Festival Antilliaanse Feesten maakt eerste namen van line-up bekend

Chelsy Vanlerberghe-29 maart 2024 om 15:38

De zon laat nog op zich wachten, maar de start van de lente doet alvast dromen van een zwoele zomer én de Antilliaanse Feesten op 8, 9 en 10 augustus. Het populaire festival in Hoogstraten lokt elk jaar duizenden (internationale) festivalgangers en staat niet enkel bekend als één van de grootste Caribbean festivals ter wereld, maar ook om het hechte community gebeuren en de familiale sfeer tussen bezoekers. Het festival maakt nu de eerste namen van de line-up bekend.

Op de verschillende podia vind je de grootste Caribbean, latin en afro en muzieksterren. Zo zakt reggaeton-ster Ryan Castro in augustus af naar Hoogstraten, net als hiphopband Broederliefde, Orquesta Aragón - die tachtigjarige Cubaanse band werd uitgeroepen tot werelderfgoed én schreef al meerdere Grammy’s op z’n naam. Ook op de affiche: de Haïtiaanse dj Michaël Brun. Die ken je van zijn hits met supersterren J. Balvin, Anne-Marie, Becky G en Kah-Lo. Zin gekregen in de zomer? Festivaltickets koop je hier.

De volledige line-up van Hype'O Dream is bekend!

Chelsy Vanlerberghe-17 april 2024 om 09:57

De verjaardagseditie van Hype'O Dream wordt één groot feest. Op 12 en 13 juli strijkt het dancefestival voor de tiende keer neer in Waregem. Verspreid over 4 podia geven meer dan 100 artiesten 2 dagen lang het beste van zichzelf. De volledige line-up is compleet.

Het festival mikt op feestvierders van alle soorten, dat bewijst de gevarieerde line-up. Op de affiche staan namen als Amber Broos, Lil' Kleine, Omdat Het Kan Ft. Average Rob, Joyhauser, Jebroer, en meer! Technoliefhebber, of eerder fan van Nederhop? Er is voor elk wat wils. De volledige line-up check je hier.

Er is dit jaar ook een TAGMAG-chillzone waar er van alles te beleven valt.

Dit jaar is er ook een TAGMAG chillzone, waar er van alles te beleven valt.

Een ticket voor vrijdag kost 56 euro, voor zaterdag betaal je 67 euro. Een combi heb je al voor 93,50 euro. Wil jij erbij zijn? Haast je, want de tickets vliegen de deur uit! Wave 2 is al 93% uitverkocht. Tickets kopen doe je hier!

Pukkelpop maakt 34 nieuwe namen bekend

Karen Luiken-17 april 2024 om 09:02- Foto:

Pukkelpop

Nog geen kaartje voor Pukkelpop? Je krijgt er vandaag heel veel redenen bij om er eentje aan te schaffen. De organisatie van het festival heeft maar liefst 34 nieuwe namen aangekondigd, en geloof ons: dat zijn niet de minsten!

Pukkelpop vindt dit jaar plaats in het weekend van 15 tot en met 18 augustus. Het officiële festival opent op vrijdag 16 augustus en begint meteen goed met nieuwe namen als Andromedik, Artemas, Cellini, Dizzee Rascal, Flansie, SLIFT, MCR-T, Nieve Ella en Wasia Project.

Van plan om zaterdag te gaan? Dan kun je genieten van de muziek van Amber Broos, BERRE, Blck Mamba, English Teacher, grandson, Jazz Brak, Kevin de Vries, Kleine Crack & Slagter, KI/KI, Snelle, Meg10, New West en Wunderhouse.

De laatste dag wordt het festival in stijl afgesloten met optredens van onder anderen Channel Tres, Becky Hill, Ahadadream, Bibi Seck, Bolis Pupul, DEBBY FRIDAY, FUTURE UTOPIA, Glass Beams, Hot Milk, Jesus Piece, MSPAINT en I. Jordan.

Tickets voor zondag zijn nog te koop via de website van Pukkelpop. De overige dagen zijn al weken uitverkocht.

Ontdek meer