Na Martien Meiland nu ook Erica gehackt op Instagram

Karen Luiken-12 oktober 2021 om 03:39

Het zit de Meilandjes niet mee. Nadat het Instagram-account van Martien vorige week gehackt werd, is nu Erica aan de beurt. Op haar profiel is een vreemd bericht verschenen.

‘Ik heb geld nodig, kan iemand me 150 euro lenen’. Dat is wat fans maandagmiddag konden lezen als ze naar de Stories van Erica keken. De realityster zou in geldnood zijn en bitcoins verkopen. Maar wie de familie een beetje kent, weet meteen dat het om een nep-bericht moet gaan. De Meilandjes verdienen genoeg moneys en hoeven fans op dat gebied niet om hulp te vragen.

Dat het bericht inderdaad niet door Erica’s vingers getypt is, bevestigt ze volgens NU.nl. “Mijn account is gehackt. Wordt aan gewerkt.”

Vorige week gebeurde hetzelfde met het profiel van Martien. Daar verschenen allerlei foto’s van een mysterieuze man met baard, snor en bril. Fans dachten dat het om zijn nieuwe lover zou gaan, maar daar bleek niks van te kloppen.

EOTB-ster Sharon stelt dochtertje voor met nieuwe foto

Karen Luiken-16 oktober 2021 om 08:03

Fans van Sharon Ipema krijgen langzaam maar zeker steeds meer te weten over haar pasgeboren baby. Nadat de ‘Ex On The Beach’-ster eerder deze week beviel van een dochtertje en niet veel later haar naam onthulde, deelt ze nu een eerste foto van de kleine spruit.

“Mijn lieve kleine meisje, wat ben je mooi en wat hou ik nu al veel van jou”, aldus moeder Sharon bij het beeld. “May you always know my little one you were whised for, longed for, prayed for and wanted. I love you.”

Het meisje kwam op 11 oktober ter wereld en kreeg de naam Zaya. Fans die benieuwd zijn naar meer details over de zwangerschap van Sharon, kunnen binnenkort naar ‘A Star is Born’ kijken. Daarin worden verschillende bekende en zwangere ouders gevolgd tijdens hun reis richting het moeder- of vaderschap. Sharon Ipema is één van de deelnemers.

'A Star is Born' is vanaf 27 oktober te zien bij Videoland.

Terrortwin Sharon maakt naam dochtertje bekend

Karen Luiken-14 oktober 2021 om 06:58

Sharon Ipema is deze week voor het eerst moeder geworden van een dochtertje. De naam hield de ‘Ex On The Beach’-ster nog even geheim, maar ook die is inmiddels bekend.

Het kleine meisje heeft de naam Zaya gekregen en zag op 11 oktober het levenslicht. Dat blijkt uit een bericht dat Sharon op Instagram heeft geplaatst. “Onze dochter Zaya is geboren! Ze weegt 3260 gram en is 47 centimeter lang. Ik heb te veel berichtjes om ze allemaal te kunnen beantwoorden, maar ik wil iedereen super erg bedanken.”

Sharon heeft haar volgers tijdens haar zwangerschap regelmatig updates gegeven. Ze deelde foto’s van haar buik en maakte het geslacht bekend. Wie benieuwd is naar meer, kan binnenkort naar ‘A Star is Born’ kijken. In die nieuwe realityserie wordt de zwangere Sharon gevolgd tijdens haar reis richting het moederschap.

Ontdek meer