Kurk zit drie jaar lang in vagina van vrouw na sekspartij

Karen Luiken-04 april 2023 om 16:14- Foto:

Photo by Brett Jordan on Unsplash

Een vrouw uit Servië is incontinent geraakt nadat ze tijdens een seksspelletje een kurk in haar vagina stopte en die er vervolgens pas drie jaar later uit liet halen. Dat blijkt uit een casestudy die onlangs werd gepubliceerd in het tijdschrift ‘Pediatric and Adolescent Gynecology’.

Het slachtoffer in kwestie is een negentienjarige vrouw. Tijdens een hete sekssessie besloot ze een kurk in haar intieme delen te stoppen, niet wetende dat ze die er vervolgens niet meer zelf uit zou krijgen. Ze had naar het ziekenhuis kunnen gaan, maar deed dat niet omdat ze zich schaamde en bang was voor reacties uit haar omgeving.

Pas toen de vrouw na drieënhalf jaar de controle over haar blaas verloor, besloot ze toch maar medische hulp te zoeken. Eenmaal bij een dokter werd ontdekt dat het vaginale weefsel rond de kurk flink gezwollen was. Ook bleek er een gat tussen haar blaas en vaginale wand te zitten, waardoor urine als het ware was gaan ‘lekken’. Het is niet bekend of de kurk daar de oorzaak van is. De vrouw is doorverwezen naar een uroloog voor verdere behandeling.

Belgen kiezen voor sfeervol licht tussen de lakens

Joyce Vander Auwera-09 februari 2024 om 12:30- Foto:

Morgane Gielen

In het land van chocolade, wafels en nu ook romantiek, blijkt dat Belgen een geheime voorliefde hebben voor de juiste sfeerverlichting, vooral wanneer de lichten in de slaapkamer aan gaan. Bijna 65% van onze landgenoten geeft aan dat licht de sfeer beïnvloedt en bijdraagt aan gezelligheid, zelfs als het om intieme momenten gaat. En laten we eerlijk zijn, wie houdt er niet van een beetje ambiance tussen de lakens?

Volgens de Belgische romantici heeft het juiste licht niet alleen invloed op de algehele gemoedstoestand (78%), maar het kan ook de toon zetten voor een stomende nacht (76%). Maar slechts 8% van de Belgen verkiest het licht aan te laten tijdens de daad, terwijl 24% de duisternis verkiest. Waarom? Wel, 1 op de 4 Belgen voelt zich blijkbaar onzeker over hun lichaam wanneer het licht aan is tijdens een wilde nacht.

Desondanks geven we de voorkeur aan een warme, gezellige gloed in de slaapkamer. Van de seksueel actieve Belgen geeft maar liefst 54% aan dat ze het liefst vrijen in het schemerlicht of met gedimde sfeerverlichting. De juiste belichting zet niet alleen de toon, maar voegt ook een vleugje mysterie toe en geeft ons zelfvertrouwen een welverdiende boost.

En wat is de kers op de taart? WiZ Lighting komt met innovatieve slimme verlichting die de sfeer zet voor een onvergetelijke vrijpartij. Kies voor romantisch 'kaarslicht' of ga voor gepassioneerd Valentijnsrood en laat het licht langzaam uitdoven om meteen in de stemming te komen. Sounds fun!

Jongen (13) speelt als eerste persoon ooit Tetris uit

Karen Luiken-06 januari 2024 om 08:52

Zo’n 34 jaar na de release van Tetris heeft eindelijk iemand het voor elkaar gekregen om het spelletje uit te spelen. Het gaat om de 13-jarige Willis Gibson uit de Amerikaanse staat Oklahoma, die na 157 levels zorgde voor een ‘crash’ in de game.

Tetris is een spel zonder officieel einde. Het stopt niet na een bepaald aantal levels, maar loopt vast als er niet verder gespeeld kan worden. De 13-jarige Willis Gibson kreeg dat na 38 minuten en 157 levels voor elkaar.

Het jongetje was elf jaar oud toen hij met Tetris begon. In oktober werd hij al eens derde tijdens een wedstrijd. Zijn doel was om het spel te laten crashen en dat is mijn zijn recente prestatie dus gelukt.

Ontdek meer