Tomorrowland viert jubileum met groot feest in Amsterdam

Karen Luiken-05 april 2024 om 06:49

Tomorrowland bestaat dit jaar twintig jaar en hoe kun je dat beter vieren dan met een feestje? Op vrijdag 18 oktober trekt het evenement naar de Ziggo Dome in Amsterdam, de stad die van woensdag 16 oktober tot en met zondag 20 oktober in het teken staat van Amsterdam Dance Event.

Fans kunnen zich volgens de organisatie voorbereiden op ‘een magisch spektakel onder leiding van de Symphony of Unity, waarbij muzikanten en vocalisten klassieke en elektronische muziek live samenbrengen’. Diverse artiesten uit de dancewereld komen optreden. Het is alleen nog niet bekend wie; de line-up blijft tot op het allerlaatste moment geheim.

Kaartjes voor het feest gaan vanaf 19 april in de verkoop.

Niet te missen: Place2Party invites TAGMAG

Chelsy Vanlerberghe-30 april 2024 om 08:56

Heb je nog geen plannen voor zaterdag 4 mei? Nu wel! Place2Party invites TAGMAG komt langs en jij moet erbij zijn!

Hoe zit het met die dansbenen? Want je zult ze nodig hebben! Met DJ MagiK achter de draaitafel, is één ding zeker: Torhout zal daveren op zijn grondvesten! Resident DJ's David Carter en Gilloso zullen de sfeer nog verder opstuwen, zodat het feest tot in de vroege uurtjes doorgaat. En laten we onze eigen TAGMAG Family niet vergeten. Insider Clémentine Caron zal ook aanwezig zijn om de feestvierders te trakteren op een goeie babbel en pittige vragen.

Het feest barst los vanaf 22u in Place2Party, gelegen aan de Roeselaarseweg 75, 8820 Torhout. Tickets zijn verkrijgbaar via deze link voor €7 in de voorverkoop. Zin in een avondje luxe? Voor €250 krijg je een VIP-tafel voor 8 personen, inclusief €200 dranktegoed.

Geen zin om te drinken? Goed nieuws! Als je je als BOB aanmeldt bij de kassa, ontvang je een speciaal polsbandje ‘bob van de avond’. Als je bij het verlaten van de club negatief blaast, ontvang je niet enkel een bedankje voor je verantwoordelijkheid maar ook nog eens 5 gratis toegangstickets voor Place2Party voor de komende weken.

See you there?!

Blackwave. tegen Compact Disk Dummies in Red Bull Soundclash

Chelsy Vanlerberghe-30 april 2024 om 08:43

Red Bull SoundClash palmt op donderdag 7 november 2024 de Lotto Arena in voor een onvergetelijke live show: blackwave. vs Compact Disk Dummies. Ze nemen het op tegen elkaar op twee stages recht tegenover elkaar. En jij kiest wie wint!

Vijf rondes lang proberen de twee bands jou te overtuigen met unieke versies van hun bekendste nummers, verrassende covers en de coolste secret guests. 'The Reeling' met een symfonisch orkest? Wie weet! En waarom niet 'a-okay' in een death metal-versie?

Een applausmeter is de onverbiddelijke scheidsrechter. De band die het meeste aantal decibels haalt, wint de ronde. Wie de meeste rondes wint, ​ gaat met de trofee naar huis. Zowel Compact Disk Dummies en blackwave. beloven de Lotto Arena te doen daveren op haar grondvesten. Wil je daarbij zijn? Koop dan nu je tickets via deze link.

Ontdek meer