DOEN: schrijf je nu in voor de Red Bull Study Club!

Sofie Verbeeck-10 juni 2022 om 14:30- Foto:

Red Bull Study Club

Wat is er leuker dan feesten in een nachtclub? Studeren in een nachtclub! Oké, dat is misschien niet helemaal waar, maar het studeren is wel veel aangenamer zo! Daarom organiseert Red Bull in Leuven en in Antwerpen een Study Club in een nachtclub.

Van dinsdag 31 mei om 8 uur tot en met donderdag 2 juni om 17 uur ben je welkom om in het Leuvense Barvista te komen studeren! En ook in Antwerpen kan je komen blokken. Ampere opent zijn deuren van dinsdag 14 juni om 8 uur tot en met donderdag 16 juni om 18 uur. In beide nachtclubs kan je dag én nacht gaan studeren!

Naast al dat studeren voorziet Red Bull natuurlijk ook leuke pauzes, zoals yogasessies, gamen op de Nintendo booth, silent disco,... En op woensdag zal Michael Amani van TAGMAG een optreden geven in Ampere in Antwerpen. Natuurlijk kan je ook rekenen op een voorraad ijskoude Red Bull.

Red Bull zal alles voorzien om de blok door te komen, zoals gratis elektriciteit en WiFi, handige goodies, genoeg pauzes en de nodige rust om goed te kunnen studeren!

Lijkt je dit wel wat? Schrijf je dan nu in en wees zeker van een plekje in de Study Club, maar wees snel want de plaatsen zijn beperkt! Reserveer hier je tickets voor Antwerpen en je tickets voor Leuven hier.

Bekijk zeker ook de vorige editie van de Red Bull Study Club met Jaimee-Lee Six!

Kan je niet wachten om samen met andere studenten af te zien? Studeer dan alvast samen met Jaël en Fabian via de onderstaande video!

TikTokkers bieden abortushulp aan met codewoord “kamperen”

Dieter Blarinckx-29 juni 2022 om 18:19

Op TikTok kom je tegenwoordig de ene na de andere video tegen van mensen die andere mensen willen “helpen kamperen”. En dat “kamperen” is nu een codetaal geworden voor abortushulp.

Vorige week schrapte het Hooggerechtshof van de Verenigde Staten het recht op abortus. De Staten kunnen voortaan zélf beslissen of ze abortus willen toelaten of niet. En helaas zijn er al veel staten die dat recht geschrapt hebben, tot groot ongeloof bij velen.

Op TikTok regent het nu hartverwarmende video’s van TikTokkers die abortushulp willen bieden. De video’s krijgen vaak ook de hashtag #wegodowntogether. De hashtag heeft intussen al miljoenen views.

Check hieronder enkele hartverwarmende TikToks:

Airbnb gaat feestjes permanent verbieden

Karen Luiken-29 juni 2022 om 11:35- Foto:

Photo by Andrea Davis on Unsplash

Het is niet langer toegestaan om feestjes te organiseren in locaties van Airbnb. Veel hosts die hun woning via de app verhuren stonden dat al niet toe, maar nu heeft platform zelf ook een verbod in gesteld.

Veel mensen gebruikten huurwoningen van Airbnb tijdens de coronapandemie voor het organiseren van feestjes, aangezien restaurants en discotheken lange tijd de deuren moesten sluiten. Airbnb besloot toen al een stop op feestjes te zetten, maar maakt daar nu dus een permanente beslissing van.

“In de loop van tijd werd het feestverbod veel meer dan een maatregel voor de volksgezondheid”, zegt Airbnb. “Het ontwikkelde zich tot een fundamenteel gemeenschapsbeleid om onze gastheren en hun buren te ondersteunen.”

Toen het feestverbod tijdens de coronapandemie werd ingesteld, mochten er maximaal zestien personen in een Airbnb-locatie verblijven. Dat limiet is nu opgeheven.

Ontdek meer