Het is bijna zover: Student Street Soccer

Chelsy Vanlerberghe-12 april 2024 om 14:32

Op woensdag 17 april en donderdag 18 april vindt de 15de editie van de Student Street Soccer plaats. Het voetbaltoernooi wordt georganiseerd door de VEK en is jaarlijks één van de hoogtepunten van het Gentse studentenleven. En natuurlijk kan TAGMAG daar niet ontbreken om alles vast te leggen.

Gent maakt zich klaar voor twee dagen voetbalgekte op het Sint-Pietersplein, waar duizenden studenten samenkomen om te voetballen, supporteren, of gewoon genieten van de sfeer. Met 76 teams die strijden voor de beker, is het zeker de moeite om eens te passeren.

De aftrap wordt woensdag om 12u gegeven met het eerste deel van de poules en de volledige vrouwencompetitie. De dames gaan voor goud, en hun finale staat gepland om 20u30. Op donderdagochtend gaat het feest door met de tweede helft van de poules vanaf 10u, gevolgd door de tweede ronde en met uiteindelijk de grote finale om 21u.

Wie liever niet voetbalt, kan zich ook wagen aan andere sportieve activiteiten zoals bierheffen, tafeldansen of beerpongen. Want het draait natuurlijk niet allemaal om voetbal. Student Street Soccer is vooral een groot feest met DJ's, een gigantisch terras en tal van andere activiteiten. En waar feest is, is TAGMAG. Wij zijn natuurlijk ook van de partij! Jij ook?

Kim Kardashian geeft update over haar studie Rechten

Chelsy Vanlerberghe-06 juni 2024 om 03:48

Als je denkt dat jij het lastig hebt in de blok: je bent niet alleen! Ook Kim Kardashian is hard aan het zwoegen. De realityster heeft een update gegeven over haar rechtenstudies.

Ze deelde een foto op haar Instagramstory. "Mijn minst favoriete vak", schreef ze erbij. Op de foto zie je een blikje energiedrank en handgeschreven notities.

Door de jaren heen houdt de oprichter van SKIMS ons regelmatig op de hoogte van haar reis naar de advocatuur.

In mei 2023 onthulde Kardashian dat ze alleen maar tienen haalde voor haar laatste midterm-examens tijdens een verschijning op Today.

"Ik ben nog steeds aan het blokken. Zit nu in constitutional law 1 en 2. Het is echt mijn zwaarste vak, niet echt mijn favoriet, en ik heb er wel mee geworsteld", vertelde ze destijds. "Maar, ik heb gisteren een midterm-examen gedaan. Kreeg 100 procent, en daarna kreeg ik een 95 procent voor mijn andere midterm-examen. Dus, dat geeft me weer wat vertrouwen om door te zetten."

Met haar goede cijfers in haar zak en haar duimen gekruist, hoopt Kardashian in het komende jaar haar studie af te ronden. Advocaat Kim K!

NMBS lanceert maandabonnement onbeperkt openbaar vervoer

Chelsy Vanlerberghe-05 juni 2024 om 15:17

Vanaf juli kun je met één enkel vervoersbewijs overal in België naartoe. Stel je voor: 's ochtends een wandeling door de Ardennen, 's middags shoppen in Brussel en 's avonds genieten van een zonsondergang aan de kust. Als je tussen de 18 en 24 jaar oud bent, ish et deze zomer mogelijk met de Youth Holidays Combi van NMBS.

Vanaf juli kun je dus met één enkel vervoersbewijs overal in België naartoe. Voor 59 euro kun je een hele maand onbeperkt gebruikmaken van alle vormen van openbaar vervoer. All in one! Dit aanbod is dus perfect voor jou als je graag reist zonder je druk te maken over verschillende tickets en kosten. Voor 59 euro kun je een hele maand onbeperkt gebruikmaken van alle vormen van openbaar vervoer. Handig!

Om van dit aanbod gebruik te maken, heb je een gepersonaliseerde MoBIB-kaart nodig. Heb je er al een van NMBS? Dan kun je direct je Youth Holidays Combi kopen bij de loketten, automaten of online via de NMBS-website. Heb je een MoBIB-kaart van TEC, MIVB of De Lijn? Dan moet deze eerst geformatteerd worden bij een NMBS-loket.

Hoewel de ‘Youth Holidays Combi’ uitsluitend bij NMBS wordt verkocht, is het abonnement geldig op zowel trein, tram, bus en metro. Ook de klassieke ‘Youth Holidays’ is deze zomer weer verkrijgbaar. Daarmee kunnen jongeren onder de 26 onbeperkt in heel België met de trein reizen tegen 35 euro voor een maand of 18 euro voor een week.

Ontdek meer