Deze mini vaatwasser is perfect voor studenten

Karen Luiken-15 september 2021 om 03:53

Als student moet je vaak blij zijn met een kot waar een bed en een kast in past. Heb jij een keuken voor jezelf mét vaatwasser? Dan mag je van geluk spreken. Er zijn namelijk niet veel mensen die dezelfde luxe hebben. En speciaal voor de vele pechvogels is er nu een mini vaatwasser op de markt gebracht.

De machine is klein, past op ieder aanrecht en is dé ideale oplossing voor iedere student die een bloedhekel heeft aan afwassen. Het enige wat je voor dit apparaat nodig hebt, zijn drie liter water, wasmiddel en een stopcontact. Een vul- of afvoerslang kun je vergeten. Til gewoon het deksel van de machine op, gooi er water in, vervolgens je vieze wijnglazen, selecteer een programma en zet de boel aan. Binnen no time komt je vieze vaat er spik en span uit.

De vaatwasser is niet alleen erg compact, je bespaart er ook nog eens water mee. Beter wordt het niet. Kopen kan voor een bedrag van 400 dollar.

Olivia Rodrigo brengt eigen Stanley Cup op de markt

Chelsy Vanlerberghe-03 juli 2024 om 11:17

Het is helemaal officieel: Olivia Rodrigo gaat samenwerken met Stanley Cup! De popster heeft het nieuws bekendgemaakt door een foto te delen op haar Instagramverhaal, waar ze de drinkbeker vasthoudt.

Stanley heeft samen met Olivia een tumbler ontworpen die geïnspireerd is op confetti die gestrooid wordt tijdens de GUTS World Tour, verkrijgbaar in paars (Olivia's favoriete kleur!). Hoe cool is dat? Hij kost $55 (€50 EUR) en vanaf 9 juli kun je hem scoren op Stanley1913.com.

Aangezien deze drinkbeker meteen in de smaak viel bij fans, zal Stanley ervoor zorgen dat alles eerlijk verloopt. Geen bots die alles opkopen, gewoon een eerlijke kans voor de fans!

De H.20 Thirst Quencher, een van hun bestsellers, houdt je drankjes maar liefst twee dagen ijskoud en tot wel 11 uur lekker fris. Hij is gemaakt van 18/8 gerecycleerd roestvrij staal met dubbelwandige vacuümisolatie, en je kan hem gewoon in de vaatwasser doen. Handig, hij past ook nog eens makkelijk in bijna elke bekerhouder door zijn slanke design aan de onderkant.

Cheers!

Charles Leclerc wordt ambassadeur van Bang & Olufsen

Simon Smetryns-26 juni 2024 om 13:51

Bang & Olufsen kondigt met enthousiasme Charles Leclerc aan als hun nieuwe Global Brand Ambassador. Samen zullen ze creatieve campagnes en evenementen organiseren. Ze zullen ook een gelimiteerd product lanceren, ontworpen door het Deense audiomerk.

De getalenteerde F1-coureur Charles Leclerc is ook een gepassioneerd muzikant die piano speelt en zijn eigen muziek componeert. Hij waardeert Bang & Olufsen voor de helderheid en warmte van hun geluid, wat hem helpt te ontspannen en zich verbonden te voelen met artiesten.

Ontdek meer