Kurk zit drie jaar lang in vagina van vrouw na sekspartij

Karen Luiken-04 april 2023 om 16:14- Foto:

Photo by Brett Jordan on Unsplash

Een vrouw uit Servië is incontinent geraakt nadat ze tijdens een seksspelletje een kurk in haar vagina stopte en die er vervolgens pas drie jaar later uit liet halen. Dat blijkt uit een casestudy die onlangs werd gepubliceerd in het tijdschrift ‘Pediatric and Adolescent Gynecology’.

Het slachtoffer in kwestie is een negentienjarige vrouw. Tijdens een hete sekssessie besloot ze een kurk in haar intieme delen te stoppen, niet wetende dat ze die er vervolgens niet meer zelf uit zou krijgen. Ze had naar het ziekenhuis kunnen gaan, maar deed dat niet omdat ze zich schaamde en bang was voor reacties uit haar omgeving.

Pas toen de vrouw na drieënhalf jaar de controle over haar blaas verloor, besloot ze toch maar medische hulp te zoeken. Eenmaal bij een dokter werd ontdekt dat het vaginale weefsel rond de kurk flink gezwollen was. Ook bleek er een gat tussen haar blaas en vaginale wand te zitten, waardoor urine als het ware was gaan ‘lekken’. Het is niet bekend of de kurk daar de oorzaak van is. De vrouw is doorverwezen naar een uroloog voor verdere behandeling.

Jongeren verplaatsen lichaam van overleden tiener, beelden op TikTok geplaatst

Karen Luiken-20 juni 2024 om 09:43- Foto:

Photo by Eli Solitas on Unsplash

Enkele jongeren hebben het lichaam van de overleden Maxim Hulin (16) aangeraakt, opgetild en verplaatst in een uitvaartcentrum in Blankenberge. Beelden daarvan zijn op TikTok gedeeld. De vader van het slachtoffer is in shock.

De 16-jarige Maxim stapte op 7 juni uit het leven. In de periode daarna lag hij in een uitvaartcentrum in Blankenberge, waar vrienden, familieleden en leeftijdsgenootjes afscheid van hem konden nemen. Zo’n honderd jongeren verzamelden zich bij het uitvaartcentrum om Maxim voor de laatste keer te kunnen zien, maar sommige van hen maakten misbruik van de situatie.

Het AD meldt dat Maxim uit zijn bed is gelift en is verschoven. Zijn gekruiste handen zijn uit elkaar getrokken en twee van zijn ringen zijn van zijn vingers geschoven en meegenomen. Ook werd er muziek afgespeeld en zelfs gedanst. Foto’s van het lichaam van Maxim zijn op TikTok geplaatst.

Michel, de vader van Maxim, is kwaad. “Ik zag jongeren op de parkeerplaats. Ze dronken en er speelde muziek. Ik heb nog gezegd dat het geen speelplaats was. Toen ik binnenging, hoorde ik van de begrafenisondernemer wat er was gebeurd”, zegt hij volgens het AD. “Ik weet niet wie die jonge gasten zijn. Ze kenden Maxim wel, hoor. Ik noem het foute vrienden. Want zelfs na zijn dood kunnen ze hem niet met rust en in vrede laten.”

De politie is een onderzoek gestart.

Haai gespot bij kust Gran Canaria, strand gesloten

Karen Luiken-17 juni 2024 om 09:30- Foto:

Photo by Marcelo Cidrack on Unsplash

Ga je deze zomer naar Gran Canaria? Lees dan vooral niet verder als je zorgeloos van je vakantie wilt kunnen genieten. Een strand op het eiland is tijdelijk gesloten nadat er in het water een twee meter lange haai is gespot. Dat meldt Mirror.

Het gaat om het strand Melenara Beach aan de oostkant van het eiland. Verschillende mensen lagen in het water toen de haai langs zwom. “De strandwacht begon op zijn fluitje te blazen en gaf aan dat iedereen uit het water moest komen”, aldus een meisje volgens Mirror. “Ik keek om me heen en zag een vin.” Een vriend van het meisje dat er ook bij was, zegt: “Toen we de vin boven het water uit zagen steken, zijn we zo snel mogelijk uit het water in de richting van het strand gegaan.”

De haai blijkt een hamerhaai te zijn. Hulpdiensten hebben het dier proberen te lokaliseren, maar dat is tot nu toe nog zonder resultaat. Het is niet duidelijk hoe lang het strand gesloten blijft.

Ontdek meer