Bewezen: kerstboom vroeger zetten maakt gelukkiger

Dieter Blarinckx-19 oktober 2021 om 14:36

We wisten het al langer, maar nu is het ook officieel bewezen: wie zijn kerstboom vroeger zet, is gelukkiger! Er zijn veel mensen die leven volgens de regel dat een kerstboom pas binnen mag nadat Sinterklaas de revue gepasseerd is, maar word je daar gelukkiger van? Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond van niet!

Enkele wetenschappers van The Journal of Environmental Psychology onderzochten namelijk het verband tussen Kerstmis en geluk. Ze concludeerden al snel dat all things Christmas een positief effect hebben op je gemoedstoestand. Ze toonden aan dat al die kerstvibes ons doen terugdenken aan onze kindertijd. En daardoor voel je je ook weer even alsof je geen enkele zorg hebt.

Maar wat ze ook konden aantonen is dat mensen die vroeger hun versiering bovenhalen, ook positiever in het leven staan dan anderen. Volgens het onderzoek zijn die mensen vrolijker, meer toegankelijk en vooral gezellig!

Dus waar wacht je op? Laat Kerstmis maar komen!

Hebben: de regenboog-kerstboom!

Dieter Blarinckx-26 november 2021 om 07:29

De gezellige feestdagen zijn hét perfecte excuus om jouw huis helemaal over-the-top te decoreren. En wij hebben dan misschien wel dé eyecatcher gevonden: een regenboog-kerstboom!

Treetopia lanceerde immers de Color Burst Rainbow Christmas Tree, die zoals zijn naam al doet vermoeden, de meest kleurrijke boom is die je ooit gezien hebt. Gehuld in de kleuren van de regenboog, brengt deze kerstboom letterlijk wat pride binnen in je woonkamer!

De speciale boom bestaat uit zo’n 1.213 aparte takken en staat te koop via Amazon Frankrijk voor zo’n 240 euro, gratis verzending.

Misschien iets voor jou? ;-)

#RIProken: sigaret heeft geen plaats in gaming community

Samuel Wornoo-25 november 2021 om 13:20

Dat roken ongezond is en stinkt, dat moeten we je waarschijnlijk niet meer vertellen. Maar wist je ook dat roken vreselijk verslavend is en dat er zo’n 4000 chemische stoffen in een sigaret zitten? Toch blijkt dat er nog heel wat jongeren verleid worden om roken eens te proberen. En er vervolgens niet meer mee kunnen stoppen. Team #RIProken gaat de strijd met de sigaret aan.

Publiekslieveling Arno the Kid, broer van de bekende influencer Average Rob, daagt Stefano Pinna, ex-wereldkampioen FIFA, uit voor een partijtje FIFA. Een verloren zaak voor Arno, zou je denken, maar here's the catch: de spelers van Stefano Pinna spelen de wedstrijd met de fysieke conditie en het uithoudingsvermogen van rokers. En zo neemt de wedstrijd een verrassende wending...

Vind jij net als Stefano Pinna en Arno The Kid dat roken helemaal geen plaats heeft binnen de gaming community? Sluit je dan aan bij het Team #RIProken op www.riproken.be, net als MojoOnPC, GameMeneer, Roedie, PieterValley, en Robbie vd Graaf, om mee duidelijk te maken dat roken geen plaats heeft binnen de gaming community.

Het leukste nieuws? Hoe groter de community wordt, hoe meer leuke merchandise er zal weggegeven worden. Overtuig dus ook je vrienden om aan te sluiten bij Team #RIProken en hou zeker de website www.riproken.be goed in de gaten.

Ontdek meer