Kevin De Bruyne is nieuwe aanvoerder van Rode Duivels

Dieter Blarinckx-22 maart 2023 om 12:59- Foto:

Instagram - Kevin De Bruyne

Groot nieuws uit de sportwereld want onze nationale ploeg, de Rode Duivels, heeft een nieuwe aanvoerder. Niemand minder dan Kevin De Bruyne zal voortaan die rol op zich nemen.

De Bruyne wordt de gloednieuwe aanvoerder/kapitein van onze Belgische nationale ploeg. Dat maakte de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) zopas zelf bekend. De Bruyne neemt de fakkel over van Eden Hazard. Hij maakte onlangs bekend te stoppen bij het Belgische elftal.

"Ik ben hier al heel lang, maar op deze manier mijn land vertegenwoordigen, is een hele eer", klinkt het bij De Bruyne in het persbericht.

Maar hij staat e niet alleen voor, want hij kan rekenen op zowel Thibaut Courtois als Romelu Lukaku als vice-aanvoerders.

Succes Kevin!

Waarom er zoveel seks is tussen atleten tijdens de Olympische Spelen

Chelsy Vanlerberghe-26 juli 2024 om 14:16- Foto:

Luca dugaro via Unsplash

Sport, medailles, blessures, miljoenen kijkers van over de hele wereld en een heleboel seks. Dat zijn de ingrediënten voor de Olympische Spelen.

Terwijl de atleten zich klaarmaken in het Olympisch Dorp in Parijs, is het goed mogelijk dat er 'Temptation Island'-achtige taferelen plaatsvinden.

Ja, terwijl velen van ons de Spelen zien als een paar weken vol competitie, draait het bij de atleten niet alleen om wedstrijdspanning, maar ook om seksuele spanning. Sinds de jaren '80 krijgen de atleten condooms aan het begin van de Olympische Spelen om ervoor te zorgen dat ze veilig blijven tijdens hun avonturen.

Ex-Olympiër Susen Tiedtke vertelde aan de New York Post dat seks op het evenement 'onvermijdelijk is, ongeacht wat'. De Duitse voormalige verspringster nam deel aan de Spelen in 1992 en 2000 en weet dus precies hoe het eraan toe gaat. Ze zei: “De atleten zijn op hun fysiek hoogtepunt tijdens de Olympische Spelen. Wanneer de competitie voorbij is, willen ze hun energie loslaten.”

En wat is een betere manier om die energie los te laten dan met een goede vrijpartij met iemand anders die ook in topvorm is?

Seksexpert en relatietherapeut Tammy Nelson gaf ook een iets meer officiële verklaring: “Met de juiste hoeveelheid anticipatie kunnen adrenaline en dopamine stress onderdrukken en zelfs negatieve gedachten en gevoelens van schuld en stress verminderen. Het kan bijdragen aan een verhoogd bewustzijn van onze gevoelens en onze seksuele verlangens intensiveren."

Met een boost in zelfvertrouwen en verhoogde adrenaline na een goede wedstrijd, voelen atleten zich natuurlijk behoorlijk goed. Het is dus niet zo verrassend dat er zoveel seks in de lucht hangt op een plek vol met mensen die op hun best zijn, hun best doen en de beste zijn.

Nelson voegde ook toe: “Hormonen zoals serotonine, epinefrine en dopamine zijn hersenchemicaliën die invloed hebben op het seksueel verlangen en seksuele opwinding.”

Bovendien trekken de Olympische Spelen atleten van over de hele wereld aan, waardoor het een beetje op een real life dating app lijkt. “Seksuele variëteit kan de afgifte van adrenaline, dopamine en andere chemicaliën die bijdragen aan sensatie en avontuur verhogen en kan voor sommigen de zoektocht naar seks belonender maken", merkt de expert op.

WIN: duoticket voor F1 Grand Prix van België in Spa

Chelsy Vanlerberghe-24 juli 2024 om 13:35

Zin in de ultieme adrenalinekick? TAGMAG en Red Bull geven een duo-combiticket weg voor de F1 Grand Prix van België in Spa, en jij kunt erbij zijn! Dit is je kans om de actie van heel dichtbij mee te maken en Max Verstappen te zien racen op het legendarische circuit van Spa-Francorchamps!

Het Circuit de Spa-Francorchamps is waar racegeschiedenis geschreven wordt! De eerste races hier dateren al van 1924. Hoewel de baan door de jaren heen veranderd is, blijft de legendarische bocht Eau Rouge een van de meest uitdagende en spannende secties voor elke coureur.

Wil jij erbij zijn? Red Bull en TAGMAG hebben een pakket samengesteld voor een onvergetelijk weekend:
Een duo combiticket voor de F1 Grand Prix van België in Spa, geldig voor vrijdag, zaterdag en zondag.

  • Silver 6 tribune-plaatsen - met geweldig uitzicht
  • 20 minuten karting op een van de dagen naar keuze
  • Campingplek voor 2 personen
  • Een exclusieve Red Bull-goodiebag

Wil jij deze once-in-a-lifetime experience winnen? Beantwoord dan de onderstaande vraag en wie weet ben jij de gelukkige winnaar!

Ontdek meer