Deliveroo bezorgt vandaag platen aan huis

Karen Luiken-20 april 2024 om 07:55

Vandaag vieren muziekfanaten over de hele wereld Record Store Day, een dag gemaakt om onafhankelijke platenwinkels in de kijker te zetten. Deliveroo doet daar graag aan mee en bezorgt vandaag – enkel vandaag – niet alleen eten, maar ook platen thuis bij muziekliefhebbers.

Deliveroo is voor deze feestdag de samenwerking aangegaan met de lokale platenwinkels Cherry Picker Record Store in Brugge en Warrecords in Antwerpen. De drie partijen hebben samen een lijst van tunes opgesteld die je vandaag kan bestellen via Deliveroo. Alle nummers hebben een link met eten, want ja: Deliveroo is er in de eerste plaats voor het leveren van eten.

Benieuwd om welke platen het gaat? Je ziet het op Deliveroo!

Gent Smaakt tovert centrum om tot openluchtrestaurant

Simon Smetryns-03 mei 2024 om 13:41- Foto:

Cemily Samyn

Gent Smaakt palmt van woensdag 8 tot en met zondag 12 mei het centrum van Gent in. Vijf dagen lang genieten bezoekers van overheerlijke gerechten en dranken van 65 standhouders en lokale makers.

Tijdens het culinaire festival Gent Smaakt wordt de Korenmarkt het decor van een streetfoodfestival waar je kan proeven van de wereldkeuken van tal van Gentse chefs. In Klein Turkije en op het Goudenleeuwplein is er een markt met lokale producten, dranken en streetfood. Aan de bar 9Dust geniet je van Gentse dranken van twaalf Gentse makers. De Poeljemarkt wordt dan weer een culinaire hotspot voor jonge chefs en ervaren ondernemers. De Stadshal wordt tot slot omgedoopt tot 'Chef’s Island', waar negen Gentse chefs gastronomische gerechtjes serveren, dit jaar met groenten in de hoofdrol.

De toegang tot het culinaire festival in het hartje van Gent is gratis. Wie iets eet of drinkt, kan betalen op drie manieren: via een QR-code en de smartphone, rechtstreeks bij de standhouders met diverse bankkaarten, of met een kaart die je kan opladen met cash geld.

Dua Lipa's nieuwe album 'Radical Optimism' is uit

Chelsy Vanlerberghe-03 mei 2024 om 09:47

Dua Lipa's derde studioalbum 'Radical Optism' is uit. De plaat draait om, hoe kan het ook anders, optimisme. Het is een manier van denken die zich richt op het zien van het mooie in alle aspecten van het bestaan. Het thema van het album is, volgens de Britse popster zelf, het vinden van geluk in situaties die voorheen onmogelijk leken mee om te gaan.

'Radical Optimism' is de opvolger van het supersuccesvolle 'Future Nostalgia' en bevat 11 nummers. De singles 'Houdini' en 'Training Season' waren goede opwarmers en vonden meteen hun weg naar de hitlijsten. Daar komen nu ongetwijfeld wat hits bij!

Ontdek meer