Billie Eilish groot fan van masturberen

Karen Luiken-25 april 2024 om 08:36

We zouden allemaal meer moeten masturberen. Dat vindt Billie Eilish, die in een interview met Rolling Stone een boekje open heeft gedaan over haar intieme leven onder de lakens.

Seks en masturbatie zijn voor Billie een manier om te ontspannen tijdens haar hectische schema. Ze zegt dat masturbatie een ‘groot deel van haar leven is’ en dat het haar ‘enorm kan helpen’. “Mensen zouden meer moeten masturberen. Als iemand die extreem veel lichaamsproblemen heeft gehad, kan ik het niet genoeg benadrukken", aldus de artiest.

Billie geeft als tip mee om het voor de spiegel te doen. “Het zorgt er bij mij voor dat ik een rauwe, diepe verbinding met mezelf en mijn lichaam heb. Ik voel een liefde voor mijn lichaam die ik nog nooit gevoeld heb.”

Als de zangeres de mogelijkheid krijgt, praat ze over seks. Ze doet het ’t liefst zo vaak en veel mogelijk. Want, beweert Billie: “Mijn ervaring als vrouw is dat er op een vreemde manier naar seks wordt gekeken. Mensen vinden het ongemakkelijk om over te praten en raken in de war als vrouwen dat wel doen. Het lijkt te worden afgekeurd als erover gepraat wordt, maar dat zou moeten veranderen.”

Dit is waarom Ed Sheeran 'Love Yourself' aan Justin Bieber gaf

Karen Luiken-06 mei 2024 om 16:37- Foto:

Reuters

Het nummer ‘Love Yourself’ van Justin Bieber is niet geschreven door The Biebs, maar door Ed Sheeran. De roodharige zanger gaf het nummer aan zijn collega omdat zijn vrienden er niet enthousiast over waren. Dat vertelde Ed afgelopen weekend tijdens een concert in Los Angeles.

“Meh.” Dat vonden de vrienden van Ed van het liedje ‘Love Yourself’ toen ze het voor het eerst hoorden. Maar Justin dacht daar anders over. Hij was er wél enthousiast over en kreeg het daarom van zijn goede vriend Ed. “Ik vond het goed, hij mocht het hebben”, zegt de Britse zanger daar nu over. “En toen werd het heel groot.”

Dat laatste is niet overdreven. Justin bracht ‘Love Yourself’ in 2016 uit en stond er vervolgens een heel jaar mee bovenaan de Amerikaanse hitlijst Billboard Top 100. Hij werd de jongste artiest ooit met die prestatie.

Geen seks? Dit is wat het doet met je fysieke en mentale gezondheid

Chelsy Vanlerberghe-06 mei 2024 om 13:28

Experts hebben onderzocht wat er met je lichaam en geest gebeurt als je geen seks hebt. Daarvoor hebben ze data van meer dan 17.000 mensen geanalyseerd.

Laten we beginnen met het goede nieuws: mensen die geen seks hebben, zijn vaak toch net zo happy als hun seksueel actieve buddies.Celibatair blijven is waarschijnlijk niet slecht voor je fysieke gezondheid, maar langs de andere kant, kan seks heel goed voor je zijn. Seks hebben heeft tal van gezondheidsvoordelen. Regelmatige seks boost je immuunsysteem, verlaagt de bloeddruk, vermindert stress en verbetert de cardiovasculaire gezondheid.

Sommige van deze voordelen kun je in je eentje behalen, blijkt uit een studie uit 2016: mannen die minstens 21 keer per maand ejaculeren, hebben een lager risico op prostaatkanker dan mannen die dat tussen de vier en zeven keer per maand doen.

En voor vrouwen is frequent seks hebben goed voor de bekkenbodemspieren en kan het incontinentie voorkomen. Dus, als je celibatair bent, loop je dat voordeel misschien wel mis.

Wat betreft je mentale gezondheid, hangt het er vanaf hoe je tegen een periode zonder seks aankijkt.

Als je graag seks wilt hebben, maar het niet hebt, kan dat voor een laag zelfbeeld zorgen. Negatieve effecten op de mentale gezondheid kunnen op hun beurt weer fysieke consequenties hebben. Als je in een relatie zit waar de seks op een laag pitje staat, kan dat voor wat onzekerheid en stress zorgen. Het beste medicijn? Een openhartig gesprek.

Mensen die er bewust voor kiezen om geen seks te hebben, voelen zich vaak juist mentaal beter.

Ontdek meer