Deze mini vaatwasser is perfect voor studenten

Karen Luiken-15 september 2021 om 03:53

Als student moet je vaak blij zijn met een kot waar een bed en een kast in past. Heb jij een keuken voor jezelf mét vaatwasser? Dan mag je van geluk spreken. Er zijn namelijk niet veel mensen die dezelfde luxe hebben. En speciaal voor de vele pechvogels is er nu een mini vaatwasser op de markt gebracht.

De machine is klein, past op ieder aanrecht en is dé ideale oplossing voor iedere student die een bloedhekel heeft aan afwassen. Het enige wat je voor dit apparaat nodig hebt, zijn drie liter water, wasmiddel en een stopcontact. Een vul- of afvoerslang kun je vergeten. Til gewoon het deksel van de machine op, gooi er water in, vervolgens je vieze wijnglazen, selecteer een programma en zet de boel aan. Binnen no time komt je vieze vaat er spik en span uit.

De vaatwasser is niet alleen erg compact, je bespaart er ook nog eens water mee. Beter wordt het niet. Kopen kan voor een bedrag van 400 dollar.

'RuPaul's Drag Race' krijgt eigen Monopoly-variant

Dieter Blarinckx-15 mei 2023 om 16:45

Wie zot is van 'RuPaul's Drag Race' en al eens graag een gezelschapsspelletje speelt, let nu best even op! Er komt namelijk een heuse Monopoly-variant van de succesvolle en populaire 'Drag Race'-franchise!

Op 20 juni droppen World of Wonder, de producenten van de 'Drag Race'-franchise, en Monopoly een heuse en fabulous variant van hun wereldbekende bordspel.

In deze diva-fied versie van het klassieke bordspel kunnen de spelers beter werken als ze in de huid kruipen van een van de iconische deelnemers van de 'Drag Race'-franchise om zo dan iconische locaties uit de competitie te kopen, verkopen of te ruilen. Denk zo bijvoorbeeld aan locaties zoals de Winners Circle, All Stars Hall of Fame, Judges Panel, en meer.

Deze leuke variant zal vanaf 20 juni te koop zijn in de World of Wonder-webshop. Pre-orderen kan nu al! Hier kan je meer info vinden.

Shantay you stay!

Bizar: McDonald’s lanceert gamingstoel McCrispy

Dieter Blarinckx-02 december 2022 om 13:57

Op het wereldwijde web kom je vaak de meest zotte en originele producten tegen. Vaak gaat het om producten of zaken waar niemand ook van gehoord heeft, maar dit nieuwe product komt van misschien wel dé bekendste fastfoodketen van de wereld: McDonald’s.

McDo dropt nu immers een McCrispy Gaming Chair op de markt. Het gaat dus wel degelijk om een comfy gamingstoel. Deze zwart-gele stoel is ontworpen voor multitaskers en is standaard voorzien van kussens voor je nek en steun in de onderrug. Maar hij is ook voorzien van twee modulaire armleuningen voor verschillende McDo-snacks. In die armleuning zit zelfs een verwarmingselement zodat je lekkere frietjes of Big Mac warm blijven tijdens het gamen!

Van deze speciale gamingstoel werden er maar vier gemaakt. Twee heeft McDo zelf al weggegeven aan bekende online gamers. De andere twee geven ze nu weg via hun officiële Facebook in een wedstrijd.

Ontdek meer