Wereldrecord touwspringen verbroken

Dieter Blarinckx-27 oktober 2022 om 16:09

Op het wereldwijde web kom je vaak de meest zotte en bizarre verhalen tegen. Zo ook dat van Ryan Alonzo, een Filippijn die onlangs het wereldrecord touwspringen verbrak!

Het Guinness World Records heeft zopas bevestigd dat Alonzo nu officieel wereldkampioen touwspingen geworden is.

Hij sprong maar liefst 3.731 keer achter elkaar. En dat met zijn armen gekruist! Hij verbrak daarmee het vorige record dat het moest doen met zo’n 2.405 cross-overs.

Maar dat is niet het enige record dat Alonzo nu op zijn naam heeft staan. Ooit sprong hij zelfs meer dan 40.000 keer in 12u tijd, goed voor nog een wereldrecord.

Chapeau Alonzo!

Check hieronder een video van de Nederlandse pers:

Kevin De Bruyne is nieuwe aanvoerder van Rode Duivels

Dieter Blarinckx-22 maart 2023 om 12:59- Foto:

Instagram - Kevin De Bruyne

Groot nieuws uit de sportwereld want onze nationale ploeg, de Rode Duivels, heeft een nieuwe aanvoerder. Niemand minder dan Kevin De Bruyne zal voortaan die rol op zich nemen.

De Bruyne wordt de gloednieuwe aanvoerder/kapitein van onze Belgische nationale ploeg. Dat maakte de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) zopas zelf bekend. De Bruyne neemt de fakkel over van Eden Hazard. Hij maakte onlangs bekend te stoppen bij het Belgische elftal.

"Ik ben hier al heel lang, maar op deze manier mijn land vertegenwoordigen, is een hele eer", klinkt het bij De Bruyne in het persbericht.

Maar hij staat e niet alleen voor, want hij kan rekenen op zowel Thibaut Courtois als Romelu Lukaku als vice-aanvoerders.

Succes Kevin!

Marthe en Sinerjey openen eigen dansstudio

Dieter Blarinckx-20 maart 2023 om 21:28

Groot nieuws voor Marthe De Pillecyn en haar man Sinerjey want samen opende ze onlangs hun eerste eigen dansstudio! Dat maakte het koppel zopas bekend via sociale media.

De twee openden een dansstudio waar iedereen zichzelf kan zijn en waar personen van alle kleuren, gewichten en leeftijden welkom zijn. Sinerjey's Dance Studio bevindt zich in Ieper (West-Vlaanderen) en wordt dus gerund door de twee love birds.

"Zeven maanden geleden opende ik, samen met mijn man, onze eigen dansstudio. Het is een dansstudio waar iedereen zich thuis kan voelen. Een dansstudio waar kleur, gewicht, leeftijd,... géén beperking is", klinkt het in de stories van Marthe.

Naast dat nieuws kondigde Marthe ook alvast de eerste grote dansshow aan, waarvan de ticketverkoop van start ging op maandagavond om 19u. De tickets waren in een mum van tijd de deur uit!

Blijf zelf op de hoogte van de laatste nieuwtjes van hun dansstudio via deze link.

Ontdek meer