Er bestaan nu ook sprekende teddyberen van The Lord of the Rings!

Nico De Greef-05 september 2021 om 10:51

Het bekende Amerikaanse teddyberenmerk Build-A-Bear komt met een nieuwe collectie die is gebaseerd op de films van The Lord of the Rings. Onder meer Gandalf, Frodo en Gollum krijgen zo hun eigen teddybeer-variant.

Om de magie van de films helemaal tot leven te laten komen heeft Build-A-Bear de knuffels voorzien van een spraakoptie. Zo beschikt elke knuffelbeer over een knop die ingedrukt kan worden om geluidopnames af te spelen van bekende uitspraken die hun personages in de films maken.

Droom je van een knuffelbeer die "Fly, you fools" of "Fool of a Took!" in je gezicht schreeuwt? Bestel dan nu jouw eigen 'limited edition' Lord of the Rings-beer via deze link. Wees er snel bij, want de voorraad is beperkt!

Kan het fantasy epos van J.R.R. Tolkien jou weinig schelen? Dan heeft Build-A-Bear ook nog knuffelberen gebaseerd op Star Wars, Harry Potter en Pokémon in de aanbieding.

© Build-A-Bear Workshop UK Limited

Deze mini vaatwasser is perfect voor studenten

Karen Luiken-15 september 2021 om 03:53

Als student moet je vaak blij zijn met een kot waar een bed en een kast in past. Heb jij een keuken voor jezelf mét vaatwasser? Dan mag je van geluk spreken. Er zijn namelijk niet veel mensen die dezelfde luxe hebben. En speciaal voor de vele pechvogels is er nu een mini vaatwasser op de markt gebracht.

De machine is klein, past op ieder aanrecht en is dé ideale oplossing voor iedere student die een bloedhekel heeft aan afwassen. Het enige wat je voor dit apparaat nodig hebt, zijn drie liter water, wasmiddel en een stopcontact. Een vul- of afvoerslang kun je vergeten. Til gewoon het deksel van de machine op, gooi er water in, vervolgens je vieze wijnglazen, selecteer een programma en zet de boel aan. Binnen no time komt je vieze vaat er spik en span uit.

De vaatwasser is niet alleen erg compact, je bespaart er ook nog eens water mee. Beter wordt het niet. Kopen kan voor een bedrag van 400 dollar.

Ontdek meer

Geen gerelateerde artikels gevonden...