McDonald's-medeweker krijgt bizarre bestelling binnen

Karen Luiken-04 augustus 2021 om 09:22

We doen allemaal wel eens een iets te ambitieuze bestelling bij de McDonald’s. Zeker als we honger hebben, dronken zijn of gewoon grote cravings hebben. Maar een bestelling ter waarde van 3.400 dollar? Dat is wel héél overdreven.

Het gaat om een order waar niemand zich op voor had kunnen bereiden. Een bestelling die volgens Ladbible werd geplaatst in Australië en bestond uit 70 Angus Clubhouse-burgers, 39 McFamily Boxes – inclusief 234 extra hamburgers – 39 doosjes met 20 McNuggets en 69 grote porties friet. Oh ja, en een stuk of honderd drankjes. Het prijskaartje dat aan het totaal hing: 3.400 dollar, omgerekend 2.900 euro.

De order werd op Facebook gedeeld en kan rekenen op veel verontwaardiging. “Ik zou per direct stoppen als ik deze bestelling zou zien binnen komen”, zegt iemand. Waaraan een ander toevoegt: “Is dit überhaupt legaal?”

(Photo by Brett Jordan on Unsplash)

Brussel krijgt een croque monsieur-bar!

Karen Luiken-25 september 2021 om 07:50

Stel je voor: een restaurant met alleen maar croque monsieurs. Gemaakt op de meest verrukkelijke manier, verzonnen door de beste chef-koks. Varianten met Aziatische smaken, Mexicaanse of een gastronomische variant. Het kan binnenkort allemaal in Brussel. Daar opent Mr. Suisse x Liesse in oktober de deuren, een bar die helemaal in het teken staat van croque monsieurs.

Ben jij een cheese addict? Dan wordt deze hotspot jouw dagelijkse tussenstop. Bij het pop-uprestaurant proef je straks niet alleen de klassieke croque monsieur met ham en één van de drie verschillende beschikbare Zwitserse kazen, maar ook recepten die populaire Brusselse chef-koks hebben gecreëerd. Elke week staat een duo – bestaande uit een chef-kok en een Brusselse kaasmeester – centraal dat drie tijdelijke signature croque-recepten introduceert naast het vaste menu.

Je zal onder meer kunnen genieten van een Kymcheese, een croque met de Koreaanse specialiteit kimchi en Gochujan-mayonaise. Verder staan er ook een licht pikante quesedilla van chorizo en een vegetarische optie met auberginechutney en een spiegelei op het menu.

Het restaurant opent op 13 oktober de deuren aan Avenue Adolphe Demeur 57 in Sint-Gillis. Je hebt tot 22 november de tijd om langs te gaan. Daarna verdwijnt de bar (helaas) weer.

Yummm: Baileys met Red Velvet Cupcake-smaak

Karen Luiken-24 september 2021 om 06:00

Het is herfst! Officieel. Sinds gisteren. We ruilen de zon in voor vallende blaadjes en zetten de cocktails opzij voor warme chocomel en thee. Liever een drankje mét alcohol? Dan ga je vast heel blij worden van de nieuwe smaak die Baileys heeft gelanceerd. Het merk komt speciaal voor dit seizoen met een Red Velvet Cupcake-variant.

De traktatie smaakt naar verse chocoladetaart met een vleugje cacaopoeder en een toefje roomkaas. Je kunt ‘m puur drinken met een blokje ijs erin of combineren met koffie. Mixen met een ander drankje raden we ten zeerste af. Daar zijn de smaken veel te lekker voor.

De Baileys met Red Velvet Cupcake-smaak wordt in flessen met een inhoud van 70 centiliter verkocht. Je betaalt er twintig euro voor. De versnapering bevat 17 procent alcohol.

Ontdek meer