Er bestaan nu ook sprekende teddyberen van The Lord of the Rings!

Nico De Greef-05 september 2021 om 10:51

Het bekende Amerikaanse teddyberenmerk Build-A-Bear komt met een nieuwe collectie die is gebaseerd op de films van The Lord of the Rings. Onder meer Gandalf, Frodo en Gollum krijgen zo hun eigen teddybeer-variant.

Om de magie van de films helemaal tot leven te laten komen heeft Build-A-Bear de knuffels voorzien van een spraakoptie. Zo beschikt elke knuffelbeer over een knop die ingedrukt kan worden om geluidopnames af te spelen van bekende uitspraken die hun personages in de films maken.

Droom je van een knuffelbeer die "Fly, you fools" of "Fool of a Took!" in je gezicht schreeuwt? Bestel dan nu jouw eigen 'limited edition' Lord of the Rings-beer via deze link. Wees er snel bij, want de voorraad is beperkt!

Kan het fantasy epos van J.R.R. Tolkien jou weinig schelen? Dan heeft Build-A-Bear ook nog knuffelberen gebaseerd op Star Wars, Harry Potter en Pokémon in de aanbieding.

© Build-A-Bear Workshop UK Limited

LEGO bezorgt magisch lichtspektakel aan Koningin Paola Kinderziekenhuis

Lola Obasuyi Van Acker-28 december 2021 om 07:30

LEGO wil er voor zorgen dat elk kind de kans krijgt om te spelen met hun speelgoed, vooral tijdens de feestdagen. Daarom schenken ze met #BuildToGive 1,5 miljoen LEGO sets weg in 29 verschillende landen en iedereen kan zijn steentje bijdragen op deze manier: neem wat LEGO blokken die je nog thuis hebt liggen, bouw hiermee een ster, neem een foto en plaats deze op Instagram met de hashtag #BuildToGive. Voor elke ster die wordt gedeeld, zal LEGO een set schenken, ergens ter wereld, aan een kindje dat het moeilijker geeft.

De campagne ging van start op 4 december en loopt nog tot 31 januari. Check dus snel eens op zolder of je nog paar LEGO stenen hebt liggen en bouwen maar!

Lichtshow

België is het enige land dat vanavond een uniek lichtspektakel organiseert. Dit is nog nooit eerder gezien in ons land. Vanavond, op 28 december, zal er de show te zien voor alle kindjes die uit hun raam zullen kijken vanuit het Koningin Paola Kinderziekenhuis. Met 200 drones zullen ze de sterrenhemel laten dansen, prachtige beelden gegarandeerd! En om zoveel mogelijk kinderen te laten meegenieten van de show, wordt het vanavond uitgezonden via Facebook Live.

Deze iPhone 13 bevat een écht stukje T-Rex!

Dieter Blarinckx-18 november 2021 om 08:05

Wie geld op overschot heeft en fan is van dino's, leest best even verder. Het Russiche luxemerk Caviar heeft namelijk de iPhone 13 Pro Tyrannophone gelanceerd. En ja hoor, hij bevat een écht stukje T-Rex!

De iPhone heeft ook een hyperrealistische T-Rex gravure op de achterkant, maar wat het écht zo speciaal maakt is dat er ook een 80 miljoen jaar oud tandfragment van een T-Rex in verwerkt zit.

“De roofzuchtige grijns van een monster is niet alleen een decorelement, maar ook een element van exclusiviteit, aangezien een van de tanden echt van een T-Rex is. Je krijgt de kans om dit oeroude beest te temmen en het een symbool van jouw kracht en dominantie in de wereld”, klinkt het op de website van Caviar.

Voor deze exclusieve iPhone zal je toch wel een serieuze som geld moeten betalen, want hij is te koop voor 8.610 dollar. Wees er wel maar snel bij, want er zijn slechts zeven speciale iPhones gemaakt!