Na Martien Meiland nu ook Erica gehackt op Instagram

Karen Luiken-12 oktober 2021 om 03:39

Het zit de Meilandjes niet mee. Nadat het Instagram-account van Martien vorige week gehackt werd, is nu Erica aan de beurt. Op haar profiel is een vreemd bericht verschenen.

‘Ik heb geld nodig, kan iemand me 150 euro lenen’. Dat is wat fans maandagmiddag konden lezen als ze naar de Stories van Erica keken. De realityster zou in geldnood zijn en bitcoins verkopen. Maar wie de familie een beetje kent, weet meteen dat het om een nep-bericht moet gaan. De Meilandjes verdienen genoeg moneys en hoeven fans op dat gebied niet om hulp te vragen.

Dat het bericht inderdaad niet door Erica’s vingers getypt is, bevestigt ze volgens NU.nl. “Mijn account is gehackt. Wordt aan gewerkt.”

Vorige week gebeurde hetzelfde met het profiel van Martien. Daar verschenen allerlei foto’s van een mysterieuze man met baard, snor en bril. Fans dachten dat het om zijn nieuwe lover zou gaan, maar daar bleek niks van te kloppen.

Stalker wéér aangehouden bij huis Ariana Grande

Karen Luiken-29 juni 2022 om 05:30

Een man genaamd Aharon Brown is aangehouden nadat hij zondag, op de dag dat Ariana Grande 29 jaar oud werd, inbrak bij het huis van de zangeres. En het is niet voor het eerst dat hij haar lastigvalt, meldt TMZ.

De stalker is al vaker betrapt op het achtervolgen van Ariana. In september werd hij gearresteerd in haar huis in Los Angeles nadat hij een groot jachtmes meebracht en naar de beveiliging schreeuwde ‘dat hij haar zou vermoorden’.

De man kreeg een straatverbod, maar dat weerhield hem er niet van om Ariana toch weer op te zoeken. Zondag reisde hij naar Montecito en brak in bij het huis van de zangeres. Ariana was op dat moment niet thuis, maar het beveiligingsalarm ging af en alarmeerde de politie. Agenten hebben de man uiteindelijk gearresteerd.

Brown is aangeklaagd wegens stalking, inbraak, het beschadigen van elektriciteitsleidingen, het overtreden van een gerechtelijk bevel en obstructie. Hij zit vast.

Vanessa Hudgens brengt bezoekje aan school uit 'High School Musical'

Karen Luiken-27 juni 2022 om 15:09

Terwijl het gros van ons zich voorbereidt op een welverdiende vakantie zonder lessen en leraren, gaat Vanessa Hudgens juist terug de schoolbanken in. De actrice heeft een bezoekje gebracht aan de school die centraal stond in ‘High School Musical’.

Vanessa post op Instagram een foto van het nostalgische tafereel. “Weet je nog hoe je op de kleuterschool een kind ontmoette en niets over diegene wist, en je vervolgens tien seconden later beste vrienden was omdat je alleen jezelf hoefde te zijn?”, schrijft ze in het onderschrift, refererend naar een quote die haar ‘High School Musical’-personage ooit uitsprak.

De actrice speelde jarenlang Gabrielle Montez, een meisje dat smoorverliefd werd op Troy Bolton, de aanvoerder van het basketbalteam van East High School. Ze was in drie ‘High School Musical’-films te zien.

Ontdek meer