Hoe groot moeten ballen zijn?!

Joyce Vander Auwera-25 november 2022 om 16:40

Mannen mogen nu ook synchroonzwemmen op Olympische Spelen

Dieter Blarinckx-24 december 2022 om 15:28

Groot nieuws uit de internationale sportwereld, want zopas werd bekendgemaakt dat mannen bij de volgende Olympische Spelen ook mogen meedoen aan het synchroonzwemmen voor teams.

De aankomende editie van de Olympische Spelen van 2024 in Parijs, wordt er eentje voor de geschiedenisboeken. Vanaf dan mogen mannen namelijk voor het eerst meedoen aan het synchroonzwemmen. Tot op heden was dat enkel toegelaten voor vrouwen.

"Dit is een feestelijke dag. Watersporten zijn universeel en mannen hebben bewezen uitstekende artistieke zwemmers te zijn", klinkt het bij World Aquatics, de internationale zwembond na de leuke aankondigen van het Olympisch Comité.

De aankomende editie zal plaatsvinden in 2024 in de Franse hoofdstad, Parijs.

Schattig: Boufal danst met mama op veld na overwinning

Dieter Blarinckx-11 december 2022 om 16:56- Foto:

Instagram - Memezar

Marokko is serieus aan het scoren. Afgelopen weekend wonnen ze van Portugal op het WK in Qatar en dat zorgde niet enkel voor veel vreugde bij de fans, maar ook bij de spelers zelf!

Op sociale media is nu namelijk een video opgedoken waarin een van de spelers van de Marokkaanse ploeg, Boufal, enthousiast danst met zijn moeder op het voetbalveld. En die schattige beelden gaan nu natuurlijk de wereld rond.

Check de hartverwarmende beelden hier:

Ontdek meer