Madison Beer speelt 'Jenifer' in nieuwe musicvideo

Chelsy Vanlerberghe-25 april 2024 om 10:40

Madison Beer heeft een musicvideo gedropt voor haar hit 'Make You Mine'. De video is een knipoog naar de horror-komedie 'Jenifer's Body'.

Madison Beer kruipt in de rol van Megan Fox's personage Jenifer Check. In de videoclip speelt ze een cheerleader die samenwerkt met haar beste vriendin om een jongen uit hun klas te vermoorden. Madison is grote fan van het personage, want ze heeft zich in het verkleden nog al verkleed als de bloeddorstige bombshell.

'House of the Dragon'-ster heeft 'Game of Thrones' nooit gezien

Karen Luiken-10 juni 2024 om 07:32

Je zou denken dat iemand die in een spin-off van een bepaalde serie speelt, alle afleveringen van die serie uit zijn hoofd kent. Maar dat geldt niet voor ‘House of the Dragon’-acteur Ewan Mitchell. In een gesprek met ComicBook zegt hij dat hij nog nooit naar ‘Game of Thrones’ heeft gekeken.

Waarom niet? Daar heeft Ewan, die in ‘House of the Dragon’ de rol van Aemond Targaryen vertolkt, zijn redenen voor. “Ik moet iets bekennen. Ik heb ‘Game of Thrones’ nog nooit gezien en dat wilde ik ook niet toen ik deze rol ging spelen. Ik wilde niet dat het mijn beslissingen zou beïnvloeden, of dat nou bewust of onbewust zou gebeuren. Ik wilde iets nieuws brengen. Aemond is uniek.”

‘House of the Dragon’ is een spin-off van ‘Game of Thrones’ en speelt zich af vóór de gebeurtenissen uit de originele serie. Het eerste seizoen verscheen in de zomer van 2022. Komend weekend gaat het tweede seizoen van start.

Billie Eilish slachtoffer van ghosting

Karen Luiken-10 juni 2024 om 07:01

Billie Eilish mag dan wel wereldberoemd zijn, ook zij loopt soms blauwtjes op het gebied van daten. In de BBC-podcast ‘Miss Me?’ vertelt ze dat ze een paar maanden geleden is geghost door iemand met wie ze zou gaan daten.

Het vond afgelopen december plaats. Een jongen waar Billie mee op date zou gaan, heeft haar volledig genegeerd. Geen bericht, geen belletje, geen communicatie, niks. “Ik ben geghost”, zegt Billie. “Het was ongelooflijk. Tot op de dag van vandaag heeft hij me nooit meer een berichtje gestuurd. Ik vroeg me letterlijk af of hij misschien dood was gegaan.”

De jongen in kwestie was iemand die Billie al jaren kende. Hij zou haar op een bepaalde dag om 15.00 uur oppikken voor hun date, maar dat is dus nooit gebeurd. “Ik heb nooit meer iets van hem gehoord. Nooit. Ik kon het niet geloven.” Later zag Billie dat hij met iemand anders aan het daten was. “Ik wist niet dat mensen dat nog steeds deden.”

Ontdek meer