Clémentine maakt het gezellig op de adidas Party Bus

Lola Obasuyi Van Acker-14 oktober 2022 om 14:38

Deze video bevat publiciteit voor adidas - Clémentine werd samen met een aantal influencers uitgenodigd voor een adidas mural tour.

@adidasoriginals @karimbenzema #madeOriginals #NMD_V3

Zien: Koreaanse zanggroep gaat viraal met 'Coco'

Dieter Blarinckx-02 februari 2023 om 17:12

Op het wereldwijde web kom je vaak de meest leuke en hartverwarmende content tegen. Zo ook de YouTube-video van een zanggroep die een cover brengt van de bekende Disneyfilm 'Coco'.

De Zuid-Koreaanse acapellagroep MayTree is al even actief op YouTube en dropt regelmatig acapella-covers van de meest bekende songs. Afgelopen Halloween deden ze dat ook met de muziek van de animatiefilm 'Coco' en nu gaat die viraal!

Hoewel de video dus al meer dan 3 maanden oud is, is hij nu vooral de ronde aan het gaan op sociale media. En terecht, want hij is de moeite waard!

Check de leuke en swingende video hier:

Gezocht: jong wielertalent dat het wil maken

Karen Luiken-01 februari 2023 om 15:18

Kun jij goed wielrennen en droom jij van een professionele carrière in deze sport? Dan ben jij misschien wel wat Red Bull zoekt. Het merk organiseert samen met UCI World Tour-team BORA-hansgrohe het globale Red Bull Junior Brothers, een scoutingprogramma waarbij wordt gezocht naar jong fietstalent geboren in 2006 of 2007.

Het uiteindelijke doel is het vinden van nieuw talent, het aanbieden van een profcontract én een grote ronde winnen. Maar voor het zover is, vindt er via Zwift en Strava eerst een selectie plaats. Vijftien uitverkoren atleten gaan vervolgens op trainingskamp en daar zullen twee potentiële grote rondewinnaars gekozen worden. Zij krijgen een profcontract bij Auto Ede, het opleidingsteam van BORA-hansgrohe, én worden direct ook Red Bull-atleet.

De winnaars krijgen de kans om in de voetsporen te treden van Cian Uijtdebroeks, profwielrenner bij BORA-hansgrohe die in januari op het Sportgala werd uitgeroepen tot Belofte van het Jaar. “Als je ervan droomt om profwielrenner te worden is dit echt een waanzinnige kans”, zegt hij. “Ik denk dat je geen betere structuur rond je kunt hebben dan wat BORA-hansgrohe te bieden heeft. Ik zou zeker hebben deelgenomen."

Inschrijven kan via deze link.

Ontdek meer