Veel kritiek op wassen beeld Billie Eilish

Karen Luiken-30 juni 2022 om 06:03

Billie Eilish is sinds kort te bewonderen in het Hollywood Wax Museum. De zangeres heeft een wassenbeeld gekregen en hoewel dat natuurlijk leuk bedoeld is, zijn fans not amused.

Het beeld lijkt volgens fans in de verste verte niet op Billie Eilish. Foto’s van de replica gaan inmiddels viral op social media. In tweets klinkt massaal kritiek.

“Degene die het wassenbeeld van Billie Eilish heeft gemaakt, zou ontslagen moeten worden”, zegt iemand. “Wie is dit?”, vraagt een ander zich af, terwijl een derde persoon zegt: “Dat is nauwelijks Billie Eilish”.

EOTB-ster Sem heeft trauma door ongeluk

Karen Luiken-17 augustus 2022 om 06:44

Sem de Coninck, bekend van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’, is onlangs voor de tweede keer in een korte tijd betrokken geraakt bij een ongeluk. Ernstig gewond was ze gelukkig niet, maar dat betekent niet dat ze er zonder kleerscheuren vanaf is gekomen. Via Instagram laat ze weten er een trauma aan te hebben overgehouden.

Het ongeluk gebeurde in juli. Sem zat samen met haar vriend Jason in de auto toen ze de macht over het stuur verloor en met hoge snelheid tegen twee lantaarnpalen en een betonnen viaduct knalde. Het koppel werd opgehaald met een ambulance en naar het ziekenhuis gebracht. Hun auto was total loss.

Een paar weken later vertelt Sem hoe het nu gaat. “Ik rijd weer auto, wat gelukkig goed gaat. Wel merk ik dat ik er een soort trauma aan overgehouden heb. Hier krijg ik hulp voor. Daarbij zit er iets in mijn nek en schouders niet goed, hiervoor ga ik naar de fysiotherapeut. Maar we staan er nog en dat is het belangrijkste!”

Ook schrijft Sem dat ze de laatste tijd veel is afgevallen door stress. “Mijn lichaam kan dat niet aan, waardoor ik mezelf nu totaal niet fit voel. Ik ben moe, slaap slecht en heb stress.”

Joe Jonas gebruikt injecties tegen rimpels

Karen Luiken-17 augustus 2022 om 06:25

Net als veel andere mensen heeft ook Joe Jonas een hekel aan de rimpels die het ouder worden met zich meebrengt. De zanger heeft dan ook een eigen routine die hij doet om jong te blijven: hij laat regelmatig injecties in zijn gezicht zetten.

De injecties worden ook wel Xeomin genoemd, een soort alternatieve botox. In een gesprek met Allure vertelt Joe er meer over. “Voor mij is er niets mooiers dan zelfvertrouwen. En er op je best uitzien, kun je alleen je je goed voelt. Ik geef prioriteit aan routines waardoor ik me de beste versie van mezelf voel."

Joe begon met de injecties toen hij meer fronsrimpels bij zichzelf begon te zien. “Natuurlijk heeft iedereen een mening, maar iedereen kan ook zijn eigen beslissingen over zichzelf nemen. Ik had persoonlijk het gevoel dat dit iets was dat me een boost zelfvertrouwen zou geven, en daar was ik naar op zoek.”

Ontdek meer