'Mr. & Mrs. Smith'-actrice zwanger van tweede kindje

Karen Luiken-25 april 2024 om 08:28

Maya Erskine wordt weer moeder. De ‘Mr. & Mrs. Smith’-actrice laat via Instagram weten dat ze in verwachting is van haar tweede kindje met Michael Angarono.

Het nieuws wordt gedeeld met een foto van het koppel. Zij showt haar prachtige babybuik, hij houdt haar vol trots vast. “Babyzusje komt eraan”, schrijven Maya en Michael in het bijschrift. Ze bevestigen daarmee dat ze een meisje verwachten.

Het stel heeft al een zoon genaamd Leon Frederick. Hij kwam in 2021 ter wereld.

Gezocht: deelnemers voor nieuw seizoen 'Blind Gekocht'

Karen Luiken-09 juni 2024 om 07:48

Ben jij een van de vele mensen die geen huis kan vinden vanwege de oververhitte huizenmarkt? Misschien dat Play4 je een handje kan helpen. De zender is op zoek naar deelnemers voor een nieuw seizoen van ‘Blind Gekocht’.

De laatste aflevering van het laatste seizoen van ‘Blind Gekocht’ werd woensdag uitgezonden, maar tijd voor rust is er niet. Play4 is namelijk alweer bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen en daar zijn natuurlijk ook nieuwe deelnemers bij nodig.

Wie interesse heeft in een plekje in het programma, kan zich aanmelden via deze link. Maar let wel: het inschrijven kost wat tijd. Je moet niet alleen al je contactgegevens achterlaten, maar ook allerlei vragen over jezelf beantwoorden, foto’s verzamelen en al je woningeisen opschrijven.

Miley Cyrus verlost van stalker

Karen Luiken-09 juni 2024 om 07:40

Miley Cyrus kan weer opgelucht ademhalen. Een stalker die haar meerdere keren heeft lastiggevallen en haar knuffels wilde geven, is opgepakt door de politie. Dat meldt TMZ.

Het gaat om een man die in januari ook al een keer werd gearresteerd bij het huis van Miley in Los Angeles. Ondanks het gebiedsverbod dat hij toen opgelegd kreeg, keerde hij afgelopen donderdag weer terug, dit keer met een teddybeer die hij aan de zangeres wilde geven.

De beveiliging van Miley herkende de man en belde direct de politie. Agenten hebben hem geboeid naar het politiebureau gebracht.

Miley was op het moment van het incident niet thuis.

Ontdek meer