Er bestaan nu ook sprekende teddyberen van The Lord of the Rings!

Nico De Greef-05 september 2021 om 10:51

Het bekende Amerikaanse teddyberenmerk Build-A-Bear komt met een nieuwe collectie die is gebaseerd op de films van The Lord of the Rings. Onder meer Gandalf, Frodo en Gollum krijgen zo hun eigen teddybeer-variant.

Om de magie van de films helemaal tot leven te laten komen heeft Build-A-Bear de knuffels voorzien van een spraakoptie. Zo beschikt elke knuffelbeer over een knop die ingedrukt kan worden om geluidopnames af te spelen van bekende uitspraken die hun personages in de films maken.

Droom je van een knuffelbeer die "Fly, you fools" of "Fool of a Took!" in je gezicht schreeuwt? Bestel dan nu jouw eigen 'limited edition' Lord of the Rings-beer via deze link. Wees er snel bij, want de voorraad is beperkt!

Kan het fantasy epos van J.R.R. Tolkien jou weinig schelen? Dan heeft Build-A-Bear ook nog knuffelberen gebaseerd op Star Wars, Harry Potter en Pokémon in de aanbieding.

© Build-A-Bear Workshop UK Limited

'RuPaul's Drag Race' krijgt eigen Monopoly-variant

Dieter Blarinckx-15 mei 2023 om 16:45

Wie zot is van 'RuPaul's Drag Race' en al eens graag een gezelschapsspelletje speelt, let nu best even op! Er komt namelijk een heuse Monopoly-variant van de succesvolle en populaire 'Drag Race'-franchise!

Op 20 juni droppen World of Wonder, de producenten van de 'Drag Race'-franchise, en Monopoly een heuse en fabulous variant van hun wereldbekende bordspel.

In deze diva-fied versie van het klassieke bordspel kunnen de spelers beter werken als ze in de huid kruipen van een van de iconische deelnemers van de 'Drag Race'-franchise om zo dan iconische locaties uit de competitie te kopen, verkopen of te ruilen. Denk zo bijvoorbeeld aan locaties zoals de Winners Circle, All Stars Hall of Fame, Judges Panel, en meer.

Deze leuke variant zal vanaf 20 juni te koop zijn in de World of Wonder-webshop. Pre-orderen kan nu al! Hier kan je meer info vinden.

Shantay you stay!

Bizar: McDonald’s lanceert gamingstoel McCrispy

Dieter Blarinckx-02 december 2022 om 13:57

Op het wereldwijde web kom je vaak de meest zotte en originele producten tegen. Vaak gaat het om producten of zaken waar niemand ook van gehoord heeft, maar dit nieuwe product komt van misschien wel dé bekendste fastfoodketen van de wereld: McDonald’s.

McDo dropt nu immers een McCrispy Gaming Chair op de markt. Het gaat dus wel degelijk om een comfy gamingstoel. Deze zwart-gele stoel is ontworpen voor multitaskers en is standaard voorzien van kussens voor je nek en steun in de onderrug. Maar hij is ook voorzien van twee modulaire armleuningen voor verschillende McDo-snacks. In die armleuning zit zelfs een verwarmingselement zodat je lekkere frietjes of Big Mac warm blijven tijdens het gamen!

Van deze speciale gamingstoel werden er maar vier gemaakt. Twee heeft McDo zelf al weggegeven aan bekende online gamers. De andere twee geven ze nu weg via hun officiële Facebook in een wedstrijd.

Ontdek meer