om te werken en een om mee te spelen’. Ze verdient er bakken met geld mee. Volgens verschillende media krijgt ze zo’n 13.500 euro per maand.

Dokter stelt mannen gerust over 'scheve' penissen

Chelsy Vanlerberghe-29 mei 2024 om 08:17- Foto:

by Mike Dorner via Unsplash

Als je je zorgen maakt over een scheve penis, kan Dr. Chun Tang je misschien geruststellen. We horen al van jongs af aan dat mensen in alle vormen en maten komen. Dus als jouw lijf er anders uitziet dan dat van je vrienden, is dat helemaal oké.

Veel mannen maken zich in stilte zorgen over een scheve penis, maar praten er moeilijk over met hun huisarts of partner. Toch is het goed om dit te doen als het je dwarszit. Gelukkig heeft Dr. Chun Tang wat geruststellende woorden. In een gesprek met The Sun legde hij uit dat een 'gekromde' penis meestal normaal is.

"Net als andere lichaamsdelen kan de penis verschillende vormen hebben. Een beetje kromming is vaak gewoon onderdeel van je anatomie", legt hij uit.

Andere oorzaken kunnen ook een rol spelen, zoals een afwijking in de tunica, de weefsellaag die je penis bedekt. "De tunica albuginea is de vezelige laag rond het erectiele weefsel. Als dit weefsel ongelijk verdeeld is, kan de penis krommen," legt hij uit. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren door heftige seks.

Een kromme penis kan ook veroorzaakt worden door de ziekte van Peyronie. Dit herken je vaak aan pijn en een harde knobbel in de schacht. Een lichte kromming is normaal, maar ga zeker naar de dokter als hij zeer scheef staat, plotseling ontstaat, of problemen veroorzaakt als je seks hebt.

De ziekte van Peyronie treft meestal mannen boven de 40, maar kan op elke leeftijd voorkomen. Symptomen zijn onder andere een verdikte plek of harde knobbel in de schacht, kromming en verlies van lengte of omtrek.

Dr. Tang legt uit: "De ziekte van Peyronie wordt veroorzaakt door littekenweefsel dat zich in de penis vormt en kan leiden tot kromming bij erecties." Behandelingsopties variëren van medicijnen en chirurgie tot andere interventies.

Kortom, als je penis iets naar één kant afwijkt, is het waarschijnlijk niets om je zorgen over te maken - maar let op eventuele symptomen of veranderingen die kunnen optreden en ga naar de dokter zodat medische professionals het kunnen controleren.

President Joe Biden zoekt 'mememanager' voor campagne

Chelsy Vanlerberghe-28 mei 2024 om 11:56

De Amerikaanse verkiezingen van november tussen Joe Biden en Donald Trump zullen de twee oudste presidentskandidaten in de geschiedenis bevatten, wat betekent dat ze mogelijk moeite zullen hebben om jongere kiezers voor zich te winnen.

Daarom zoekt Joe Biden iemand om de jongere doelgroep op een interessante manier te bereiken. De huidige president zoekt een mememanager om memes te maken voor zijn aankomende campagne tegen Trump.

Deze mememanager zal vanuit het hoofdkantoor in Delaware verantwoordelijk zijn voor het bedenken en maken van memes die de campagne van Biden ondersteunen. Het is een unieke en creatieve manier om jongeren aan te spreken. Biden is bereid flink te betalen voor de juiste persoon: tot wel $85.000 per jaar.

Het werk van de mememanager zal niet alleen bestaan uit het maken van grappige content. Ze moeten ook de internetcultuur begrijpen, weten wat aanslaat bij jonge mensen en hoe ze die betrokkenheid kunnen vertalen naar steun voor Biden.

Stel je voor dat je deze functietitel aan je grootouders probeert uit te leggen...

Ontdek meer