Megan Thee Stallion aangeklaagd voor seksuele intimidatie

Chelsy Vanlerberghe-24 april 2024 om 07:40

Megan Thee Stallion wordt aangeklaagd door een cameraman wegens vermeende intimidatie en het creëren van een vijandige werkomgeving . De voormalig werknemer Emilio Garcia beschuldigt de rapster van fatshaming en seksuele intimidatie.

Het incident gebeurde tijdens een tournee in Spanje in 2022. Garcia beweert dat Megan en een andere vrouw seks hadden in een auto waar hij ook in zat. Volgens hem kon hij niet uit de auto stappen omdat hij zich in the middle of nowhere bevond in een vreemd land. Hij zou zich vernederd en doodsbang gevoeld hebben.

Garcia beschuldigde de 'WAP'-rapster ook van fatshaming. Ze zou hem een 'fat bitch' genoemd hebben en hem gezegd hebben dat hij zijn eten moet uitspugen.

Volgens Megan's advocaat gaat het hier om een geldkwestie, zonder seksuele intimidatieclaim. Garcia eist een schadvergoeding van minstens een miljoen dollar. "Megan moet onze cliënt gewoon betalen waar hij recht op heeft, haar gedrag erkennen en stoppen met dit soort seksuele intimidatie en fat-shaming", klinkt het bij de advocaat van de cameraman. "Emilio had nooit in de positie mogen worden gebracht om in het voertuig bij haar te zijn terwijl ze seks had met een andere vrouw. 'Ongepast' is een understatement. Het blootstellen van dit gedrag aan werknemers is zeker illegaal."

Justin Bieber deelt foto's babybump Hailey Bieber

Chelsy Vanlerberghe-24 mei 2024 om 15:41

Baby, baby, baby, oh! Justin Bieber heeft zijn 293 miljoen Instagramvolgers getrakteerd op foto's van een stralende Hailey en haar groeiende babybuikje.

Op de foto's is te zien hoe Hailey trots haar handen op haar babybump houdt. In een chique zwart jasje met een doorschijnend topje straalt ze op een van de kiekjes, terwijl op een andere foto haar buik liefdevol ontbloot is onder een kort, wit topje. Om van te smelten!

Justin en Hailey kondigden twee weken geleden aan in verwachting te zijn van hun eerste kindje. Er gingen al langer geruchten dat Hailey zwanger zou zijn. Wanneer baby Bieber er aan komt, hebben ze nog niet onthuld.

Haalt Billie Eilish uit naar Taylor Swift en Beyoncé?

Chelsy Vanlerberghe-24 mei 2024 om 15:20

Een uitspraak van Billie Eilish zorgt voor wat commotie op het internet. Tijdens een listening party voor haar nieuwe album, lijkt ze een sneer te geven naar de shows van Taylor Swift en Beyoncé.

"Ik doe geen drie uur durende show, dat is letterlijk psychotisch. Niemand wil dat. Jullie willen dat niet, ik wil dat niet, snap je wat ik bedoel? Zelfs als fan wil ik dat niet", zei Billie tijdens de livestream.

Fans merkten op dat de verwijzing naar 'drie uur durende shows' lijkt te hinten naar Taylor Swift's Eras Tour en Beyoncé's Renaissance Tour, de enige recente shows die drie uur of langer duurden. Zowel Swifties als de Beyhive waren snel om Billie op haar plaats te zetten.

"Natuurlijk zal Billie geen drie uur durende show geven, ze heeft er de discography niet voor", klinkt het. Yikes! Een andere fan schreef op X: "miljoenen mensen lijken dat wel te willen maar oké," terwijl een andere fan toevoegde: "het is vreemd om dat te zeggen wanneer alle shows uitverkocht waren. Daarboven kochten mensen ook kaartjes om de verfilming in de cinema te zien, dus zeggen dat niemand dat wil is eigenlijk een leugen."

Dit is niet de eerste keer dat Billie Eilish voor opschudding heeft gezorgd onder Swifties. Tijdens een interview leek ze uit te halen naar de Amerikaanse popster. Ze had kritiek op andere artiesten die verschillende vinyls van hetzelfde album uitbrengen, iets wat Swift wel vaker doet. Niet veel later bracht Billie zelf ook verschillende vinyl-varianten uit van haar nieuwste album 'Hit Me Hard And Soft'.

Ontdek meer