Man heeft seks met vrouw, schoonmoeder en schoonzus

Dieter Blarinckx-21 maart 2023 om 17:21

Op het wereldwijde web kom je vaak de zotste en meest bizarre verhalen tegen. Zo ook dat van deze man die seks heeft met zijn eigen vrouw, maar ook met haar moeder en zus. Dat maakte zijn vrouw zelf bekend op TikTok.

Het gezin van Madi Brooks deelt vrijwel alles met elkaar. En dan bedoelen we ook echt álles! Op TikTok heeft ze immers verteld hoe haar man ook seks heeft met haar zus én haar moeder. Nadat ze de TikTok online gooide kreeg ze natuurlijk meteen een golf van kritiek over zich. De kritiek ging zó ver, dat Madi haar account verwijderde.

“Ik en mijn moeder zijn allebei swingers en het is geweldig. Weet je waarom? Als ik niet in de stemming ben, kan ik mijn man gewoon aan haar geven. Wil je weten hoe ik mijn man gelukkig houd? Ik laat hem met mijn zus én mijn moeder spelen” klonk het in de video's.

Toch zijn er ook velen die haar een hart onder de riem steken en steun betuigen voor de manier waarop ze leeft met haar familie: “Ik begrijp de ophef niet. Als je vier toestemmende volwassenen hebt, wie moet er dan oordelen. Leef je eigen leven”, klonk het o.a. in de comments.

Check hier enkele reacties op TikTok:

Nieuwe miersoort vernoemd naar Voldemort

Karen Luiken-16 april 2024 om 06:07

Voldemort is niet langer alleen de schurk uit de ‘Harry Potter’-reeks. De naam is vanaf nu ook verbonden aan een nieuw ontdekte miersoort.

De mier werd begin vorige maand voor het eerst gespot in Pilbara, een regio in het westen van Australië. Het beestje heeft een bleek, lang lijf en wordt daarom vergeleken met Voldemort uit ‘Harry Potter’. Onderzoeker Mark Wong, groot fan van ‘Harry Potter’, besloot de mier de naam Leptanilla voldemort te geven.

Het is niet de eerste keer dat een dier wordt vernoemd naar een ‘Harry Potter’-personage. Ook Severus Snape, Lucius Malfoy en Gryffindor hebben een naar hun vernoemde diersoort rondlopen. Bij de eerste in dit rijtje gaat het om een krab, bij de tweede om een wesp en bij de derde om een spin.

In deze landen hebben mannen de grootste penis

Chelsy Vanlerberghe-15 april 2024 om 12:40- Foto:

Deon Black via Unsplash

Daily Mail heeft een interactieve kaart gemaakt met de gemiddelde penislengte per land. Mannen in Ecuador zouden naar verluidt de grootste penissen ter wereld hebben, terwijl mannen in Cambodja de kleinste zouden hebben.

Ecuadoraanse mannen hebben volgens de gegevens een gemiddelde erecte lengte van 17,6 cm. Cambodjaanse mannen schijnen het met net 10 cm te moeten doen.

Nederland staat op de 9de plaats met 15,57 cm, gevolgd door Frankrijk op de 11de plaats met 15,74 cm en Italië op de 19de plaats met 15,35 cm. België haalde de top 20 niet en staan op de 33ste plaats in de lijst met een gemiddelde penislengte van 14,7 cm.

Als het aankomt op grootte, scoren de UK (13,1 cm) en de VS (13,5 cm) minder goed. Ze komen niet eens in de top 50 voor. Australië doet het iets beter op de 43e plek met 14,46 cm.

Benieuwd naar de andere landen? Je vindt alle cijfers hier.

Om erachter te komen welke landen de grootste penissen hebben, hebben Duitse onderzoekers meer dan 40 recente studies bekeken waarbij duizenden mannen betrokken waren. Ze hebben de gegevens van bijna 90 landen geanalyseerd en zorgvuldig gecontroleerd. Ze hebben geprobeerd studies te vermijden waarbij mannen hun eigen maat hebben opgegeven.

Ontdek meer