Posten op Instagram kan nu ook via computer!

Dieter Blarinckx-23 oktober 2021 om 09:22

Groot nieuws van Instagram, want het is vanaf nu mogelijk om ook je foto’s en filmpjes te posten via je gewone computer! Bij wie de functie al live staat, merk je een nieuw symbooltje rechts bovenaan in Instagram op je computer. Daar kan je vanaf nu gemakkelijk je postjes doen, net zoals op je smartphone!

Maar dat is nog niet het enige nieuwe, ook is het vanaf nu mogelijk om met twee personen één post te doen, via de ‘Collabs’. Simpelweg betekent dat dus dat een post zowel van jou als van een andere gebruiker is. De volgers van beide gebruikers krijgen de post te zien. Omgekeerd zien de ‘coauteurs’ de reacties van de volgers en delen ze beiden het aantal likes en views. Dit kan je fixen door de persoon in kwestie te taggen, die op zijn/haar beurt dan een melding zal krijgen!

Heb jij deze nieuwe functies al getest?

TikTok krijgt minigames

Karen Luiken-23 mei 2022 om 15:28

TikTok krijgt er een nieuwe functie bij. Reuters meldt dat het bedrijf van plan is om minigames naar zijn app te brengen. De testen daarvoor zijn al gestart in Vietnam.

Het gaat om spelletjes die over het algemeen eenvoudige spelmechanismen en een korte speeltijd hebben. Het aanbieden van deze games kan advertentie-inkomsten verhogen, plus de tijd hoeveelheid die gebruikers aan de app besteden.

De spelletjes zullen in het begin waarschijnlijk advertenties bevatten. Heel veel meer informatie is er nog niet. Wel wordt er gezegd dat TikTok in de toekomst de ambitie zou hebben om meer met gaming te doen.

Zien: 'De Mol'-kandidaat Yens zet tattoo met Ender!

Dieter Blarinckx-17 mei 2022 om 17:03

‘De Mol’-kandidaat Yens Wittebrouck is een tattoo rijker! Hij was zopas te gast bij Enders podcast ‘Gossip Guy’ waar hij een gloednieuwe tattoo liet zetten!

Tijdens de opname van de podcast vroeg Ender of Yens het zag zitten om nóg een tattoo te laten zetten, en het antwoord was volmondig “Ja!”. En zo geschiedde want het team van Inksane zorgde er voor dat Yens daar meteen on the spot een nieuwe tattoo kon laten zetten.

Yens ging voor een triomferende wortel boven een verslagen banaan. Die banaan liet hij nog zetten samen met de andere ‘De Mol’-kandidaten tijdens hun avontuur.

Check de beelden hieronder!

Foto: Inksane

Ontdek meer