DOEN: schrijf je nu in voor de Red Bull Study Club!

Sofie Verbeeck-10 juni 2022 om 14:30- Foto:

Red Bull Study Club

Wat is er leuker dan feesten in een nachtclub? Studeren in een nachtclub! Oké, dat is misschien niet helemaal waar, maar het studeren is wel veel aangenamer zo! Daarom organiseert Red Bull in Leuven en in Antwerpen een Study Club in een nachtclub.

Van dinsdag 31 mei om 8 uur tot en met donderdag 2 juni om 17 uur ben je welkom om in het Leuvense Barvista te komen studeren! En ook in Antwerpen kan je komen blokken. Ampere opent zijn deuren van dinsdag 14 juni om 8 uur tot en met donderdag 16 juni om 18 uur. In beide nachtclubs kan je dag én nacht gaan studeren!

Naast al dat studeren voorziet Red Bull natuurlijk ook leuke pauzes, zoals yogasessies, gamen op de Nintendo booth, silent disco,... En op woensdag zal Michael Amani van TAGMAG een optreden geven in Ampere in Antwerpen. Natuurlijk kan je ook rekenen op een voorraad ijskoude Red Bull.

Red Bull zal alles voorzien om de blok door te komen, zoals gratis elektriciteit en WiFi, handige goodies, genoeg pauzes en de nodige rust om goed te kunnen studeren!

Lijkt je dit wel wat? Schrijf je dan nu in en wees zeker van een plekje in de Study Club, maar wees snel want de plaatsen zijn beperkt! Reserveer hier je tickets voor Antwerpen en je tickets voor Leuven hier.

Bekijk zeker ook de vorige editie van de Red Bull Study Club met Jaimee-Lee Six!

Kan je niet wachten om samen met andere studenten af te zien? Studeer dan alvast samen met Jaël en Fabian via de onderstaande video!

Hebben: pretpark verkoopt onderdelen van populaire attractie

Dieter Blarinckx-08 december 2022 om 16:56- Foto:

Dreyton Manor

Pretparkfans, deze is voor jullie! Het Engelse pretpark Drayton Manor verkoopt namelijk enkele onderdelen van hun populaire valtoren Apocalypse.

Op 30 oktober viel de Apocalypse voor het laatst naar beneden, want de attractie sluit onherroepelijk de toegangspoortjes. De attractie maakt plaats voor iets nieuws, dus verkoopt het park nu enkele onderdelen van die oude attractie.

Zo’n dertig elementen uit Apocalypse worden nu online verkocht. Het gaat om decorstukken, informatieborden, zittingen, panelen en bagagebakken. Prijzen variëren tussen, de 58 en 1.160 euro. Bieden is niet mogelijk, want ze geven duidelijk aan met vaste prijzen te werken.

Wie interesse heeft in zo’n uniek souvenir, mag vrijblijvend mailen naar retail@draytonmanor.co.uk. De souvenirafdeling stuurt dan een digitale catalogus met de artikelen die nog beschikbaar zijn.

NASA gaat wegen bouwen op de maan

Dieter Blarinckx-08 december 2022 om 15:16

De toekomst komt ineens écht wel dichtbij want NASA heeft aangekondigd dat ze willen starten met het aanleggen van wegen op de maan. Ze hebben namelijk een contract van 57 miljoen dollar lopen met een firma die zal instaan voor de infrastructuur op de maan.

Er komen dus vrijwel zeker wegen op de maan. Het contract dat NASA aanging met een anonieme firma, vermeldt de ontwikkeling van bouwtechnologieën om infrastructuur op de maan te bouwen, waaronder landingsplatforms, habitats en wegen. Het contract loopt (voorlopig) tot 2028.

Zo wil NASA het onderzoek en de ontwikkeling van ruimtebouwsystemen verder uitwerken. Ze hopen zo om de ruimte stukje bij beetje meer te verkennen.

Spannend!

Ontdek meer