Kurk zit drie jaar lang in vagina van vrouw na sekspartij

Karen Luiken-04 april 2023 om 16:14- Foto:

Photo by Brett Jordan on Unsplash

Een vrouw uit Servië is incontinent geraakt nadat ze tijdens een seksspelletje een kurk in haar vagina stopte en die er vervolgens pas drie jaar later uit liet halen. Dat blijkt uit een casestudy die onlangs werd gepubliceerd in het tijdschrift ‘Pediatric and Adolescent Gynecology’.

Het slachtoffer in kwestie is een negentienjarige vrouw. Tijdens een hete sekssessie besloot ze een kurk in haar intieme delen te stoppen, niet wetende dat ze die er vervolgens niet meer zelf uit zou krijgen. Ze had naar het ziekenhuis kunnen gaan, maar deed dat niet omdat ze zich schaamde en bang was voor reacties uit haar omgeving.

Pas toen de vrouw na drieënhalf jaar de controle over haar blaas verloor, besloot ze toch maar medische hulp te zoeken. Eenmaal bij een dokter werd ontdekt dat het vaginale weefsel rond de kurk flink gezwollen was. Ook bleek er een gat tussen haar blaas en vaginale wand te zitten, waardoor urine als het ware was gaan ‘lekken’. Het is niet bekend of de kurk daar de oorzaak van is. De vrouw is doorverwezen naar een uroloog voor verdere behandeling.

Rokers krijgen jaarlijks extra week vrij

Karen Luiken-02 juni 2023 om 06:32- Foto:

Photo by Reza Mehrad on Unsplash

Mensen die tijdens het werk meerdere keren per dag roken, krijgen jaarlijks vanwege hun verslaving een extra week vrij van hun werk. Dat blijkt uit onderzoek, meldt LadBible.

Uit cijfers van het Office for National Statistics is gebleken dat zo’n 52 procent van de rokers meerdere keren zijn werkplek verlaat om een sigaretje te roken of aan een vape te lurken. Per dag neemt die gewoonte twintig minuten in beslag.

Nu klinkt dat misschien niet als een schokkend getal, maar daar komt verandering in als je dit een jaar lang iedere werkdag doet. Dan kom je namelijk uit op een totale rooktijd van 39 uur. Oftewel: een fulltime werkweek. Veel rokers krijgen die 'gratis' zonder er andere vrije dagen of pauzemomenten voor in te hoeven leveren.

Tieners doden zwaan en eten de vogel op

Karen Luiken-02 juni 2023 om 06:27

Drie tieners hebben in New York een zwaan gedood en opgegeten. De vier jongen van het dier werden ook meegenomen. Dat melden verschillende media.

De politie sloeg deze week alarm nadat Faye, een iconische zwaan in het plaatsje Manlius, als vermist werd opgegeven. Agenten gingen op onderzoek uit en kwamen erachter dat de vogel was vermoord. Drie tieners zouden daar verantwoordelijk voor zijn. Zij slopen midden in de nacht een vijvergebied binnen en stortten zich op de vogel.

Nadat de tieners de zwaan hadden gedood, brachten ze het stoffelijk overschot naar het huis van een tante. Daar werd de vogel gekookt en opgegeten. De vier jongen van de zwaan zijn veilig teruggevonden en worden verzorgd door een bioloog.

De tieners zijn gearresteerd.

Ontdek meer