Komt TAGMAG binnenkort supporteren voor de Belgen in jouw kot?

Lola Obasuyi Van Acker-16 november 2022 om 13:45

Binnenkort staan er drie belangrijke matchen op de planning voor de Belgen en kleurt het land weer volledig zwart-geel-rood. Wat als, TAGMAG en McCain een van deze matchen bij jou op kot komen kijken?! Wij zorgen voor lekker eten van McCain Street Fries (en natuurlijk de nodige drankjes) en jij stelt je kot ter beschikking. Samen met jou, je vrienden en TAGMAG Insider, Clémentine, maken we er dan een dik feestje van. Sounds good?

Als jij kans wilt maken om een TAGMAG en McCain voetbal experience te beleven, vul dan het onderstaande formulier in en wie weet staan we binnenkort hevig te supporteren op jouw kot.

Succes!

WIN: 20 duotickets voor horrorfilm 'Abigail'

Chelsy Vanlerberghe-09 april 2024 om 15:00

Klaar om een hele avond op het puntje van je stoel te zitten en mee te griezelen met de nieuwe horrorfilm 'Abigail'? Vanaf 17 april is de angstaanjagende film te zien in de bioscoop en jij kan er als één van de eerste bij zijn, want we geven 20 duotickets weg.

Het verhaal begint wanneer een groep criminelen de dochter van een machtige onderwereldfiguur ontvoert. Hun plan lijkt waterdicht: houd de 12-jarige ballerina 's nachts in de gaten, wacht op het losgeld van $50 miljoen en verdwijn onopgemerkt in de nacht.

Maar wat begint als een typische kidknapping, verandert al snel in een angstaanjagende nachtmerrie wanneer de ontvoerders één voor één beginnen te verdwijnen in een afgelegen landhuis. Al snel realiseren ze zich dat ze opgesloten zitten met een abnormaal en gevaarlijk meisje...

Benieuwd hoe dat afloopt? Je ziet het vanaf 17 april in de bioscoop. Vul onderstaand formulier in om kans te maken op een gratis duoticket.

Thibaut Courtois en vrouw Mishel verwelkomen dochtertje

Joyce Vander Auwera-02 april 2024 om 15:30

Volgens Israëlische media is Thibaut Courtois (31), de doelman van Real Madrid, voor de derde keer vader geworden. Samen met zijn Israëlische vrouw Mishel Gerzig (26) hebben ze hun dochtertje Ellie verwelkomd. Ellie is het eerste kindje van het echtpaar, terwijl Courtois al twee kinderen heeft uit een vorige relatie, namelijk Adriana (8) en Nicolas (6).

Ellie zou ter wereld zijn gekomen op zaterdag 30 maart. Het is een vreugdevol moment voor het gezin. Momenteel herstelt Courtois van een operatie aan zijn rechterknie, waarbij een gescheurde meniscus werd behandeld. De operatie vond twee weken geleden plaats, en de doelman zal naar verwachting nog ongeveer zes weken buiten actie zijn. Ideaal moment dus om veel quality time door te brengen met zijn gezinnetje.

Ontdek meer