Tomorrowland viert jubileum met groot feest in Amsterdam

Karen Luiken-05 april 2024 om 06:49

Tomorrowland bestaat dit jaar twintig jaar en hoe kun je dat beter vieren dan met een feestje? Op vrijdag 18 oktober trekt het evenement naar de Ziggo Dome in Amsterdam, de stad die van woensdag 16 oktober tot en met zondag 20 oktober in het teken staat van Amsterdam Dance Event.

Fans kunnen zich volgens de organisatie voorbereiden op ‘een magisch spektakel onder leiding van de Symphony of Unity, waarbij muzikanten en vocalisten klassieke en elektronische muziek live samenbrengen’. Diverse artiesten uit de dancewereld komen optreden. Het is alleen nog niet bekend wie; de line-up blijft tot op het allerlaatste moment geheim.

Kaartjes voor het feest gaan vanaf 19 april in de verkoop.

Pommelien Thijs komt met 'meer entertainment' naar AB

Chelsy Vanlerberghe-21 mei 2024 om 07:35

Wat willen wij? Entertainment! En wat is er beter dan entertainment? Meer entertainment! Pommelien Thijs komt in 2025 met haar 'MEER ENTERTAINMENT TOUR' naar de Ancienne Belgique. Dat doet ze op 29 en 30 april én 1 en 2 mei 2025.

Momenteel is Pommelien aan het touren met haar 'Entertainment Clubtour'. De tickets voor de 26 shows waren in no time uitverkocht. Maar om het met Pommeliens eigen woorden te zeggen: "Het beste moet nog komen!"

Het multitalent is een van de meest toonaangevende jonge artiesten van het moment. Ze schittert niet alleen in de serie 'Knokke Off', maar ook op het podium. Haar doorbraakalbum 'Per Ongeluk' uit 2023, met knallers als 'Erop of Eronder', 'Zilver' en 'Ongewoon', was een groot succes. Pommelien weet zware thema's en levensvragen op een toegankelijke manier te vertalen in liedjes vol levenslust en spitsvondige teksten. Het resultaat? Acht MIA’s in slechts twee jaar tijd.

Of ze nu acteert, ontwerpt of zingt, er is altijd een rode draad in Pommeliens werk. Ze bouwt een eigen muzikaal universum. Elk project zit vol easter eggs die verwijzen naar wat nog komt, waardoor fans steeds weer kunnen speculeren over het volgende hoofdstuk.

Tickets voor de concerten in Ancienne Belgique zijn beschikbaar vanaf vrijdag 24 mei om 10u via livenation.be en abconcerts.be en kosten €32,50 (inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage).

Gevaarlijke xtc-pillen gevonden op Extrema

Karen Luiken-18 mei 2024 om 09:26- Foto:

Photo by leyre del rio on Unsplash

Feestgangers die dit weekend uit hun plaat willen gaan op Extrema Outdoor, worden gewaarschuwd door de festivalorganisatie en politie. Er zijn gevaarlijke xtc-pillen aangetroffen op het festivalterrein.

Het gaat om de Matrix-pil met een zeer hoge dosis MDMA. Hetzelfde geldt volgens HLN voor de ‘adelaar’-pil, waar een hakenkruis op staat afgebeeld. Via led-schermen op het festivalterrein van Extrema wordt gewaarschuwd voor de drugs.

Festivalgangers die van plan zijn drugs te gebruiken op het evenement, dat dit hele weekend plaatsvindt aan De Plas in Kelchterhoef, kunnen hun verdovende middelen laten testen bij een speciaal lab dat op het terrein aanwezig is.

Ontdek meer