Na Martien Meiland nu ook Erica gehackt op Instagram

Karen Luiken-12 oktober 2021 om 03:39

Het zit de Meilandjes niet mee. Nadat het Instagram-account van Martien vorige week gehackt werd, is nu Erica aan de beurt. Op haar profiel is een vreemd bericht verschenen.

‘Ik heb geld nodig, kan iemand me 150 euro lenen’. Dat is wat fans maandagmiddag konden lezen als ze naar de Stories van Erica keken. De realityster zou in geldnood zijn en bitcoins verkopen. Maar wie de familie een beetje kent, weet meteen dat het om een nep-bericht moet gaan. De Meilandjes verdienen genoeg moneys en hoeven fans op dat gebied niet om hulp te vragen.

Dat het bericht inderdaad niet door Erica’s vingers getypt is, bevestigt ze volgens NU.nl. “Mijn account is gehackt. Wordt aan gewerkt.”

Vorige week gebeurde hetzelfde met het profiel van Martien. Daar verschenen allerlei foto’s van een mysterieuze man met baard, snor en bril. Fans dachten dat het om zijn nieuwe lover zou gaan, maar daar bleek niks van te kloppen.

Modeontwerper Thierry Mugler overleden

Karen Luiken-24 januari 2022 om 16:37

De Franse modeontwerper Thierry Mugler is afgelopen zondag overleden. Hij is 73 jaar geworden.

Het verdrietige nieuws is via Instagram bekendgemaakt door het team van de ontwerper. “We vinden het verschrikkelijk om aan te moeten kondigen dat Mr. Manfred Thierry Mugler op zondag 23 januari is overleden”, klinkt het. “Dat hij in vrede mag rusten.”

Thierry stopte in 2002 met designen, maar besloot in 2019 toch nog een uitzondering voor Kim Kardashian te maken. De jurk die zij droeg tijdens het Met Gala was door hem ontworpen.

Een andere klant was Beyoncé. Zij reageert net als veel andere sterren op het overlijden van Thierry. “Rust zacht”, schrijft ze.

Zien: Nora Gharib haalt twee 10'en in DWTS

Dieter Blarinckx-24 januari 2022 om 06:51

Wie afgelopen zaterdag naar 'Dancing With The Stars' keek, zag hoe Nora Gharib met een passionele dans de eerste twee tienen binnenhaalde. De jury was lovend over haar dans met Adrián Baringa, haar vaste danspartner dit seizoen.

Nora vertelde voor de dans dat ze het moeilijk heeft om die passionele kant in haar naar voren te brengen. Aan de jury vertelde ze dat ze deze opdracht ook meer als een acteeropdracht zag, waardoor dat passionele er volledig doorkwam. En met goed resultaat, want voor de eerste keer in de geschiedenis van 'Dancing With The Stars' werden er twee tienen uitgedeeld!

Check haar passionele moves vanaf 03:27!

Ontdek meer