Nieuwe namen voor Genk On Stage aangekondigd

Karen Luiken-02 april 2024 om 09:36

De organisatie van Genk On Stage heeft maar liefst veertien nieuwe namen toegevoegd aan de line-up. Enkele klappers die in het weekend van 28 tot 30 juni komen optreden bij het gratis stadsfestival zijn Davina Michelle, USED en La Pegatina.

Laten we beginnen met vrijdag 28 juni. Op die dag kunnen bezoekers genieten van muziek van Willy On Tour, Alphadogs, Polly et les Quatre Snaar, Maite Dedecker, Bermio en Wietse. Een dag later is het de beurt aan La Pegatina, USED, Davina Michelle, DIRK., Chaz, Jasmine Pace en Turopa. Zondag, de laatste dag van het festival, is de Limburgse Frimout toegevoegd aan de line-up.

1
2

De hierboven genoemde artiesten vullen andere toppers aan die eerder al werden aangekondigd, zoals Belle Perez, Joost Klein, Josylvio, Laura Tesoro en Omdat Het Kan & Average Rob.

Voor meer informatie en updates over het festivalprogramma kun je terecht op de website www.genkonstage.be.

Niet te missen: Place2Party invites TAGMAG

Chelsy Vanlerberghe-30 april 2024 om 08:56

Heb je nog geen plannen voor zaterdag 4 mei? Nu wel! Place2Party invites TAGMAG komt langs en jij moet erbij zijn!

Hoe zit het met die dansbenen? Want je zult ze nodig hebben! Met DJ MagiK achter de draaitafel, is één ding zeker: Torhout zal daveren op zijn grondvesten! Resident DJ's David Carter en Gilloso zullen de sfeer nog verder opstuwen, zodat het feest tot in de vroege uurtjes doorgaat. En laten we onze eigen TAGMAG Family niet vergeten. Insider Clémentine Caron zal ook aanwezig zijn om de feestvierders te trakteren op een goeie babbel en pittige vragen.

Het feest barst los vanaf 22u in Place2Party, gelegen aan de Roeselaarseweg 75, 8820 Torhout. Tickets zijn verkrijgbaar via deze link voor €7 in de voorverkoop. Zin in een avondje luxe? Voor €250 krijg je een VIP-tafel voor 8 personen, inclusief €200 dranktegoed.

Geen zin om te drinken? Goed nieuws! Als je je als BOB aanmeldt bij de kassa, ontvang je een speciaal polsbandje ‘bob van de avond’. Als je bij het verlaten van de club negatief blaast, ontvang je niet enkel een bedankje voor je verantwoordelijkheid maar ook nog eens 5 gratis toegangstickets voor Place2Party voor de komende weken.

See you there?!

Blackwave. tegen Compact Disk Dummies in Red Bull Soundclash

Chelsy Vanlerberghe-30 april 2024 om 08:43

Red Bull SoundClash palmt op donderdag 7 november 2024 de Lotto Arena in voor een onvergetelijke live show: blackwave. vs Compact Disk Dummies. Ze nemen het op tegen elkaar op twee stages recht tegenover elkaar. En jij kiest wie wint!

Vijf rondes lang proberen de twee bands jou te overtuigen met unieke versies van hun bekendste nummers, verrassende covers en de coolste secret guests. 'The Reeling' met een symfonisch orkest? Wie weet! En waarom niet 'a-okay' in een death metal-versie?

Een applausmeter is de onverbiddelijke scheidsrechter. De band die het meeste aantal decibels haalt, wint de ronde. Wie de meeste rondes wint, ​ gaat met de trofee naar huis. Zowel Compact Disk Dummies en blackwave. beloven de Lotto Arena te doen daveren op haar grondvesten. Wil je daarbij zijn? Koop dan nu je tickets via deze link.

Ontdek meer