Deliveroo bezorgt vandaag platen aan huis

Karen Luiken-20 april 2024 om 07:55

Vandaag vieren muziekfanaten over de hele wereld Record Store Day, een dag gemaakt om onafhankelijke platenwinkels in de kijker te zetten. Deliveroo doet daar graag aan mee en bezorgt vandaag – enkel vandaag – niet alleen eten, maar ook platen thuis bij muziekliefhebbers.

Deliveroo is voor deze feestdag de samenwerking aangegaan met de lokale platenwinkels Cherry Picker Record Store in Brugge en Warrecords in Antwerpen. De drie partijen hebben samen een lijst van tunes opgesteld die je vandaag kan bestellen via Deliveroo. Alle nummers hebben een link met eten, want ja: Deliveroo is er in de eerste plaats voor het leveren van eten.

Benieuwd om welke platen het gaat? Je ziet het op Deliveroo!

Lady Gaga reageert op geruchten opvolger 'Telephone' met Beyoncé

Chelsy Vanlerberghe-24 mei 2024 om 09:01

Er was heel wat speculatie bij fans van Lady Gaga en Beyoncé over een vervolg op 'Telephone' op Beyoncé's nieuwe album 'Cowboy Carter'. Hoewel dat niet is gebeurd, sluit Gaga een nieuwe samenwerking met Queen B niet uit.

In februari, toen Beyoncé tijdens de Super Bowl nieuwe muziek teasede, dachten fans dat haar nieuwe album een samenwerking met Lady Gaga zou bevatten. De promovideo's leken te passen bij de sfeer van de 'Telephone'-videoclip uit 2010. In een interview met ET vertelde Lady Gaga dat er nog niets concreets is, maar dat ze zeker de telephone zal opnemen als Beyoncé belt.

Ze is zelf druk in de weer. "Ik werk voortdurend aan mijn nieuwe muziek en ik leef en adem het", zei Gaga over haar langverwachte zevende studioalbum. "Ik kan niet wachten om het aan de fans te geven." Dus wanneer kunnen we het verwachten? Dat is nog onduidelijk. "Mijn fans haten het als ik 'binnenkort' zeg, maar: binnenkort."

Normani lost teaser voor haar debuutalbum

Chelsy Vanlerberghe-23 mei 2024 om 08:43

In februari kondigde Normani haar langverwachte eerste studioalbum aan. Na hits als 'Motivation' en 'Wild Side' met Cardi B is de anticipatie hoog. Om de spanning verder op te bouwen, heeft het voormalig Fifth Harmony-lid nu een teaser gedeeld voor haar debuutplaat 'Dopamine'.

In de video speelt Normani een telefoonseks-operator, die opneemt voor een hijgende, mysterieuze man in een telefooncel. "Hallo, Hotline 159", zegt ze. "Ja, hier om je diepste, donkerste, wildste verlangens te bevredigen. Geen regels, geen beperkingen, pure dopamine." In de achtergrond speelt haar nieuwe single '1:59'. De video eindigt met een voorsmaakje van een nieuw nummer: 'Candy Paint'.

Normani's album 'Dopamine' komt uit op vrijdag 14 juni. Het wordt haar eerste soloalbum sinds Fifth Harmony in 2018 een pauze nam. Ze loste sindsdien verschillende succesvolle singles, maar een album bleef tot nu toe achterwege.

Ontdek meer