Line-up Sunset Festival bekend

Karen Luiken-13 juli 2021 om 05:00

Vier verschillende edities, drie stages en één mainstage. Het zijn cijfers die passen binnen het kader van Sunset Festival. Deze zomer mogen we eindelijk weer los. Of je dat nou doet op de Party Edition op 28 augustus, de Classic Edition een dag later, de Hard Edition op 4 september of de Friends Edition op de afsluitende dag van 5 september: een feestje gaat het hoe dan ook worden.

Alle feesten vinden op een magische plek in Gierle plaats, namelijk bij De Lilse Bergen. Daar wordt vier dagen lang alles uit de kast getrokken om bezoekers te voorzien van een spetterend spektakel. Tientallen artiesten en dj’s gaan hun best doen om jou van de beste muziek te voorzien. Op de editie van zaterdag 28 augustus dragen wij daar namens TAGMAG een steentje aan bij. Tussen 12.00 en 00.00 uur zal de mainstage door ons worden gehost.

We hebben lang moeten gissen naar de line-up, maar daar komt per direct verandering in. Inmiddels weten we namelijk dat 5NAPBACK komt optreden, net zoals Antoon, Bassbrain, Coone, Da Tweekaz, Danger Hardcore Team LIVE, DJ F.R.A.N.K., DJ Ghost, Dj Licious, DJ Ward, Hard Driver, Ilsen ft Verhulst, Jamie-Lee Six & Louis XIV, Jebroer, Johan Gielen, Lampegastuh, Lowriderz, MANDY, Manuels, Marco V, Mark With a K & MC Chucky, MATTN, Omdat Het Kan Soundsystem ft. Average Rob, Outsiders, PartyShakerz, Pat B, Push LIVE, Rebelion, Regi LIVE (ft. Camille, Jake Reese & Olivia), Ronny Retro, Sefa, Sound Rush, STUK, Warface en Yves Deruyter.

Veel namen, maar we zijn er nog lang niet. Neem voor de complete line-up een kijkje op de website van Sunset Festival.

J. Cole en Future komen naar hiphopfestival WOO HAH!

Karen Luiken-21 januari 2022 om 08:34

Je kunt het je bijna niet meer voorstellen, maar met een beetje geluk kunnen we deze zomer eindelijk weer maximaal feesten. Festivalorganisaties zijn in ieder geval vast druk bezig met de voorbereidingen en daar doet WOO HAH! natuurlijk vrolijk aan mee. De organisatie van het evenement heeft een deel van de line-up bekendgemaakt en we kunnen je vertellen: die is niet mis.

Eerder werd al duidelijk dat WOO HAH! de handen voor komende editie ineen slaat met de Amerikaanse festivalorganisatie Rolling Loud. Samen komen ze met een line-up waar je u tegen zegt. Zo komen grote artiesten als J. Cole, Future, Dave en Roddy Ricch in het weekend van 1, 2 en 3 juli naar de Beekse Bergen in het Nederlandse plaatsje Hilvarenbeek.

Andere artiesten waarvan bekend is dat ze zullen optreden, zijn Jack Harlow, Polo G, Flo Milli, Bia en Central Cee. De complete line-up wordt later naar buiten gebracht.

(Photo by Anthony DELANOIX on Unsplash)

Dit is (tot nu toe) de line-up voor Sziget

Karen Luiken-14 januari 2022 om 15:37

De organisatie van Sziget heeft feestliefhebbers nóg meer reden gegeven om uit te kijken naar het festivalseizoen. Gisteren is aangekondigd dat onder meer Kensington op de komende editie zal staan.

Eerder liet de organisatie al weten dat ook Arctic Monkeys, Dua Lipa en Kings of Leon van de partij zijn. Hetzelfde geldt voor onder anderen Stromae, Bastile, Jon Hopkins, Sigrid, Ronnie Flex, Alan Walker, Jungle, Yung Lean en Little Simz.

Voor Kensington wordt het alweer het vierde muzikale bezoekje aan Sziget. “Het is te gek om terug te keren naar één van onze favoriete festivals in de wereld”, aldus de band. “Niets dan geweldige herinneringen, dus we hopen dat we daar een episch vervolg aan kunnen geven. Het is een eer om op de Main Stage te spelen en we kunnen niet wachten tot we weer op het eiland zijn!”

Sziget vindt plaats van 10 tot en met 15 augustus op het Óbuda-eiland in Boedapest. Full Festival Passes (€290) en 3-Day Passes (€195) zijn te te koop via www.szigetfestival.com.

Ontdek meer